![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tylko Windows Phone nie ma nawet co porównywać z Androidem. Ten system jest tak masakrycznie okrojony, że aż żal
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To samo mowili o iOS. A Android, pomimo otwartosci, zostal w Stanach olany wzgledem iOS i BlackBerry...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guru
No ok, ale iOS ewoluował, jest w obecnej wersji dużo bardziej rozbudowany niż ten z pierwszego iPhone'a, która nawet MMSów nie potrafiła wysyłać.
Windows Phone 7 w obecnej wersji nie nadaje się do poważnych smartfonów. Przecież tam nawet kopiuj wklej nie działa ![]() A co do USiA... to specyficzny rynek, co zresztą pokazały wyniki sprzedaży pierwszego iPhone. Funkcjonalność mierna, ale lanserski to on był... stąd taka sprzedaż.
![]() |
#19 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Telefony komórkowe umarły wraz z powstaniem kolorowych wyświetlaczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Jeszcze odniosę się do kilku stwierdzeń z twojej strony andy.
Cytat:
Jak jakiegoś serwisu nie używasz to na bank kiedyś zapomnisz hasła do niego. Skoro usunąłeś lub porzucasz adres e-mail to dla mnie jest niezrozumiałe, żeby blokować ten login. Nawet gdybyś po iluś tam miesiącach chciał mieć dostęp do czegoś gdzie się rejestrowałeś, a tego maila nie używałeś to i tak nie będziesz miał do niego dostępu. Każdy z serwisów mailowych usuwa konto po iluś tam miesiącach, nawet Google (9 m-cy bez logowania i żegnasz się z kontem). Cytat:
Cytat:
Wiem, że jest oferowane za darmo, ale razi mnie ta ignorancja Google wobec właśnie tych darmowych użytkowników. Tak ma być i już. To ich złota zasada. Nie dziwni mnie to, po prostu wspomniałem o tej samej zasadzie. Cytat:
Cytat:
Nie piszę tutaj o natychmiastowym przywróceniu nieużywanych loginów, może to być po 2-3 latach, ale po prostu żeby była taka możliwość. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Forumator
![]() ![]() |
Cytat:
Inna rzecz, pomyślałem sobie, że spróbuję odgadnąć hasło do konta, które istniało. Odgadnąć mam na myśli spróbować "uniwersalnych" haseł jakie niektórzy stosują ![]() ![]() ![]() ![]() Taki wniosek, tak na prawdę widać, że większości nie zależy na zabezpieczeniach. Oczywiście nie uważam, że wszyscy tak do tego podchodzą, ale łatwo możemy się o tym przekonać po "rankingach" najczęściej używanych haseł, które od czasu do czasu publikują różne portale. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#23 | |
Forumator
![]() ![]() |
Cytat:
o2 nie dokleja reklam, a wysyłanie ich na skrzynkę jest powszechnie praktykowane na innych portalach, u jednych jest ich więcej, u innych mniej. W reklamach króluje Interia, mam tam starą skrzynkę, nie ma dnia, żeby co najmniej 10 nie podesłali. Na o2 dużo nie przychodzi, poza tym możesz włączyć "Pocztę bez reklam" wysyłając płatny SMS. Nie tylko wyłączy reklamy przysyłane na skrzynkę, ale też z interfejsu www. To mi się podoba. Z reklamami na www znowu prym wiedzie Onet, większej ilości w interfejsie (do tego jakich wielkich) nie widziałem. Ostatnio zmieniany przez jesi : 09.04.2011 o godz. 20:48 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | ||
Forumator
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Napisałem "było", bo skorzystałem z opcji "Poczta bez reklam". Od tego czasu czyściutko. Zgadza się, ale za 6,15 zł/6 m-cy lub 11,07 zł/12 m-cy wydaje mi się to opłacalną opcją. Skrzynki bez reklam na Onecie albo Interii to koszt 30-40 zł. Głupoty opowiadasz ![]() Miałem płatną skrzynkę na home, ze względu właśnie na irytujący spam reklamowy. Przesiadłem się na o2 i w zasadzie nie odczułem różnicy w użytkowaniu, a za znacznie mniejsze pieniądze. W żaden sposób nie faworyzuje o2, ale po prostu wypada całkiem znośnie na tle innej darmowej konkurencji. andy, twoje wypowiedzi odnośnie tych skrzynek opierają się chyba tylko z perspektywy użytkowania Gmaila i nie mam nic przeciwko. Wiem, że Gmail to najlepsze darmowe rozwiązanie i uwierz mi, że sam chętnie bym się przesiadł, ale nie mam po prostu możliwości z powodu, dla którego powstał ten temat ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pingwin specjalista.
Pisz co chcesz, ja o2 używam jako skrzynki śmieciowej.
![]() |
#28 |
Guru
Ja tak samo. A przychodzącego spamu nawet nie licze, bo nie jestem w stanie tego ogarnąć
![]()
![]() |
#29 |
Pingwin specjalista.
Zawartość webowej skrzynki o2, wybrałem jedną stronę z wielu, która nie zawiera maili od znajomych:
![]() Śmieciowa skrzynka ![]()
![]() |
#30 | |
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Co zrobić z tematem POLITYKA? | Bartez | Propozycje, sugestie, błędy forum | 127 | 14.10.2010 07:15 |
Wieszający się komputer. Różne BSOD, Brak pomysłów | silent22 | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 18 | 17.04.2009 16:33 |
Tajne centrum serwerowe Google | MacGyver | Off topic | 13 | 25.06.2006 21:52 |
G-Drive na google | mallow | Off topic | 22 | 26.04.2006 22:39 |
Google suggest czyli sugestie wyszukiwarki :) | Air | Off topic | 5 | 14.12.2004 20:01 |