![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
to niewiele sie rozni. Nie jestem "GURU", ale mozesz do mnie pisac, troche tego juz w zyciu zrobilem. Poki co - zaopatrz sie w kabelki do polaczenia magnetofonu z wejscie in karty dzwiekowej, poki darta sie nie znajdzie ( a moze ktos zna lokalizacje - to prosze o info tu lub na e-maila)wez CoolEdita ( polozenie ci wskaze - e-mail)i do roboty. Zima sie zbliza - wieczory dlugie, robota czasochlonna,nic tylko robic
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.06.2002
![]() |
|
|
|
#18 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
opis darta był kiedyś w polskiej prasie kompowej / albo to był pc world komputer, enter lub chip a zakres to jakieś 2-3 lata/
nareczka
|
|
|
|
#19 | |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
Chodzi o "normalną" wersję, nie mówiąc już o filtrach, które jak zauważyłem są chyba do nabycia oddzielnie.Ten program wygląda mi na niezły "kombajn" więc początkujący użytkownik może się pogubić? Więc gdybyś cana przypadkiem sobie przypomniał to sam bym skorzystał.
|
|
|
|
#20 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Wszystkie "ulepszcze" do Darta są dostępne na stronach o których "informuje" ZIP. Likwidują one wszelakie ograniczenia programowe.
Ewentualnie proponuję wizytę na stronie: http://www.cdrsoft.cc/index3.html w dziale Download/CDRSoft/DartTech Do Pedrosa: sprawdź Swoją skrzynkę pocztową
|
|
|
#21 | |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
czy ja tez moge prosic - oszcedzi mi to wizyt w poszukiwaniu nemerow PS. Brzuszki - napisalem do ciebie, jesli jescze moge w czyms pomoc- to pisz |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#23 |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Thx slawekb, właśnie odebrałem pocztę kolego
![]() bgn-poszło Brzuszki-wieczorem lub mailnij to me, bo w pracy nie mam Twojego adresu.
|
![]() |
|
|