![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
jesli nie chcesz gadac za dlugo to mysle ze taryfa Moja 25 w Erze powinna styknac
w ramach promocji (chyba jeszcze jest taka) bedziesz mogl skorzystac z tanszego abonamentu, to jest jakies 18zl/miesiac, chyba przez rok, nastepny juz normalnie, w tym 25min lub 100 smsow (4 smsy = 1 min.) a telefon, za zlotowke masz Nokie3510i dolicz sobie na start jeszcze aktywacje jesli nie masz numeru w Erze ![]() no ale mozesz kombinowac, skoluj jakas karte z TakTaka (allegro czy inne aukcje, moze znajomi ktorym taka karta jest juz zbedna), a wtedy zapominasz o aktywacji, przenosisz numerek do uslugi abonamentowej za 30zl ![]()
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 08.03.2004 o godz. 22:30 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Ja tam polecam Idee. Za złotówkę masz Nokie 3510i lub Siemensa C60
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
ja powiem jedno używam PLUSA i nie mam żadnych zastrzeżeń wszędzie się płaci
![]()
![]() |
#19 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzywam N3510i w Idea MIX (abonament ersja tansza) i jestem zadowolony...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Moja 25 w Erze.
Naprawde dobra jakosc uslug! SonyEricsson T610 to dobra rzecz - bdb i ciekawy telefonik. Ale jak nie zamierzasz sie bawic i cieszyc kolorowym wyswietlaczem to wez np. Siemensa Me45, omijaj SL45, mozesz wziac 3510i. Nie wiem co tam jeszcze jest
![]() |
#21 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
W powyzszej chcialbym tylko poprawic, ze 19.99 to cena netto, a brutto wychodzi okolo 24 - 25 zlotych. To jest pewna roznica. Natomiast zgadzam sie, ze warta uwagi jest ERA MOJA 40. Sam prawdopodobnie zdecyduje sie na ta opcje.
![]() |
![]() |
#22 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#24 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Nokia za zlotowke rowniez jest, ale osobiscie ten model KOMPLETNIE mi sie nie podoba ![]() Juz wole Siemensa i przymierzam sie do M55 albo C62. Musze tylko jeszcze troche o nich poczytac.
![]() |
![]() |
#25 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Plus od kilku lat, ale nie wiem jakie są teraz promocje
![]() Ale ja sobie za dużą taryfke wziąłem roczek temu (za drogą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Cytat:
niewykorzystane zlotowki NIE PRZEPADAJA! nabijasz nowa karta, wsio sie sumuje (nawet jesli nabijesz po koncu waznosci) placisz "abonament" i nie dostjesz nic? przecierz wsio co wydasz wraca do Ciebie w postaci sianka na rozmowy, podobnie jest w idea mix, ale tam niewykorzystane zlotowki faktycznie przepadaja co do cen - telefon faktycznie jest drozszy (brak umowy i nizsze koszty uzytkowania wg mnie to rekompansuja z nawiazka) ceny rozmow - drozszy jest tylko szczyt (mam taryfe multi w simplusie, team tez niezle wypada, mono to porazka), poza szczytem gadam TANIEJ niz w abonamentach "ekonomicznych", a w nocy/weekend to juz wogule smieszna koszty dadaj do tego tansze simki i rozmowy do wybranych numerow plusa/stacjonarnych, co chwile wchodzaca promocja (w stylu 10 pln doladowania za Twoje doladowania, 10 pln na urodziny, simki po 5 gr, taryfikacja co 1 sec po pierwszej minucie itp, nie pamietam wiecej bo raczej mnie to nie interesuje - nawet nie wiem kiedy takie rzeczy sie zaczynaja, a kiedy koncza - wszysko i tak aktywowane jest automagicznie) ![]() wg mnie osoby wydajace ponizej stuwy miesiecznie na tel moga zapomniec o abonamentach i brac tylko karte (imho simplus 8) ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
osobiscie w polowie tego miesiaca konczy mi sie umowa z Idea i mam taki problem jak Andrzej, (kiedys postawilem podobny topic) - zastanawiam sie czy pozostac w Idei i co mi oni zaoferuja w ramach przedluzenia umowy, czy tez przejsc do innego operatora, jakos dzis nie ma specjalnych promocji... kiedys pamietam byly darmowe rozmowy, itp. dzis nic takiego, a telefony za 1 zl to sa telefony z poprzedniej generacji i trudno sie na nie decydowac,... Przestudiowalem trzech operatorow i Idea Mix wydaje mi sie najrozsadniejsza wg moich potrzeb... dzwonie nie czesto, to do mnie zazwyczaj dzwoni telefon, odbieram sms i wypuszczam, po co mi wchodzic w wysoki abonament
![]() |
![]() |
#28 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Ormianin - a w ktorym miejscu sie ze mna nie zgodziles? zacytowales fragment do ktorego nie odnosi sie zaden fragment Twojej wypowiedzi
![]() imho simplus wypada najtaniej, jak komus wychodzi inaczej to sie nie kluce ![]() co do ideamix - tam wsio przepada czego nie wygadasz, a POZA SZCZYTEM (w szczycie jestem w pracy i kozystam z tel sluzbowego w sluzbowych sprawach, szcyt trwa do 17, a ja kolo 16:15 dopiero w domu jestem, zjem obiad i juz mam poza szczytem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Mi chodzilo o poruszenie problemu kwestii porowanania abonamentu z karta... i uwazam ze ciezko jest to poruszac... kazdy ma swoj wymiar wizji... pomijam telefony sluzbowe bo ja z nich korzystam... ale mi bardzej chodzi o sfere telefonu osobistego... w moim przypadku majac juz abonament w Idei rozpatruje czy warto dalej w niej pozostac pod tym samym numerem (zmiana numeru bedzie dla mnie pewnym klopotem) i jakie oni moga mi zaoferowac warunki... poza tym przejscie na karte moge zrobic, ale moj telefon mam juz troche latek i bateria jest tez slaba,... kupno nowego telefonu nie wchodzi w gre, bo mam inne powazniejsze wydatki... wchodzac w abonament dostaje telefon za 1 zl, lepsze to od kupowania nowej bateri do starego telefonu... wybor jest wiec nie jest latwy zbytnio ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Mam nokie w idei i jestem zadowolony, bo mialem ere ale u mnie w chacie byl slaby sygnal, a z idea jest dobrze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|