![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
![]()
Cześć
Mam problem z pendrive'em. Mam takiego pendrive'a: http://www.pendrive.pl/index.php?act=viewdetails&id=93 i po włożeniu go do USB i 2x kliknięciu pokazuje się taki komunikat: ![]() Jak to się zaczęło dziać. Chciałem sobie ściągnąć jakiś programik, abym miał hasło na pena. Wiesz trochę przeszukałem i znalazłem 2: a) Remora USB File Guard v1.7 b) Carry it Easy Więc odpaliłem sobie tego Remora USB File Guard i na dysku (normalnym) zrobiłem próbę. Nie o to mi chodziło. Więc pomyślałem o Carry it Easy. No to sobie skopiowałem wszystkie pliki z pendrive'a (na szczęście) i odpalam program Carry it Easy. Miałem podłączonego pendrive'a (po skopiowaniu plików sformatowałem go z poziomy windowsa >>tak jak dysk PPM i Formatuj<<) i dysk zew przez USB. Po odpaleniu carry pokazał się jakiś błąd o semaforze czy coś takiego więc olałem to i klikałem ok (2x sie pojawiło). Potem wybrałem na co ma wgrać i wybrałem pendrive'a i trawała konfiguracja. Nagle pokazał się w/w komunikat w programie (tzn. taka sama treść). No to wyjąłem pendrive'a i włożyłem go do USB. Zdziwiło mnie, że dioda sie nie świeci. Patrze, wczytuje sterowniki (jak przy połączeniu nowego sprzętu) i lipa. Teraz jak wkładam i klikam 2x na pendrive'a (dysk wymienny) to pokazuje się w/w komunikat. Da radę coś z tym zrobić czy pendrive musi iść na gwarancje (chociaż chciałbym tego uniknąć)? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|