![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Poczta Polska chce poprawić sobie statystyki terminowości ... więc nie patrzą na zegarki ... dziś doręczyciel z paczką dotarł do mnie o ...21.45
![]() ![]() Ja tam nie jestem przewraźliwiony - i już nie raz miałem taką dostawę pomiędzy 20 a 21 - ale uważam, że po 21 to już przesada ... zwłaszcza, że nie mieszkam sam i dzwonek o tej porze to dla Rodziców jak alarm na pożar ![]() Pozdrawiam ro29 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z jednej strony dla mnie takie pory byłyby nawet lepsze niż środek dnia, bo jest znacznie większe prawdopodobieństwo zastania mnie w mieszkaniu, z drugiej strony jednak przyjęło się, że o tej porze człowiek ma już raczej czas dla siebie i nie nęka się go telefonami, a tym bardziej wizytami, szczególnie osób nieznajomych.
![]() |
#63 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bo Ty ro wysoko mieszkasz
![]() ![]() a tak na serio - mi by to nie przeszkadzalo w ogole - o tej godzinie nie spie, a pracujac w dzien raczej byc powinienem w domu |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Macie sporo racji - ale tak jak napisał @Jarson - to już taka godzina, że wizyty nieznajomych i niezapowiedziane to trochę nietaktowne - wiem, że doręczyciel to nie wizyta - ale zawsze. Z tym, że - dla mnie to wcale późno nie jest (teraz jak piszę ten post to jest późno i to bardzo ![]() ![]() Pozdrawiam ro29 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Poczta Polska ... czy zgineła Wam jakaś przesyłka ?? | shuma02 | Off topic | 81 | 30.11.2016 11:06 |
Poczta Polska adnotacja" adresat nieznany" | loki7777 | Off topic | 5 | 11.07.2007 02:03 |
Poczta Polska - kradzież zawartości paczki!!! | Aszej | Off topic | 71 | 11.10.2005 11:36 |
Poczta Polska zgubiła mi film!!! | mr_spock | Off topic | 15 | 04.09.2003 18:32 |
Czy Poczta Polska nie oszukuje? | ZiP | Off topic | 18 | 27.07.2002 15:08 |