![]() |
wiem za szybko nacisnolem enter i mi sie sonda nie udala.. a teraz nie wiem jak to zmienic:(
|
Brakuje mi czegoś na kształt PPPP :) :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo:
|
Cytat:
Druga sprawa, pisałeś że pieniądze siedzą na koncie, OK , zgadza się tylko kto bieże za to procenty?? oczywiscie wiadomo, owsiak i przeznacza je na woodstock, a przecież ludzie wrzucający pieniądze do puszek chcą pomóc w zakupie sprzętu medycznego a nie w organizacji woodstocku, czy pisze to gdzies na puszkach? a wiec jednak nie wszystkie pieniadze ida na taki cel jaki życzyli by sobie ludzie I jeszcze jedno, piszesz żeby spróbować zrobić to co owsiak za 1%. A popatrz tak np. na caritas, ile oni zbierają?? zbierają też duże pieniądze bez robienia takiego show'u. Możesz napisać że owsiak zbierze w jeden dzien tyle co caritas w caly rok, ale zapewniam Cię ze gdyby owsiak zbieral caly rok to tez by nie uzbieral duzo wiecej kasy Nie krytykuje owsiaka za wosp bo owszem widać ten sprzęt który kupił, ale nie podoba mi się co on robi pozniej z tymi pieniedzmi pzdr. |
Cytat:
P.S. Czy wie ktos jak poprawic ta sonde,..moze moderator mogl by cos naprawic bo nie wiem jak to zmienic.... |
Cytat:
Dla mnie idea WOSP jest OK. Tylko jeden szczegol mnie troche denerwuje. Jak sie chodzi duzo w dzien orkiestry to spotyka sie kilka grup zbierajacych. Wiadomo - daje sie raz, dwa, moze trzy, ale nie wiecej. Wiec jak taka dziesiata spotkana grupa potrafi czesto skomentowac 'odmowe pomocy dla chorych dzieci'. |
Cytat:
A ja myślałem, że na prezydenta wybiera się osobę - a nie partię. |
A gdzie UPR tak wysoko plasujący się zazwyczaj w internetowych sondażach (gdy ktoś już o niego pyta).
Gdzie samonapad? Gdzie Demokraci w tym antydemokratycznym kraju? Gdzie PSL? Gdzie kilka(naście) innych partii mających szansę wejść do sejmu? I autor tego wątku twierdzi, że interesuje się polityką? Chyba jako fanczłonkomanipulant jednej z nielicznych wymienionych partii. |
Dyskryminacja zwolenników innych (niewymienionych w sondzie) parti :fiu:
|
Cytat:
|
A przy edycji pierwszego posta się nie da?
Brak jeszcze opcji: żadna z powyższych oraz: nie będę głosował. |
Dodałem kilka odpowiedzi..
Ale sprawdźcie mnie, bo spisywałem z Waszych propozycji i nawet nie wiem, czy są to prawidłowe skróty. Poza tym jak są jeszcze jakieś braki, to dajcie znać. |
Kwestia formalna ... UP bedzie mialo wspolna liste z SDPL :)
|
najwyzej dac UP razem z SDPL, UW startuje to tez mozna dodac,. a reszta jest luz...
P.S. dzieki za zmiany |
Po pierwsze nie bede na nikogo glosowal bo wszystcy sa pajacami :) po drugie juz glosowalem tyle razy i dupa blada nic sie nie poprawilo w Polsce dalej afera za afera a z ludzi sobie jaja robia zeby cos sie zmienilo przynajmniej do tego trzeba 2 pokolen wiec stwierdzilem ze nie ma sensu a ci co pojda na wybory to chyba w bajki i w swietego mikolaja wieza :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:29. |