![]() |
Cytat:
Chyba, że chodzi ci o coś innego??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mój telefon opanował już temat WinXP :P Tylko szkoda, że dzwonki są w dość kiepskiej jakości... :(
|
Cytat:
|
Cytat:
K700 powiem szczerze niespecjalnie mi się podoba od strony wizualnej (zewnętrznej), natomiast ze rewelacyjny telefon uważam jego lekko okrojoną wersję K500 http://www.mobile-review.com/review/...-k500-en.shtml Problem polega tylko na tym, że nie ma jej jeszcze (i nie wiadomo, czy będzie) w ofercie żadnego operatora :( No ale nic, popatrzę jeszcze na temat zmiany oświetlenia w Siemensie i zastanowię sie po raz enty ;) @ murt - dzięki za link :) |
Sorry że się wam tutaj wp*ieprz*am z OT ale widze że tutaj siedzi cała ekipa komórkowców ;)
Wiecie może co się dzieje z www.matrax.net? Już któryś dzień nie moge się tam dostać. Zbierają kase na ten serwer? @Bartek15 ? To ty tam jesteś zarejetrowany na forum czy ktoś inny, bo już nie pamiętam? |
Cytat:
Poszło :D :) |
Cytat:
Bartek15 - ten temat WinXP też mi wyślesz??? :) |
Mi się podoba jak jest ciemno i to białe podświetlenie :jem:
W nocy fajnie to wygląda :D Ale można zmienić jak napisał @murt :taktak: |
Jesli sie wam nie podoba podswietlenie to mozecie sobie je zmienic. LINK http://forum.siemensinfo.pl/viewtopic.php?t=9593
|
andrzej, sprawdzalem dzisiaj u kolegi z ciekawosci - faktycznie na tym cx'ie to podswietlenie nie ciekawie... na c65 pomaranczowe jest o wiele ladniejsze i czytelniejsze...a moze by tak czas rozejrzec sie skoro jeszcze nic nie kupiles, za jakimis nowszymi modelami siemensiakow? sx1? se k700?
pozdro ;) |
Znalazłem fajny motyw: WinXP :D
Dzźwięk przy włączaniu i wyłączaniu fona jest taki jak na kompie :D @Pagerus wyślę ci co mam narazie z motywów i gier :taktak: |
Cytat:
Mnie T630 sie zbytnio nie podoba. Bardzo ladnie sie prezentuje Siemens S55 - klasa biznes :) Co do C65 to jest to wina softu. Mysle, ze kolega ma wgrana wersje v4. Ona miala takie problemy. Serwis wgrywa soft za darmo. Mozna takze to zrobic samemu w domu. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |