![]() |
Dyskryminacja zwolenników innych (niewymienionych w sondzie) parti :fiu:
|
A gdzie UPR tak wysoko plasujący się zazwyczaj w internetowych sondażach (gdy ktoś już o niego pyta).
Gdzie samonapad? Gdzie Demokraci w tym antydemokratycznym kraju? Gdzie PSL? Gdzie kilka(naście) innych partii mających szansę wejść do sejmu? I autor tego wątku twierdzi, że interesuje się polityką? Chyba jako fanczłonkomanipulant jednej z nielicznych wymienionych partii. |
Cytat:
A ja myślałem, że na prezydenta wybiera się osobę - a nie partię. |
Cytat:
Dla mnie idea WOSP jest OK. Tylko jeden szczegol mnie troche denerwuje. Jak sie chodzi duzo w dzien orkiestry to spotyka sie kilka grup zbierajacych. Wiadomo - daje sie raz, dwa, moze trzy, ale nie wiecej. Wiec jak taka dziesiata spotkana grupa potrafi czesto skomentowac 'odmowe pomocy dla chorych dzieci'. |
Cytat:
P.S. Czy wie ktos jak poprawic ta sonde,..moze moderator mogl by cos naprawic bo nie wiem jak to zmienic.... |
Cytat:
Druga sprawa, pisałeś że pieniądze siedzą na koncie, OK , zgadza się tylko kto bieże za to procenty?? oczywiscie wiadomo, owsiak i przeznacza je na woodstock, a przecież ludzie wrzucający pieniądze do puszek chcą pomóc w zakupie sprzętu medycznego a nie w organizacji woodstocku, czy pisze to gdzies na puszkach? a wiec jednak nie wszystkie pieniadze ida na taki cel jaki życzyli by sobie ludzie I jeszcze jedno, piszesz żeby spróbować zrobić to co owsiak za 1%. A popatrz tak np. na caritas, ile oni zbierają?? zbierają też duże pieniądze bez robienia takiego show'u. Możesz napisać że owsiak zbierze w jeden dzien tyle co caritas w caly rok, ale zapewniam Cię ze gdyby owsiak zbieral caly rok to tez by nie uzbieral duzo wiecej kasy Nie krytykuje owsiaka za wosp bo owszem widać ten sprzęt który kupił, ale nie podoba mi się co on robi pozniej z tymi pieniedzmi pzdr. |
Brakuje mi czegoś na kształt PPPP :) :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo:
|
wiem za szybko nacisnolem enter i mi sie sonda nie udala.. a teraz nie wiem jak to zmienic:(
|
Dodaj jeszcze SLD, SDPL, Demokratów i Samoobronę
A potem możemy zrobic małe prawybory prezydenckie :D |
dzisiaj znowu oglądalem komisje sledcza, zeznawal Oleksy..nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby jeden z poslow nie spytal o syna..i jak sie dowiadujemy w wieku 19 lat syn Oleksego byl w radzie nadzorczej koncernu naftowego WOW:D....Oleksy powiedzial ze sa na calym swiecie sa to znane praktyki studenckie:)...moze ktos mi zalatwic taka praktyke...az bije w oczy ze to po znajomosci przekret i lewizna...pewnie tez dostawal tam drobne wynagrodzenie w postaci 5000zl( na ksiazki i piornik)
P.S. niedlugo wybory wiec postanowilem dodac sonde ...na poczatek moze partie polityczne |
Cytat:
a tak na powaznie to ide spac i polityki mam dosc, niech sie sami w swoim chlewie taplaja, wszyscy sa siebie warci. moze lepiej pogadajmy o siatkowce. |
Cytat:
|
Cytat:
kazdy ma swoje poglady :) |
Cytat:
mowisz ze nie chcesz przepychanek slowny i mowisz ze pisze bzudry a sam je wypisujesz..ja nigdzie nie napisalem ze Owsiak kradnie,..mam zarzuty tylko w stosunku do fundacji Kwasniewskiej bo sa ku temu powody,.w koncu wspolpracowala z Dochnalem on w jej fundacji mial interesy, wiec jest powod do obaw, nie sadzisz??:D |
Cytat:
Wyraźnie widać, że niestety na poezji się nie znam - i się do tego przyznaję ;) A drugie zdanie, mogło by zastąpić połowę tej dyskusji :) Dzięki za nie - może niektórzy to wykorzystają ;) ro29 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:32. |