![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Pochwale sie wam....
Składam nowego kompa,na pierwszy ogien kupiłem nową karte graf.-ATI Radeon 9700 128Mb 256 bitowa szyna,8 potoków-sprawdzałem u kumpla,chodzi za..iscie,marzenie...Reszte komponentów za pare dni ale musicie mi doradzic płyte głowną pomiedzy:
1.ASUS A7N8X Deluxe z Soundstormem,itd... 2.Abit NF7-S v.2.0 Kto miał do czynienia z tymi płytami,chodzi o stabilnosc,overclocking i czy lepsze do nich pamieci Kingstony czy TwinMosy do DUALU. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.11.2003
![]() |
spox..wiesz oszczecaj amoze bys mial taki sprzet
procek:Intel Pentium 4 Extreme Edtion 3400Mhz(jezeli toche póxniej moze trafi cie sie presccot) ram: najlepiej 2GB Dual Chanel dwustronnego Corsair karta:nie polecam GeForca FX 9700.ale redona ze 256MB dysk: ok120GB |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym bral ASUS'a. Wypasiona plyta!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
@lopus:
Kupilem tego ASUS`a, ze wzgledu na opinię uzytkownikow, na firmę (to na koncu) i na wyposazenie na plycie. Ma poprostu wszystko. Chodzi jak przecinak, podkreca sie idealnie.Wahalem sie miedzy tym ASUS`em a wlasnie ABITEM i wybralem co wybralem. Jestem naprawde zadowolony i polecam! co do pamieci - mam Twinmosy pc400, ale w jednej 512mb kosci. W AMD nie za bardzo daje DualChannel - bardziej zauwazalne jest pod p4 i sie nie oplaca pod amd, wazne zeby proc i ram byly synchroniczne czyli jak kupisz np. 2500+ to pusc go na fsb 200 i wtedy bedzie chodzil synchro z ramami pc400. ![]() Linki: Forum.Tweak.pl - Topic o Abit NF7 Forum.Tweak.pl - Topic o ASUS A7N8X ps. co do pamieci - nie ma zadnych jaj,mi wszystko elegancko chodzi, no problems na tej plycie i pamiatkami,chodzi juz bez przerwy 19dni; trzeba dobrze sprawdzic to co sie kupuje (memtest zrobic i ok, jak wadliwa wymieniasz,proca to samo, chociaz nie zawsze idzie-np.allegro od Krostry`ego - on ma selekcjonowane. Jednak sam kupilem BOX`a i jest ok.)Zalezy rowniez od szczescia. @Lopus: co do grafy - :zeby: @kraluk : Extreme jest teraz na 1 miejscu ![]() @mirobanan1:lopus szuka porady a nie "kupuje sobie plyte ktora wybrac, podaje 2 przyklady, a ty mu rzucasz reszte kompon.)
Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 24.02.2004 o godz. 00:00 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Ja też bym brał Asusa. Ale jakoś nie polecam P4. Lepiej weź sobie Athlon'a
Ramy lepiej wziąść Kingstony. Z tymi twinmosami są jaja. Niektóre płyty je akceptują, a niektóre nie...
Ostatnio zmieniany przez kraluk : 23.02.2004 o godz. 23:40 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kraluk : nie zgodze sie... Testy pokazuja ze P4 Extreme Edition jest najwydajneijszym prockiem na rynku. Nie zmienai to faktu ze AMD to najlepszy stosunek mozliwosci do ceny :-D
A BTW czegos tu nie rozumiem... Mejl od cdrinfo: Uzytkownik Forum CDRinfo.pl: kraluk odpowiedzial(a) na zaprenumerowana przez Ciebie dyskusje - Pochwale sie wam.... - w dziale Off topic Forum CDRinfo.pl. Tresc wypowiedzi: *************** Ja też bym brał Asusa. Ale jakoś nie polecam P4. Lepiej weź sobie Athlon'a 64 3400+ - pełen wypas, najwydajniejszy procek na rynku ![]() *************** U gory widnieje: Ja też bym brał Asusa. Ale jakoś nie polecam P4. Lepiej weź sobie Athlon'a Ramy lepiej wziąść Kingstony. Z tymi twinmosami są jaja. Niektóre płyty je akceptują, a niektóre nie... Pytanie z gatunku podchwytliwych : co naprawde napisal kraluk? ;-D |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Chociaż najnowszy zapowiadany Athlon 64 3500+ ma być wydajniejszy od P4 EE 3.4
|
|
|
|
|
#9 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
ja mam tego Asusa wlasnie w wersji Deluxe... Wypasik A7N8X 2.0 Deluxe r0x ![]() do OC miodzio, SoundDtorm miodzio ogolnie super
|
|
|
#10 |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
asus do o/c jest slaby blokada pci echh kpina weź lepiej abita rev 2,0 jest super do o/c i super stabilny przy extreme o/c
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
Miałem kilkakrtotnie do czynienia z tym ABITEM i jest za***isty. Bardzo stabilny, kręci się niesamowicie, bardzo dobrze wyposażony i wykonany. Polecam.
|
|
|
|
#12 |
|
![]() ![]() |
Mam osobiście tego Abita iak również składałem Asusa dla znajomka
mój wybór padł na Abita
|
|
|