![]() |
Cytat:
|
Wormsy są za****** :taktak:
Znalazłem wersje PL :D |
Cytat:
@Pagerus chcesz Eric'a to podaj maila na priv :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
racja, od APTELA kupowalem irde - super koles, b. szybka wysylka i w ogole, polecam serdecznie :)... co do siemensiaka cx65 - mialem ciagle sony eryka t630 - jak kolega przyniosl do szkoly tego fonika [cx65] to mi szczena opadla - szczegolnie po zobaczeniu wymiarow wyswietlacza i jakosci zdjec z porownaniem do SE t630... nadal jednak uwazam, ze SE T630 w wygladzie kroluje :), ale na cx'a z checia bym sie zamienil z wielu innych przyczyn... btw. inny kolega kupil sobie c65 - troche ubozsza wersja cx'a - mniejszy wyswietlacz i cos tam jeszcze... i bardzo czesto mu sie zawiesza, z tego co mowil to przy kasowaniu obrazow prawie za kazdym razem.. hm... SE jakos nigdy mi sie nie zawiesil.. dziwne :)
pozdro ;) |
Cytat:
Chociaż w sumie niewiele więcej jeśli chodzi o ilość samych komentarzy, natomiast zdecydowanie jeśli chodzi o ilość różnych osób, od których dostał. Tak, czy siak - robi wrażenie :) |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1331662&p=2&p=0 |
Bartek15 - witam w klubie - sam mam CX65 w IDEI i jestem bardzo zadowolony :) Jakbyś mógł mi podesłac ten filmik - to bym go sobie chętnie zobaczył - maila mogę Ci podac na priva :)
Co do baterii to wygląda całkiem nieźle - a jaką moc ma ta standardowa bateria? No i mimo wszystko ta z Allegro to jakaś no name chyba - jakoś nie rzuciła mi się w oczy nazwa producenta... :P Ale z drugiej strony to litowo-polimerowa... kusi ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:24. |