![]() |
Cytat:
|
kto pije i pali wspiera budżet państwa :piwo: 8 )
|
Z ostrym piciem skończyłem w momencie, w którym opuściłem imprezę u znajomego przez zamknięte drzwi tzn. drzwi się otworzyły niestety razem z futryną od tego czasu coś mi mocniejszy alkohol nie za bardzo podchodzi (nie żeby wcale, ale rzadko i z umiarem). Natomiast piwko jak najbardziej. Dobry browar nie jest zły.
W tym kraju trzeba się od czasu do czasu napić, bo można dostać ch..a do głowy. pozdr. :piwo: |
Cytat:
|
a ja pije, nie zawsze z umiarem ale nieczesto przesadzam
piwko, do 3, moze 4 to norma vodka raczej z wiekszych okazji, ale zawsze jest ciekawie wtedy @mallow zanim zaatakujesz ta polowke to pamietaj, ze nie musisz pic tak szybko jak inni, liczy sie to jak kto konczy, a nie zaczyna ja bym zalecil podklad w postaci czegos tlustego, alebo przynajmniej barszczyku cieplego no i cos z vitamina C (cytryna np.) pomaga przed i po, przynajmniej mnie p.s. mam znajomego co tez nie pije, moze jedno piwo w roku sie zmusi, i go szanuje, chociaz wolalbym zeby sie z nami napil |
Cytat:
Polej mu - alkohol jeszcze nikomu nie zszkodził,a niejednemu uratował życie:) :bicz: |
Ja czekam na sylwestra :) Tylko się zastanawiam jak moje zwłoki trafią z powrotem do domu...
|
ja juz trzeci dzien drinkuje ... /alcoholik
pijacym przypominam o uzupelnianiu magnezu+B6 i potasu ... ten ostatni zawiera sok pomidorowy - pijcie w duzych ilosciach :D |
Ja wcozraj porzadzilem ze starym kumplem z liceum. Siadlismy w 4 osoby majac 0,7l starogardzkiej i 0,7 mieszanki spirytusu i herbaty mietowej. Bylo fajnie, raz na czas nei zaskzodzi, zwwlaszcza ze w sylwestra nie zamierzam pic. Pozdrawiam tych, ktorzy lubia sie zabawic ;-D
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=45294 Oczywiscie nie chce w tym momencie obrazac userow :) |
Cytat:
Ja się chwalę, że jako piętnastolatek nie piję, ponieważ właśnie osoby w moim wieku zaczynają coraz częściej spoglądać do kieliszka. W klasie jestem jedynym chłopakiem, który imprezę wytrzyma bez alkoholu... Wielokrotnie byłem też częstowany przez starszych alkoholem i takimi tekstami: "Co odmówisz??" "Cienki jesteś??" "Nie napijesz się??" i zawsze miałem odwagę odmówić. Było mnie na to stać. Mam kolegę, który w wieku 9 lat już pił i teraz codziennie mi mówi, że już przestał. Jednak gdy nadarzy się okazja do wypicia, od razu z niej korzysta... |
Cytat:
Ja na przykład jestem takim drugim typem. Z alhoholu lubię właściwie tylko szampana, ale nie krytykuję ludzi, którzy lubią napić się piwa, czy też od czasu do czasu czegoś mocniejszego - byle oczywiście w rozsądnym umiarze. Niech każdy robi to, co lubi, pod warunkiem, że potrafi dostrzec pewne tego granice. |
piwko oprócz swego zbawiennego wpływu na samopoczucie, wspaniale oddziaływuje na nerki.
czyli - chcesz być zdrowy, pij piwo :) |
Cytat:
Troche mnie to dziwi gdy 15-latkowie pisza, ze nie pija. A jakby to niby mialo by inaczej? Za uwielbiam :piwo: a wodka to tylko naprawde okazjonalnie, bardzo okazjonalnie. nawet sylwka spedze przy :piwo: |
bozze 15 latkowie sie chwala ze nie pija... nie ma sie czym chwalic.. TAK POWINNO BYC...
ale sam powiem ze pije, ale tylko na imprezkach, i to 2-3 piwa, nie wiecej, akos mnie nie ciagnie zeby sie uchlac... ale sylwester sie zbliaz... moja pierwsza w zyciu proba zaatakowania 0.5 wodki... jestem ciekay co to bedzie ;) pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:35. |