![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Pomóż muzykom Varius Manx
Pomóż muzykom Varius Manx
Po niedawnym wypadku samochodowym Monikę Kuszyńską i Roberta Jansona z Varius Manx czeka długa i kosztowna rehabilitacja. Fani mogą pomóc muzykom w powrocie do zdrowia. Polska Fundacja Muzyczna, której celem jest niesienie pomocy ludziom ze świata muzyki znajdującym się w trudnej sytuacji życiowej, uruchomiła specjalne subkonto, na które można wpłacać pieniądze na leczenie poszkodowanych muzyków Varius Manx. Oto numer konta, na który można wpłacać pieniądze na leczenie poszkodowanych muzyków:.............................. z dopiskiem VARIUS MANX.Monika Paprocka, menedżerka Varius Manx, przybliżyła nam okoliczności, w jakich doszło do wypadku. "Na drodze były pyły z pola, które nawiał wiatr, taką mi podano informację. Popadał deszcz i przez to utworzyła się taka breja, i na niej samochód się poślizgnął. Przy tej drodze jest mnóstwo krzyży, co świadczy o tym, że jest to bardzo trefne miejsce, źle wyprofilowane" ***8211; mówiła menedżerka Varius Manx. Przypomnijmy, że do wypadku doszło w niedzielę, 28 maja rano, przy drodze koło Milicza (Dolnośląskie). Dzień wcześniej, wieczorem grupa występowała w tym mieście. http://muzyka.onet.pl/0,1334875,newsy.html Az zdebialem jak to przeczytalem. To czego to dochodzi. Dawno juz nie widzialem takiej bezczelnosci. No ale w koncu zespol w/w do najbogatszych nie nalezy. Na zywca jada, ze tak sie wyraze. P.S. Numer konta wykasowalem z wiadomych powodow. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Proponuję, że jeżeli ktoś chciałby wpłacić jakąś kwotę to niech lepiej przekaże ją na jakiś dom dziecka, albo dom opieki.
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
![]() Natomiast co do samego faktu zbierania - to zgadzam się z większością wypowiedzi - to nie są biedni ludzie i zbieranie na ich rehabilitację to lekka przesada - choć oczywiście żal mi ich, bo to tragedia taki wypadek - a kiedyś Varius Manx lubiłem - mam nawet dwie ich oryginalne kasety ... Tak naprawdę to fakt, że tego nie popieram wynika też z tego, że oni są popularni - i organizując taką zbiórkę mają szansę na szybki rozgłos - a jak zwykłego człowieka spotka tragedia, to zostaje najczęściej z tym sam ... cóż .. Cytat:
![]() Otylia Jędrzejczak: - aktualna rekordzistka świata (od 2002 roku) na 200 metrów stylem motylkowym - 2:05:61 !! - aktualna mistrzyni olimpijska (Ateny 2004) - aktualna mistrzyni świata (Montreal 2005) - aktualna mistrzyni Europy (Madryt 2004) - dwukrotna srebrna medalistka olimpijska Ateny 2004 - medalistka mistrzostw świata, Europy - wielokrotna mistrzyni Polski, medalistka mistrzostw Europy juniorów itd. Jest jednym z najbardziej utytułowanych polskich sportowców ostatnich lat ... żaden z piłkarzy, o których mówi teraz pół Polski, nie może się nawet w części pochwalić takimi sukcesami .... Wszyscy będą się jutro pasjonować meczem Polaków - owszem ja też go na 90 % obejrzę ![]() Pozdrawiam ro29 Ostatnio zmieniany przez ro29 : 08.06.2006 o godz. 23:01 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Dokladnie mam to samo odczucie jesli ktos che przekazac jakas kwote to niech przekaze ja na dom dziecka jak miedzy innymi napisales wyzej. Zreszta nie trzeba daleko szukac aby komus pomoc. Jest wiele ludzi powaznie chorych i potrzebujacych wsparcia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
hrhr ludzka bezczelnosc nie ma juz widze granic....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moim zdaniech niech sie branza muzyczna zlozy
zawsze mozna cos cennego wystawic na licytacje co nalezy do zespolu ? i to mnie troche : cytat: .... i na niej samochód się poślizgnął ..... widzialem zdjecia .....Jeppa......... to naprawde ladnie sie slizna ale obok smierci Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 06.06.2006 o godz. 13:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Janson to przeciez ma kasy jak lodu, z iloma ludzmi wspolpracowal/ilu promowal i to nie za darmo. A jak zepi*rdalali tyle ile fabryka dala, to niech teraz placa za rehabilitacje. Tacy ludzie jak Janson, Chojnacki itp. to szare eminencje ktore ciagna kase z mlodych talentow, a ludzi ktorzy nie maja szans zainstniec bez prowizji rzedu 80% dla osoby "opiekujacej".
