Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 28.05.2007, 19:35   #1
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..

Data rejestracji: 06.11.2004
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Unhappy Problem z pendrive'em

Cześć

Mam problem z pendrive'em. Mam takiego pendrive'a:
http://www.pendrive.pl/index.php?act=viewdetails&id=93
i po włożeniu go do USB i 2x kliknięciu pokazuje się taki komunikat:

Problem z pendrive'em-2007-05-28_190439.png

Jak to się zaczęło dziać. Chciałem sobie ściągnąć jakiś programik, abym miał hasło na pena. Wiesz trochę przeszukałem i znalazłem 2:
a) Remora USB File Guard v1.7
b) Carry it Easy

Więc odpaliłem sobie tego Remora USB File Guard i na dysku (normalnym) zrobiłem próbę. Nie o to mi chodziło. Więc pomyślałem o Carry it Easy. No to sobie skopiowałem wszystkie pliki z pendrive'a (na szczęście) i odpalam program Carry it Easy. Miałem podłączonego pendrive'a (po skopiowaniu plików sformatowałem go z poziomy windowsa >>tak jak dysk PPM i Formatuj<<) i dysk zew przez USB. Po odpaleniu carry pokazał się jakiś błąd o semaforze czy coś takiego więc olałem to i klikałem ok (2x sie pojawiło). Potem wybrałem na co ma wgrać i wybrałem pendrive'a i trawała konfiguracja. Nagle pokazał się w/w komunikat w programie (tzn. taka sama treść). No to wyjąłem pendrive'a i włożyłem go do USB. Zdziwiło mnie, że dioda sie nie świeci. Patrze, wczytuje sterowniki (jak przy połączeniu nowego sprzętu) i lipa. Teraz jak wkładam i klikam 2x na pendrive'a (dysk wymienny) to pokazuje się w/w komunikat.

Da radę coś z tym zrobić czy pendrive musi iść na gwarancje (chociaż chciałbym tego uniknąć)?
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: