![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak dobrze ze sie z tym operatorem (nie mylic ze wspaniala przegladarka ktora w tym nie maczala palcow) juz niedawno rozstalem
![]() a niech mnie w d**e pocaluja ![]() ich obsluge klienta oceniam ponizej krytyki ![]() tak to jest jak siec nie dba o klienta tylko go zlewa - do piachu z PLUSem ![]() a platny BOK to juz szczyt wszystkiego ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lizusy chcą się przypodobać wynikami sieci Vodafone
![]() szczerze - chciałbym, żeby mi takie coś przysłali - byłbym jakieś 500 zeta do przodu lekko licząc... ![]() wziąłbym sobie wypasiony telefonik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
O płatnym BOKu słyszałem już dawno. Sprawdz lepiej starą umowę i czy na niej pisze, że masz BOK za free i takie tam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
dostałem pisemko, w którym pisze, że połączenia z konsultantem Działu Obsługi Klienta i Windykacji Należności są płatne - 95 gr z vat
![]() no i kilka innych opłat: - 20 zł za blokadę połączeń wychodzących z tytułu przekroczenia terminu płatności rachunku telefonicznego - 40 zł za zawieszenie wszelkich usług z tytułu przekroczonego terminu płatności zmiany wchodzą 15 października 2004r czyli co? mogę powiedzieć im: spadajcie na drzewo - mam was gdzieś i rozwiązać umowę? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Wiecie co, coś mi tu nie gra. Operator zmienia warunki umowy, czyli innymi słowy łąmie te zawarte w poprzedniej, na którą się zgodził i to ja mam wysyłać mu pismo, że w takim razie wypowiadam umowę? A guzik! Oni mogą przysłać mi propozycję podpisania aneksu do umowy, a ja ewentualnie mogę się na to zgodzić. Jeśli nie, to mija normalny okres wypowiedzenia i nasza umowa przestaje obowiązywać. Oczywiście z ich winy i możnaby prawdopodobnie dochodzić z tego tytułu jakiś roszczeń, ale to już inna sprawa. W każdym razie ja bym to olał, jeśli warunki mi nie odpowiadają i przestał płacić rachunki.
![]() |
#21 |
Author
Zlotowicz
andrzejj9 - niewatpliwie masz racje, tylko ze ja juz raz chcialem podac plusa do sadu
![]() 1. nie zgadzaja sie na podzial kosztow (Ty pozywasz, wiec Ty ponosisz wszystkie koszty procesu, dopiero po wygraniu sprawy sad moze obciazyc kosztami przegranego i tak zwykle robi) 2. zada opinii bieglego - Ty jako pozywajacy ponosz koszty zastepstwa procesowego - przewarznie okolo 2000 pln 3. powtarza akcje z punku nr kilka razy... juz jestes w plery na uhuu kasy... a pozywales ich o np 700pln ![]() i w ten sposob doprowadzaja do umozenia sprawy z powody wycofania wniosku przez pozywajacego... duze firmy konta maluczki czlowieczek - moga sobie niestety na to pozwolic ![]() ja sie nie zdecydowalem na proces - odszedlem z sieci, koma sprzedalem (za 20% ceny jak za niego zaplacilem) ... to samo zrobila moja rodzinka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 |
jav-or-not
Data rejestracji: 30.12.2003
![]() |
Wiecie co? Ja ostatnio zauważyłem, że chyba wszyscy operatorzy chcą zniechęcić swoich klientów mających telefony na abonament... paranoja (wystarczy popatrzeć na ich obecne oferty)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#25 |
Author
Zlotowicz
jaki blad? mnie to cieszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Ja na przykład chętnie podpisałbym umowę, ale po prostu nie ma z kim... Teraz właśnie na stronie Ery przeczytałem warunki najnowszej promocji urodzinowej, na którą czekałem. Muszę przyznać, że nie są nawet najgorsze, ale czemu do cholery nie ma tam możliwości wzięcia telefonu Siemens CX65 ![]() http://www.era.pl/index.php/id=u_reg...0/section=indy
![]() |
![]() |
#27 |
Author
Zlotowicz
ten telefon o ktory zadarlem z plusem to wlasnie byl siemens
![]() ![]() pare dni temu znajomy oddal konkretnie CX65 do serwisu bo nie wyswietlal mu CB INFO - oddali z adnotacja ze aparat byl sprawny... ale zupdatowali soft i teraz cd sie wywietla... jesli wg nich to nie jest naprawa to ![]() tak normalna firma nie powinna postepowac... (zaraz pewnie epol bedzie bronil siemensa... ![]() a czemu mnie cieszy? bo za 350pln mozna w taktaku kupic swietny telefon (np mitsubishi m320 - jak na razie nie narzekam, odpukac ![]() akceptowalna cena imho - do tego mam nizszeceny rozmow niz w abonamentach, nikt nie zmusza do gadania za okreslona sume miesiecznie, moge odejsc w kazdej chwili jak bym sie wkurzyl na obsluge lub dorwal lepsza oferte ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Nie żebym specjalnie namawiał do telefonów tego producenta, ale.... Chociaż nie, własnie tak - namawiam do Siemensów! ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|