Jezeli to Janson prowadzil to powinien jeszcze z prywatnych pieniedzy oplacic leczenie Moniki. Powiem szczerze - nie zal mi ich wogole. Wiecej, mam nadzieje ze kierowca odpowie za to zgodnie z kodeksem karnym (tym bardziej jezeli prowadzil Janson, bo Monika jest w duzo ciezszym stanie niz on). A wogole, to duzo bardziej zal mi dzieci ktore pokazuja w reklamowce Unicefu z Foremniak. A ta managerka niech sobie to tlumaczenie w d*pe wsadzi - nie wierze (bo to niemozliwe FIZYCZNIE) zeby z powodu jakiegos osadu na drodze samochod jadacy z razsadna pradkoscia wygladal tak jak na obrazku (chyba ze jeszcze po drodze wpadl w przepasc, ale o tym nic nie pisza). I jeszcze ludzie im maja placic ... no to jakies zarty chyba. Ostatnio zmieniany przez pawelblu : 06.06.2006 o godz. 13:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ja cały czas czekałem na jakiś ciąg dalszy sprawy z Otylii Jędrzejczak. Nie, że źle jej życzyłem, czy coś, ale po prostu uważam, że kara powinna w taki sam sposób dotyczyć tak mistrzyni olimpijskiej, jak i szarego człowieczka. Ale wychodzi jednak, że tak nie jest..
![]() |
![]() |
#9 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
je***347;li chodzi o dawanie kasy na zesp***243;l to chyba spo***322;eczna akcja jest po prostu mocno nie na miejscu - delikatnie m***243;wi***261;c. bran***380;a bogata, wszyscy si***281; znaj***261; to niech sypn***261; troszk***281; z trzosika...jak potrzeba.
je***347;li chodzi o szybko***347;***263; i sytuacj***281; na drodze to nie wiem, ale wierzcie mi - co***347; takiego mo***380;e si***281; przytrafi***263; ka***380;demu i to przy je***378;dzie spokojnej na lekkim zakr***281;cie. sam o tym dobrze wiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
varius manx to pryszcz, mnie zmasakrowa***322;a wczoraj informacja o bankructwie piekarza kt***243;ry oddawa***322; nadwy***380;ki chleba instytucjom charytatywnym, a zbankrutowa***322; bo si***281; na nim urz***261;d skarbowy powiesi***322; za to, ***380;e nie p***322;aci***322; podatku od darowizny, przywalili si***281; do niego, a potem do jego kontrachent***243;w i pu***347;cili go z torbami.
Ostatnio zmieniany przez pops : 06.06.2006 o godz. 14:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
Cytat:
tylko tej klasy samochod nie zawija sie na drzewie przy 60 - 80 km/h...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
![]() czołg się nie zawija ale jak coś nie ustąpi to zawijają się wszyscy w środku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
Pojechali na maksa.
![]()
![]() |
#15 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
bezczelne psie syny...
a o tym piekarzu to sie noz sam w kieszeni otwiera - sprawa znana i glosna... nie pierwszy raz uzednicy i polskie prawo udupiaja uczciwego czlowieka - i jak zwykle sa ponad wszystkim... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|