![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
5 rok korzystam z oferty Plus GSM i nie zamierzam zmieniac.
Nie jest za drogo, a poziom uslug wysoki. Jesli chodzi o aparat to zrezygnowalem z Nokii na rzecz sony ericsson (T610) - i musze powiedziec rewelacja. Te dzis sprzedawane nokie to juz nie to samo, tandetne plastyki, i skladanka komponentow z roznych krajow - badziew po prostu. Tak wiec sprawe sluchawki przemysl
|
|
|
#3 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
jesli nie chcesz gadac za dlugo to mysle ze taryfa Moja 25 w Erze powinna styknac
w ramach promocji (chyba jeszcze jest taka) bedziesz mogl skorzystac z tanszego abonamentu, to jest jakies 18zl/miesiac, chyba przez rok, nastepny juz normalnie, w tym 25min lub 100 smsow (4 smsy = 1 min.) a telefon, za zlotowke masz Nokie3510i dolicz sobie na start jeszcze aktywacje jesli nie masz numeru w Erze ![]() no ale mozesz kombinowac, skoluj jakas karte z TakTaka (allegro czy inne aukcje, moze znajomi ktorym taka karta jest juz zbedna), a wtedy zapominasz o aktywacji, przenosisz numerek do uslugi abonamentowej za 30zl
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 08.03.2004 o godz. 23:30 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Ja tam polecam Idee. Za złotówkę masz Nokie 3510i lub Siemensa C60
|
|
|
|
#5 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Nokia za zlotowke rowniez jest, ale osobiscie ten model KOMPLETNIE mi sie nie podoba ![]() Juz wole Siemensa i przymierzam sie do M55 albo C62. Musze tylko jeszcze troche o nich poczytac.
|
|
|
|
#6 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Plus od kilku lat, ale nie wiem jakie są teraz promocje
![]() Ale ja sobie za dużą taryfke wziąłem roczek temu (za drogą )
|
|
|
#7 |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
ja powiem jedno używam PLUSA i nie mam żadnych zastrzeżeń wszędzie się płaci
a różnic cenowych nie ma wszystkie firmy trzymają się dobrze co oznacza że żadna z nich nie góruje (promocjami) nad innymi czyli wszędzie jest cenowo tak sam0! A jak wiadomo konkurencja jest najlepsza dla konsumenta!
|
|
|
#8 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzywam N3510i w Idea MIX (abonament ersja tansza) i jestem zadowolony...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Moja 25 w Erze.
Naprawde dobra jakosc uslug! SonyEricsson T610 to dobra rzecz - bdb i ciekawy telefonik. Ale jak nie zamierzasz sie bawic i cieszyc kolorowym wyswietlaczem to wez np. Siemensa Me45, omijaj SL45, mozesz wziac 3510i. Nie wiem co tam jeszcze jest
|
|
|
|
#10 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Ormianin - a w ktorym miejscu sie ze mna nie zgodziles? zacytowales fragment do ktorego nie odnosi sie zaden fragment Twojej wypowiedzi
![]() imho simplus wypada najtaniej, jak komus wychodzi inaczej to sie nie kluce ![]() co do ideamix - tam wsio przepada czego nie wygadasz, a POZA SZCZYTEM (w szczycie jestem w pracy i kozystam z tel sluzbowego w sluzbowych sprawach, szcyt trwa do 17, a ja kolo 16:15 dopiero w domu jestem, zjem obiad i juz mam poza szczytem ) mam TANSZE rozmowy niz w idea mix czy dowolnym innym abonamencie z grupy najtanszych u wszystkich operatorow
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Mi chodzilo o poruszenie problemu kwestii porowanania abonamentu z karta... i uwazam ze ciezko jest to poruszac... kazdy ma swoj wymiar wizji... pomijam telefony sluzbowe bo ja z nich korzystam... ale mi bardzej chodzi o sfere telefonu osobistego... w moim przypadku majac juz abonament w Idei rozpatruje czy warto dalej w niej pozostac pod tym samym numerem (zmiana numeru bedzie dla mnie pewnym klopotem) i jakie oni moga mi zaoferowac warunki... poza tym przejscie na karte moge zrobic, ale moj telefon mam juz troche latek i bateria jest tez slaba,... kupno nowego telefonu nie wchodzi w gre, bo mam inne powazniejsze wydatki... wchodzac w abonament dostaje telefon za 1 zl, lepsze to od kupowania nowej bateri do starego telefonu... wybor jest wiec nie jest latwy zbytnio
|
|
|
|
#12 |
|
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Mam nokie w idei i jestem zadowolony, bo mialem ere ale u mnie w chacie byl slaby sygnal, a z idea jest dobrze.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Polecam zapoznać się z ofertą nowego poeratora Heyah.
Zachętą niech będą stawki 0,98/minuta;0,28sms poza sieć (cena brutto) Naliczanie sekundowe od pierwszych sekund!! w standardzie! http://www.gsmonline.pl/news/?link=s...ls.php?id=8671 Dla mnie to mała rewolucja w odpowiedzi na Simplusową ofertę sekunda.
|
|
|
|
#14 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Andrzej - wszystko sie zgadza, nie stawiaj jednak znaku rownosci miedzy simpluse, popem a taktakiem
nie znam ofert pozostalych prepaidow, kiedys myslalem nad zmiana (nachodza mnie takie mysli mniej wiecej raz na pol roku) zarowna na jakis abonament jak i inny prepaid i zawsze mi wychodzi ze sie nie oplaca, bo i tak mam najtaniej (a to ze mam numer od prawie 7 lat - jeden z pierwszych uzyszkodnikow simplusa, pierwszego prepaida w polsce - tez zniecheca do zmian) w popie na pewno jest taryfa plaska i na pewno jest jakas z podzialem, ale z tego co pamietam to szczyt jest do 22:00 - paranoja w simplysie szczyt jest do 17:00 polecam simplusa i to konkretnie taryfe multi (ewentualnie team), wiem ze jak ktos powiedzmy polowe wszystkich polaczen wykonuje jednak w szczycie to lepszy bedzie abonament ale raczej wiekszosc z nas ma telefony sluzbowe w pracy lub jest w tym czasie na uczelni itp - dzwonimy raczej wieczorami lub w weekendy ![]() ale oczywiscie kazdy moze miac inne zdanie na ten temat - nie chce Cie przekonywac, po prostu przelicz czy nie lepiej (taniej!) skorzystac nie z abonamentu tylko z simplusa (btw : nie jestem pracownikiem tej sieci )
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
the one
CDRinfo VIP
Rzeczywiscie z tego, co wiem, to oferta w SimPlusie jest teraz najlepsza. Ale mimo jej zalet, raczej w moim przypadku nie wchodzi ona w gre, bo ja po prostu potrzebuje nowego telefonu, jesli w ogole chce go uzytkowac. To, co mam teraz, nadaje sie juz tylko do wyrzucenia. Bateria starcza na trzy godziny, co chwila traci zasieg, dzwonek raz dzwoni raz nie (a wlasciwie jednokrotne jego odezwanie sie wyczerpuje baterie calkowicie). Inna sprawa, ze calkiem fajny telefon mozna sobie kupic juz za 150 zlotych, wiec gdyby jakas oferta na karte wydala mi sie bardzo atrakcyjna, to bym sobie taki kupil i nie podpisywal zadnej umowy. Mysle jednak, ze obecna oferta ERY bedzie dla mnie najlepsza.
Ale przemysle to jeszcze, nie spieszy mi sie, a tez i trzeba zobaczyc, co ten nowy operator dokladnie bedzie mial do zaoferowania
|
![]() |
|
|