Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.02.2009, 22:12   #61
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Poczta Polska chce poprawić sobie statystyki terminowości ... więc nie patrzą na zegarki ... dziś doręczyciel z paczką dotarł do mnie o ...21.45

Ja tam nie jestem przewraźliwiony - i już nie raz miałem taką dostawę pomiędzy 20 a 21 - ale uważam, że po 21 to już przesada ... zwłaszcza, że nie mieszkam sam i dzwonek o tej porze to dla Rodziców jak alarm na pożar

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.02.2009, 22:51   #62
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Z jednej strony dla mnie takie pory byłyby nawet lepsze niż środek dnia, bo jest znacznie większe prawdopodobieństwo zastania mnie w mieszkaniu, z drugiej strony jednak przyjęło się, że o tej porze człowiek ma już raczej czas dla siebie i nie nęka się go telefonami, a tym bardziej wizytami, szczególnie osób nieznajomych.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.02.2009, 23:45   #63
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
bo Ty ro wysoko mieszkasz musial pokonac pare schodow

a tak na serio - mi by to nie przeszkadzalo w ogole - o tej godzinie nie spie, a pracujac w dzien raczej byc powinienem w domu
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.02.2009, 01:42   #64
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !

Macie sporo racji - ale tak jak napisał @Jarson - to już taka godzina, że wizyty nieznajomych i niezapowiedziane to trochę nietaktowne - wiem, że doręczyciel to nie wizyta - ale zawsze.
Z tym, że - dla mnie to wcale późno nie jest (teraz jak piszę ten post to jest późno i to bardzo ) - ale sam nie mieszkam ... a Rodzice mają zupełnie odmienne ode mnie spojrzenie na "późną porę dnia" ...

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: