Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Potrzebuję gry na Siemensa z serii x65 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/potrzebuje-gry-siemensa-serii-x65-45707/)

B@rtek 05.01.2005 20:19

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A mógłbyś się w moim imieniu zapytać o jakąś dokłądniejszą instrukcję instalacji tej dodatkowej diody (diod)? Rzecz mi się bardzo spodobała, ale jedno zdjęcie to dla mnie trochę za mało, żeby wiedzieć, jak to zrobić..

Przeciez wystarczy przykleić jakąś taśmę na diodę i masz inny kolor :D

Chyba, że chodzi ci o coś innego???

andrzejj9 05.01.2005 18:33

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Jestem zarejestrowany, ale rzadko bywam :taktak:

A mógłbyś się w moim imieniu zapytać o jakąś dokłądniejszą instrukcję instalacji tej dodatkowej diody (diod)? Rzecz mi się bardzo spodobała, ale jedno zdjęcie to dla mnie trochę za mało, żeby wiedzieć, jak to zrobić..

B@rtek 05.01.2005 13:19

Cytat:

Napisany przez Eliasz
@Bartek15 ? To ty tam jesteś zarejetrowany na forum czy ktoś inny, bo już nie pamiętam?

Jestem zarejestrowany, ale rzadko bywam :taktak:

Pagerus 05.01.2005 10:09

Mój telefon opanował już temat WinXP :P Tylko szkoda, że dzwonki są w dość kiepskiej jakości... :(

andrzejj9 04.01.2005 22:44

Cytat:

Napisany przez Pagerus
świecącej jak latarnia prawie było oczywiście lepsze

^_^ ^_^ ^_^ :spoko: :)

andrzejj9 04.01.2005 22:42

Cytat:

Napisany przez Smartek
andrzej, sprawdzalem dzisiaj u kolegi z ciekawosci - faktycznie na tym cx'ie to podswietlenie nie ciekawie... na c65 pomaranczowe jest o wiele ladniejsze i czytelniejsze...a moze by tak czas rozejrzec sie skoro jeszcze nic nie kupiles, za jakimis nowszymi modelami siemensiakow? sx1? se k700?
pozdro ;)

Rozumiem, że miałeś na myśli Ericcsony? :)

K700 powiem szczerze niespecjalnie mi się podoba od strony wizualnej (zewnętrznej), natomiast ze rewelacyjny telefon uważam jego lekko okrojoną wersję K500

http://www.mobile-review.com/review/...-k500-en.shtml

Problem polega tylko na tym, że nie ma jej jeszcze (i nie wiadomo, czy będzie) w ofercie żadnego operatora :(

No ale nic, popatrzę jeszcze na temat zmiany oświetlenia w Siemensie i zastanowię sie po raz enty ;)

@ murt - dzięki za link :)

Eliasz 04.01.2005 22:21

Sorry że się wam tutaj wp*ieprz*am z OT ale widze że tutaj siedzi cała ekipa komórkowców ;)
Wiecie może co się dzieje z www.matrax.net? Już któryś dzień nie moge się tam dostać. Zbierają kase na ten serwer?

@Bartek15 ? To ty tam jesteś zarejetrowany na forum czy ktoś inny, bo już nie pamiętam?

B@rtek 04.01.2005 21:28

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No można - ale jak już pisałem - nie uważam, że jest złe - w mojej Nokii 3510i świecącej jak latarnia prawie było oczywiście lepsze - ale tutaj też jest spox - jeszcze mnie nie zawiodło :)
Bartek15 - ten temat WinXP też mi wyślesz??? :)

OK

Poszło :D

:)

Pagerus 04.01.2005 20:55

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Mi się podoba jak jest ciemno i to białe podświetlenie :jem:

W nocy fajnie to wygląda :D

Ale można zmienić jak napisał @murt :taktak:

No można - ale jak już pisałem - nie uważam, że jest złe - w mojej Nokii 3510i świecącej jak latarnia prawie było oczywiście lepsze - ale tutaj też jest spox - jeszcze mnie nie zawiodło :)
Bartek15 - ten temat WinXP też mi wyślesz??? :)

B@rtek 04.01.2005 19:30

Mi się podoba jak jest ciemno i to białe podświetlenie :jem:

W nocy fajnie to wygląda :D

Ale można zmienić jak napisał @murt :taktak:

murt 04.01.2005 19:10

Jesli sie wam nie podoba podswietlenie to mozecie sobie je zmienic. LINK http://forum.siemensinfo.pl/viewtopic.php?t=9593

Smartek 04.01.2005 18:22

andrzej, sprawdzalem dzisiaj u kolegi z ciekawosci - faktycznie na tym cx'ie to podswietlenie nie ciekawie... na c65 pomaranczowe jest o wiele ladniejsze i czytelniejsze...a moze by tak czas rozejrzec sie skoro jeszcze nic nie kupiles, za jakimis nowszymi modelami siemensiakow? sx1? se k700?
pozdro ;)

B@rtek 04.01.2005 18:06

Znalazłem fajny motyw: WinXP :D

Dzźwięk przy włączaniu i wyłączaniu fona jest taki jak na kompie :D

@Pagerus wyślę ci co mam narazie z motywów i gier :taktak:

epol 04.01.2005 17:30

Cytat:

Napisany przez Smartek
nadal jednak uwazam, ze SE T630 w wygladzie kroluje :)
...
inny kolega kupil sobie c65 - troche ubozsza wersja cx'a - mniejszy wyswietlacz i cos tam jeszcze... i bardzo czesto mu sie zawiesza, z tego co mowil to przy kasowaniu obrazow prawie za kazdym razem.. hm...

O gustach sie nie rozmawia :P
Mnie T630 sie zbytnio nie podoba. Bardzo ladnie sie prezentuje Siemens S55 - klasa biznes :)

Co do C65 to jest to wina softu. Mysle, ze kolega ma wgrana wersje v4. Ona miala takie problemy. Serwis wgrywa soft za darmo. Mozna takze to zrobic samemu w domu.

Pagerus 04.01.2005 17:00

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Mi tam podświetlenie odpowiada :D

@Pagerus chcesz Eric'a to podaj maila na priv :taktak:

OK - mail idzie już na priva :) A podświetlanie również mi odpowiada :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08.