Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.05.2006, 13:36   #1
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Data rejestracji: 16.10.2004
Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Juz prawie jestem za kupnem microsyfu , ale znalaz***322;em jeszcze ta klawe http://allegro.pl/item99473054_logit...perplaska.html

"One World, One Web, One Program" Microsoft slogan
"Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitle
r
Oktawian89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 01.05.2006, 15:54   #2
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Oktawian89
Juz prawie jestem za kupnem microsyfu , ale znalazłem jeszcze ta klawe http://allegro.pl/item99473054_logit...perplaska.html
marudzisz. kup sobie btc 6300 za 52 zlote. taki sam komfort jak w ultrax jak nie lepszy.

Ostatnio zmieniany przez pepperman : 01.05.2006 o godz. 16:02
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.05.2006, 01:45   #3
MaciejT
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.06.2000
MaciejT zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie twierdze ze znam ja lepiej. Co jakis czas zdarza mi sie napisac na niej pare zdan, a jako, ze mam okazje czasem popracowac chwile na roznych klawiaturach, oceniam ja dokladnie jako "taka sobie". Nie jest zla, ale 21zl mozna zainwestowac znacznie lepiej, chocby w zwyczajnego BTC.

Co do wrazen, to dyskomfort po przesiadce z Logitech Internet Keyboard (niegdys* za 110zl) na tego Samsunga, jest od razu zauwazalny.

* przy sprawdzaniu symbolu klawiatury musialem odwrocic ja i spojrzec pod spod. Moje zdziwienie bylo ogromne, gdyz obok zauwazylem naklejke "datestamp" z zaprzyjaznionego sklepu komputerowego, z zaznaczona data (nie wiem jak sie to dokladnie odczytuje, ale raczej) 1 kwartal 2000r, czyli kupilem ja 6 lat temu
Dziala idealnie, wyglada idealnie, pisze sie na niej bardzo wygodnie, wiec w ogole o niej nie myslalem. Byla dla mnie jakby przezroczysta, a tu taki szok. Ma juz 6 lat

Jakbym mial kupowac nowa, to prawdopodobnie mocno bym sie zastanowil nad Ultra X Flat (nawet pomimo faktu, ze mam niemile doswiadczenia z Logitechem OEMowym - w zakresie klawiatur), lub nowymi A4Techami z "laptopowym" skokiem klawiszy. Ale musi byc naprawde "laptopowy", a nie tylko obnizony profil klawiszy, jak w Tracerach.
Stary 02.05.2006, 09:52   #4
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez MaciejT
* przy sprawdzaniu symbolu klawiatury musialem odwrocic ja i spojrzec pod spod. Moje zdziwienie bylo ogromne, gdyz obok zauwazylem naklejke "datestamp" z zaprzyjaznionego sklepu komputerowego, z zaznaczona data (nie wiem jak sie to dokladnie odczytuje, ale raczej) 1 kwartal 2000r, czyli kupilem ja 6 lat temu
Mam ten sam model - niesamowita klawiaturka, teraz juz z troche 'rozjezdzonymi' klawiszami i sie gorzej naciskaja, ale wciaz jest lepsza od klawiatur za 20/30zl (choc ja pewnie juz mozna kupic za 50zl - ja dalem 80,-)..

Z ciekawosci odwrocilem rowniez swoja.. i zauwazylem date
15.08.2003r, wiec tez juz ja troche mam - przezyla kilka zalan herbata i jedno coca-cola (caly syf, ktory sie w niej zebral pod klawiszami SKLEIL sie wraz z z nimi tak, ze nie chcialy sie naciskac , ale po kapieli chodzila jak nowka ).

