![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Temat fajny - tylko, że dla mnie raczej taki sobie .... Prywatnie rok 2005 muszę niestety uznać za stracony - nie udało mi się zrealizować głównego celu - i nie wiem czy uda się w 2006. Po za tym - inne sprawy też się niemiłosiernie rozwlekły i swój finał znajdą dopiero w nadchodzącym roku (a jak nie to dopilnuję aby znalazły na pewno !!). Ze zdrowiem też tak sobie, wokół mnie różnie - niektórzy chorują, inni nie mają pracy itd. Jednak jeśli chodzi o rodzinę - pozytywem był fakt, że nikt w ostanim roku nie umarł (z bliskiej rodziny). Co do plusów - w sumie parę ich się znajdzie - założyłem sobie łącze stałe (Neostrada) , nawiązałem kontakt z kuzynkami na GG, których dotychczas nie znałem i jeszcze kilka pozytywów na pewno było A patrząc szerzej - były i smutne wydarzenia w tym roku - przede wszystkim śmierć Jana Pawła II. Ale były też radosne - np. medal i rekord świata Otylii Jędrzejczak na MŚ, mistrzostwo Europy siatkarek, inne medale itd. Były też zmiany polityczne na najwyższym szczeblu .... Jak mi się coś przypomni ważnego to dopiszę .... Pozdrawiam ro29 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozytywow bylo malo
1. znalazlam sie na tym forum ![]() 2. poznalam fajnego faceta ![]() 3. wesele przyjaciol ![]() negatywow wiecej,ale wymienie tylko kilka 1.smierc kochanego dziadka 2.smierc Jana PawlaII 3.problemy zdrowotne 4.jeszcze kilka pogrzebow(ok.3) 5. i na tym skoncze bo zalapie dola ,ale bylo tego duuuuuzo wiecej
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jest takie powiedzenie: nie chwal dnia przed zachodem słońca.
ale na 100% jestem pewny tego: - negatywy: kwa kwa i wszystko jasne - pozytywy: za***iste wakacje i w ch***j kasy przywiezionej stamtąd
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Co by to nie miało znaczyć: kwa, kwa... Rzuciłem palenie... Do negatywów zaliczam: kwa, kwa... Bo kwa, kwa... zawsze wróży najgorsze... Obym się mylił... A nie mylę sie nigdy..... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
Cytat:
[+] - jestem pokoleniem J.P. II - zdalem prawko - jestem w klasie maturalnej - kolejny rok, w którym chce mi sie chodzic do szkoly - wyborow nie wygral tusk - wszyscy w rodzinie zdrowi - pieniedzy nie brakuje - nie dopadly mnie milostki zadne jeszcze (dzieki temu nie bujam w oblokach) - wzrok mi się nie pogorszył - wiele wiele tego. [-] - naszego JP II już nie ma wśród nas... - szyli mi glowe - do egzaminu na prawko podchodzilem 2x - niektorych przyjaciol musialem zaklasyfikowac jako toksycznych/falszywych (z drugiej strony to +) - spaliła mi się nagrywarka - nie wiem reszta jakos mi nie przychodzi do glowy w chwili obecnej
|
|
|
|
#6 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Patrix - jak plus powinieneś dać: wyborów nie wygrał Tusk, a jako minus: ale wygrał Kaczyński
|
|
|
#7 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
![]() |
Witam !
Tak jak obiecałem - dodaję to co mi się przypomniało - a uświadomiła mi to @malaczarna - otóż w 2005 roku kupiłem nagrywarkę CDRW, a następnie .....zaistniałem na niniejszym Forum !!!! I jest to zdecydowany plus poprzedniego roku ro29 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
Cytat:
jak na mój gust, to jest to raczej big - ![]() co do dalszej części to masz rację. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
Więc tak - po pierwsze - w mojej wypowiedzi fakt kupna nagrywarki nie był plusem samym w sobie - był powodem tego, że mając problemy, pojawiłem się dzięki na Forum CDRinfo - i ... już zostałem - a to właśnie uważam za plus 2005 roku !!Aczkolwiek - nie uważam że kupno nagrywarki CDRW w dobie napędów DVD to jakiś minus - z kilku powodów. Po pierwsze - każda modernizacja kompa ma mniejszy lub większy sens - w tym przypadku dołożenie nagrywarki, której przedtem nie miałem - uznaję za sensowną rozbudowę. A raczej kupno nagrywarki DVD nie miało by dla mnie sensu - z tego względu, że praktycznie nie używałbym jej do nagrywania płyt DVD - bo mój komputer jest do tego zdecydowanie za słaby. Może jedynie miało by to taki sens, że nie musiałbym kupować później napędu DVD. Ale ten akurat kupiłem ponad pół roku po kupnie nagrywarki. A już tak ogólnie - nie każdy musi kupować coś co jest na topie itd. - bo może np. tego nie potrzebuje, nie stać go, lub po prostu woli etapami podążać za nowościami (wiem, wiem - w takiej opcji zawsze będzie w tyle - ale czasem jest to nawet sensowne Pozdrawiam ro29 |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
cos uswiadomilam koledze
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
podsumowanie
- gówno warty, najgorszy jaki pamiętam, to nie jest subiektywna ocena - tak na papierze wychodzi.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mimo pewnych problemów rodzinnych generalnie mijający właśnie rok z radością zaliczam do bardzo udanych, zarówno pod względem zawodowym, jak i prywatnym.
O szczegółach nie mogę pisać, może przeczytać ten, co nie powinien.
|
|
|
|
#14 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Ja musze przynzac ze rok 2005 z pewnoscia zalicze na plus. Na poczatku roku poznalem cudowna dziewczyne, z ktora jestem do dzisiaj
.Oprocz tego byl wakacyjny wyjazd do Anglii, wiec przywiozlem do kraju co nieco funtow. Generalnie pozytywnie
Ostatnio zmieniany przez czero : 03.01.2006 o godz. 18:29 Powód: literowka :P |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.10.2004
![]() |
Ja też miniony rok zaliczam do pozytywnych.
Urodził mi się syn
|
![]() |
|
|