![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Juz prawie jestem za kupnem microsyfu
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez pepperman : 01.05.2006 o godz. 16:02 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Nie twierdze ze znam ja lepiej. Co jakis czas zdarza mi sie napisac na niej pare zdan, a jako, ze mam okazje czasem popracowac chwile na roznych klawiaturach, oceniam ja dokladnie jako "taka sobie". Nie jest zla, ale 21zl mozna zainwestowac znacznie lepiej, chocby w zwyczajnego BTC.
Co do wrazen, to dyskomfort po przesiadce z Logitech Internet Keyboard (niegdys* za 110zl) na tego Samsunga, jest od razu zauwazalny. * przy sprawdzaniu symbolu klawiatury musialem odwrocic ja i spojrzec pod spod. Moje zdziwienie bylo ogromne, gdyz obok zauwazylem naklejke "datestamp" z zaprzyjaznionego sklepu komputerowego, z zaznaczona data (nie wiem jak sie to dokladnie odczytuje, ale raczej) 1 kwartal 2000r, czyli kupilem ja 6 lat temu ![]() Dziala idealnie, wyglada idealnie, pisze sie na niej bardzo wygodnie, wiec w ogole o niej nie myslalem. Byla dla mnie jakby przezroczysta, a tu taki szok. Ma juz 6 lat ![]() Jakbym mial kupowac nowa, to prawdopodobnie mocno bym sie zastanowil nad Ultra X Flat (nawet pomimo faktu, ze mam niemile doswiadczenia z Logitechem OEMowym - w zakresie klawiatur), lub nowymi A4Techami z "laptopowym" skokiem klawiszy. Ale musi byc naprawde "laptopowy", a nie tylko obnizony profil klawiszy, jak w Tracerach.
![]() |
#4 | ||
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Z ciekawosci odwrocilem rowniez swoja.. i zauwazylem date ![]() 15.08.2003r, wiec tez juz ja troche mam - przezyla kilka zalan herbata i jedno coca-cola (caly syf, ktory sie w niej zebral pod klawiszami SKLEIL sie wraz z z nimi tak, ze nie chcialy sie naciskac ![]() ![]() Jakies 2 miesiace temu siostra kupowala do swojego komputera klawiature - wziela tez Logitech Internet Keyboard tylko ta odswiezona wersje i tez chodzi, choc widze, ze jednak moja jest juz lekko zuzyta ![]() Cytat:
![]() ![]() pozdro ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Wlasnie ide do sklepu , przetestuje wszystkie 3 klawiatury i zobaczymy , teraz ostrze sobie zabki na jakas myszke razera albo ligitech g5
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
No wiec kupilem Logitech Ultra Media FlatX usb , kiedy zobaczylem ze usb , wystraszylem sie ze nie bedzie chodzilo na linuxie ale co pozytywnie mnie zaskoczylo po podlaczeniu wtyczki wszystko smiga jak nalezy
![]() klawisze sie fajnie wciskaja ![]() ogolnie wypas ![]() pozdrawiam i dziekuje za doradzenie ![]() reputy w drodze ... A teraz kolejny problem ... heh Myszka mi zaczala padac :/ ![]() zastanawiam sie teraz jaka myszke sobie kupic ... ostrze sobie pazurki na to http://www.allegro.pl/item100368430_...d_nowa_fv.html ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian89 : 04.05.2006 o godz. 14:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 28.07.2002
![]() |
Ja mam tak***261; mysz***281;
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Nie sadze ze to przez wytarcie sie podloza ... mam nowe biorko ... pozatym jej " ***347;wirowanie " polega na zablokowaniu sie przyciskow i latanie przez kilkanascie sekund po ekranie a nie sadze zeby to bylo spowodowane wytarciem sie biorka ...
Wydaje mi sie ze myszka po prawie 2 latach uzytkowania zaczyna padac ... Juz kilka razy mi sie kabel polama***322; i musialm ja lutowa***263; ... Czas na zmiane myszki ... ![]() ![]() pozdro
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian89 : 04.05.2006 o godz. 22:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|