Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   I ponownie pijany (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ponownie-pijany-45310/)

Posłany 27.12.2004 17:10

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Moim zdaniem zupelny abstynent stroniacy od alkoholu to tez jest chorobliwa skrajnosc... mam w rodzinie takiego abstyneta, przebywac sie w jego poblizu da, ale pare sekund, okropny malkontent, szczegolnie na imprezach, wszelkich party-hause

a co do pijacych oczywiscie alkohol ale z miarodajnym umiarem

Takie jest powiedzenie: nie pijesz? Albos chory albos swołocz

Ejno :D Nie porownywac mnie do abstynenta ;) Według mnie alkohol jest dla ludzi , ale z umiarem ;] W zyciu nie bylem nap**** do nieprzytomnosci - moze dlatego ze 15 lat mam dopiero ;) Ale piwo, winko...

Weron 27.12.2004 16:57

W picu alkoholu nie widze nic zlego o ile jest to oczywsice z jakims umiarem.
Sam pije okazyjnie.A okazja zawsze sie trafi :)

rycho 27.12.2004 15:14

Cytat:

Napisany przez REi
1 piwo dziennie zmniejsza o 75% prawdopodobienstwo chorob serca. Ja moze od czasu do czasu piwo wypije ale za to nie pale :P

Jedno piwo to nie picie.
Tytoń to najgłupszy nałóg.Wiem coś o tym.

REi 27.12.2004 15:11

1 piwo dziennie zmniejsza o 75% prawdopodobienstwo chorob serca. Ja moze od czasu do czasu piwo wypije ale za to nie pale :P

Macio.Men 27.12.2004 15:07

Cytat:

Napisany przez bgn
przyłaczam sie do nieanonimowych alkoholików.Chociaż w naszym kraju ciężko jest życ z taka wadą genetyczną ( vide post Ormiego ) :'(

Też się przyłączam. ;)

mr_spock 27.12.2004 15:02

a ja pije, i jest mi z tym ok
"Kto nie pije ten kabluje" :P

za to nie pale!

Mily_ 27.12.2004 14:53

A ja w Wigilie nie piłem bo jechałem do swojej dziewczynki, w 1 święto tylko piwko a w drugie święto byłem na 18 i też nie piłem bo... byłem kierowcą... a porządnie narąbany to byłem jakiś czas temu... chyba na zakonczenie wakacji... i później abstynęcja...

bgn 27.12.2004 14:52

Cytat:

Napisany przez yahol
Nie smoc sie, wspieram cie w tym zboznym dziele niepicia :D
Jest juz nas dwoch.
A takich dwoch, jak nas trzech, to nie ma ani jednego :D

przyłaczam sie do nieanonimowych alkoholików.Chociaż w naszym kraju ciężko jest życ z taka wadą genetyczną ( vide post Ormiego ) :'(

Mich@ł 27.12.2004 11:55

U mnie w szkole już są tacy agenci, którzy żadnej imprezy bez alkoholu nie wytrzymają, bo nie potrafią się wtedy dobrze bawić...

Ja się wolę nie przystawiać do kielicha, bo wiem, że to właśnie przez alkohol, a raczej jego nadużywanie, jest najwięcej kłótni rodzinnych itp...

Dlatego na sylwestrze oprócz niewielkiej ilości szampana będę pił soczek ;)

Ormianin 27.12.2004 11:48

Cytat:

Napisany przez Posłany
Nie jesteś sam ;)
Zawartość alkoholu we krwi: 0%o ;]

Moim zdaniem zupelny abstynent stroniacy od alkoholu to tez jest chorobliwa skrajnosc... mam w rodzinie takiego abstyneta, przebywac sie w jego poblizu da, ale pare sekund, okropny malkontent, szczegolnie na imprezach, wszelkich party-hause

a co do pijacych oczywiscie alkohol ale z miarodajnym umiarem

Takie jest powiedzenie: nie pijesz? Albos chory albos swołocz

Posłany 27.12.2004 11:42

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
Pozdro dla wszystkich niepijących, choć zdaję sobie sprawę, że mogę być sam :ysz:

Nie jesteś sam ;)
Zawartość alkoholu we krwi: 0%o ;]

gallus 27.12.2004 11:36

Adixo, a to nie ty miałeś te 12 promili?? :P

-Sid-The-Rat=> 27.12.2004 11:34

a ja pije i mi z tym dobrze :)
inna sprawa ze nieletni pic nie powinni, pozatym sa rzeczy od picia wazniejsze - rodzina na przyklad - picie to fajna odskocznia, sek w tym ze nie moze nigdy byc jedynym wyjsciem

nasz kochany dziekan wiedzac ze studenci tez ludzie uczynil poniedzialek po sylwestrze dniem wolnym :)

Mich@ł 27.12.2004 11:00

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Ja tak samo :D

:wow: To aż tylu nas jest ??? :wow:

Cytat:

Witaj w klubie niepijących
A jak go nazwiemy?? KLUB NIEANONIMOWYCH NIEPIJĄCYCH ?? ;)

B@rtek 27.12.2004 10:55

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
A ja muszę się pochwalić, że wogóle nie piję i dobrze mi z tym:D

Wogóle mnie do alkoholu nie ciągnie. Przez 15 lat życia może 4 kielichy wypiłem i 2 piwa i myślę, że wystarczy... :wow:

Pozdro dla wszystkich niepijących, choć zdaję sobie sprawę, że mogę być sam :ysz:

Ja tak samo :D

Witaj w klubie niepijących

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:15.