Jakies 2 miesiace temu siostra kupowala do swojego komputera klawiature - wziela tez Logitech Internet Keyboard tylko ta odswiezona wersje i tez chodzi, choc widze, ze jednak moja jest juz lekko zuzyta

Cytat:
Jakbym mial kupowac nowa, to prawdopodobnie mocno bym sie zastanowil nad Ultra X Flat (nawet pomimo faktu, ze mam niemile doswiadczenia z Logitechem OEMowym - w zakresie klawiatur), lub nowymi A4Techami z "laptopowym" skokiem klawiszy. Ale musi byc naprawde "laptopowy", a nie tylko obnizony profil klawiszy, jak w Tracerach.
Kupowalem ja niedawno dla kumpla - szukal nowej klawiatury, bo stara sie zepsula (jakiegos tracera bodajze mial) - i od kilkunastu tygodni jest bardzo zadowolony , zaczal wreszcie szybciej pisac i jego rodzice nie narzekaja wieczorem, ze za glosno w domu jest
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.05.2006, 09:43   #5
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Wlasnie ide do sklepu , przetestuje wszystkie 3 klawiatury i zobaczymy , teraz ostrze sobie zabki na jakas myszke razera albo ligitech g5

r
Stary 04.05.2006, 13:59   #6
Oktawian89
Wiszę sobie ...

No wiec kupilem Logitech Ultra Media FlatX usb , kiedy zobaczylem ze usb , wystraszylem sie ze nie bedzie chodzilo na linuxie ale co pozytywnie mnie zaskoczylo po podlaczeniu wtyczki wszystko smiga jak nalezy
klawisze sie fajnie wciskaja laptopowy skok co jest dla mnie nowoscia ...
ogolnie wypas
pozdrawiam i dziekuje za doradzenie
reputy w drodze ...

A teraz kolejny problem ... heh
Myszka mi zaczala padac :/ od czasu do czasu swiruje po calym ekranie ... co jest bardzo uciazliwe wrecz nieznosne
zastanawiam sie teraz jaka myszke sobie kupic ...
ostrze sobie pazurki na to http://www.allegro.pl/item100368430_...d_nowa_fv.html

r

Ostatnio zmieniany przez Oktawian89 : 04.05.2006 o godz. 14:03
Stary 04.05.2006, 14:22   #7
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
No wiec kupilem Logitech Ultra Media FlatX usb , kiedy zobaczylem ze usb , wystraszylem sie ze nie bedzie chodzilo na linuxie ale co pozytywnie mnie zaskoczylo po podlaczeniu wtyczki wszystko smiga jak nalezy
klawisze sie fajnie wciskaja laptopowy skok co jest dla mnie nowoscia ...
ogolnie wypas
Twoj wybor, ale uwazam, ze glupio zrobiles. btc 6300 dalaby Ci praktycznie to samo, ale jest o prawie polowe tansza. i ta nieszczesna srebrna farba w logi.
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.05.2006, 15:20   #8
MaciejT
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.06.2000
MaciejT zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
A teraz kolejny problem ... heh
Myszka mi zaczala padac :/ od czasu do czasu swiruje po calym ekranie ... co jest bardzo uciazliwe wrecz nieznosne
zastanawiam sie teraz jaka myszke sobie kupic ...
ostrze sobie pazurki na to http://www.allegro.pl/item100368430_...d_nowa_fv.html
Sprawdz najpierw czy to przypadkiem nie biurko na tyle wytarlo sie, ze optyczny czujnik w myszy wariuje...
Stary 04.05.2006, 18:08   #9
rork
Guru

Data rejestracji: 28.07.2002
rork niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja mam tak***261; mysz***281; http://www.allegro.pl/item100930843_...fv_poznan.html jest ok i troszke ta***324;sza od razera i do tego ma zmiane rozdzielczo***347;ci za pomoca przycisku na obudowie bez pomocy sterownik***243;w w krokach 600-800-1200-1600-2000dpi jeszcze model http://www.allegro.pl/item100728904_...ss_x_718f.html obie warte swojej ceny

rork jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.05.2006, 21:20   #10
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Nie sadze ze to przez wytarcie sie podloza ... mam nowe biorko ... pozatym jej " ***347;wirowanie " polega na zablokowaniu sie przyciskow i latanie przez kilkanascie sekund po ekranie a nie sadze zeby to bylo spowodowane wytarciem sie biorka ...
Wydaje mi sie ze myszka po prawie 2 latach uzytkowania zaczyna padac ... Juz kilka razy mi sie kabel polama***322; i musialm ja lutowa***263; ...
Czas na zmiane myszki ... i prawdopodobnie bedzie nia razer
pozdro

r

Ostatnio zmieniany przez Oktawian89 : 04.05.2006 o godz. 22:10
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: