Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   I ponownie pijany (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ponownie-pijany-45310/)

yahol 29.12.2004 22:05

Cytat:

Napisany przez bgn
Mnie się podoba - ........... Myślałem nawet nad tym, żeby kupic i wylać, ale po pierwsze nie uchodzi, a po drugie co wtedy ze środowiskiem naturalnym

Przyznaje ze wstydem. Takiego toku rozumowania nie przwidywalem ani nie bralem pod uwage.
W ten sposob stalem sie jednostka aspoleczna, majaco za nic dobro kraju i ludu pracujacego i nie, miast, wsi i siol okolicznych.
Mam wyzuty sumienia.
Tyle pieniedzy zmarnotrawilem, wydajac je na jakis glupoty: ksiazki, skrypty, gazety, ba wzmacnialem kontrewolucje kupujac ksiazki w antykwariatach i u bukinistow.
Plone ze wstydu.

mr_spock 29.12.2004 13:51

bgn - lol... wspiaramy polski przemysl monopolowy... dlatego nigdy nie kupije alkoholu z przemytu ;)

bgn 29.12.2004 13:22

Cytat:

Napisany przez brzuszki
A nie sądzisz,że ktoś Nas wszystkich wpuszcza w maliny?
Ale wesoło jest:)
I o to chodzi:)

Mnie się podoba - Brzuszki poradziły w ten sposób jak dbać o harmonijny rozwój rodziny od najmłodszych lat - a z medycznego punktu widzenia -etanol powoduje rozszerzenie naczyń krwionośnych, uwalnia złogi chlolesterolu, dostarcza "puste" kalorie od których się nie tyje - a kupowany w sklepie przynosi dochód budżetowi co powoduje wzrost dobrego samopoczucie u emerytów, rencistów, pielęgniarek i położnych, wzrastają środki na latanie dziur w jezdniach i walkę o demokrację na ukrainie.
Nie jestem patriotą - bo nie piję, ale zawsze rano mam z tego tytuły kaca moralnego z tytuły reflesji ile dobra modłbym dostarczyc obalając wieczorem flaszkę. Myślałem nawet nad tym, żeby kupic i wylać, ale po pierwsze nie uchodzi, a po drugie co wtedy ze środowiskiem naturalnym

knydel 28.12.2004 23:36

Pianka jest nie dobra - chociaz pewnie co kto lubi ;)

B@rtek 28.12.2004 23:26

Cytat:

Napisany przez mallow
ale to bylo napicie sie swiadomwe w okreslonym celu itd itp ;)

Tata mi dał spróbować bo chciałem :D

Ale mówię tylko piankę :taktak:

mallow 28.12.2004 23:23

ale to bylo napicie sie swiadomwe w okreslonym celu itd itp ;)

B@rtek 28.12.2004 23:22

A ja napiłem się piwa, a właściwie pianki w wieku 7 lub 8 lat :taktak:

Do teraz nie piję.

Ale w piątek pozwolić sobie mżna :)

Weron 28.12.2004 23:19

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Ja majac 4 napilem sie spirytusu salicylowego

W moim przypadku to byl akurat szampan.Jakos tak do kieliszka sie dobralem. :)

mr_spock 28.12.2004 22:55

Cytat:

Napisany przez Weron
A ja majac 3.
||

Ja majac 4 napilem sie spirytusu salicylowego

Weron 28.12.2004 22:41

Cytat:

Napisany przez mallow
napilem sie pierwszy raz majac wlasnie lat 15...

A ja majac 3.
||

mallow 28.12.2004 22:14

Cytat:

Napisany przez mr_spock
duzo wiecej od tych 15latkow to nie masz lat

a swoja droga, to ja tez zaczolem pic piwo jak mialem tyle;)

Ale ja sie nie chwale ze nie pije, ani z tego dumny nie jestem :sciana: w roki zdarza mi sie napic doslownie kilka razy... i jeszcze nigdy nie bylem tak pijany zeby nie wiedziec o co chodzi... napilem sie pierwszy raz majac wlasnie lat 15... bylem pijany, i jak dla mnie za bardzo, chwialem sie, mialem problemy z rownowaga, troche "slabo" mowilem, ale ogolnie wszystko pamietam, panowalem nad saba... i od tamtej pory nie pije juz duzo... zawsze mam swiadomosc tego co robie, co najwyzej czasem mnie zarzuci a zakracie... nic wiecej... i jestem ciekawy co to bedzie w tego sylwka... pykne se chyba ze 3 witaminki c, cos tlustego, potancze... i duuuuuzo wody pic bede ;)
pozdro ;)

brzuszki 28.12.2004 19:15

Cytat:

Napisany przez Weron
Powiedzialbym, ze Twoje zachowanie jest co najmniej szokujace zwazywszy na zawod, ktory wykonujesz.:)

A nie sądzisz,że ktoś Nas wszystkich wpuszcza w maliny?
Ale wesoło jest:)
I o to chodzi:)

adixo 28.12.2004 12:59

Właśnie zakończyłem alkoholizowanie się po 5 dniach
MAM przesyt
2 dni urlopu
wracam do trzeźwości :blee:

mr_spock 27.12.2004 23:58

Cytat:

Napisany przez mallow
bozze 15 latkowie sie chwala ze nie pija... nie ma sie czym chwalic.. TAK POWINNO BYC...
ale sam powiem ze pije, ale tylko na imprezkach, i to 2-3 piwa, nie wiecej, akos mnie nie ciagnie zeby sie uchlac... ale sylwester sie zbliaz... moja pierwsza w zyciu proba zaatakowania 0.5 wodki... jestem ciekay co to bedzie ;)
pozdro ;)

duzo wiecej od tych 15latkow to nie masz lat

a swoja droga, to ja tez zaczolem pic piwo jak mialem tyle;)

knydel 27.12.2004 23:05

Cytat:

Napisany przez bakupl
np. z okazji pierwszego Poniedziałku, ostatniego wtorku, jedynej środy, pierwszego czwartku w tym tygodniu, w piątek z okazji że dziś 8... w sobie że początek wolnego, w niedziele że koniec wolnego itp :P

Najlepiej pije się z okazji braku okazji ;) A ogólnie to napić się czasami można, a czasami trzeba :) - tylko trzeba uważać aby nie za często :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:54.