![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
praca przez net
Wczoraj przegladalem ogloszenie o prace na stronie mojego miasta i
natrafilm na cos takiego: "PRACA z internetem w zaciszu domowym. Proponuję Ci sprawdzoną metodę zarabiania przy pomocy Internetu. Praca nie jest żartem czy też głupią ofertą. Jest to uczciwa praca (o którą trudno w dzisiejszych czasach). Cała praca jest wykonywana w Twoim własnym domu. Sam ustalasz swój własny rozkład i działasz na własną rękę. Wszystko, czego potrzebujesz to komputer i dostęp do internetu. Więc dlaczego nie spróbować? Liczę na lojalnego współpracownika. Napisz do mnie adres: **********, a prześlę Ci dokładne informacje na ten temat." z ciekawosci napisalem pod wskazany adres, a po kilku godz dostalem dokument w ktorym wszystko bylo opisane... po zapoznaniu sie z lektora (takiej propagandy dawno nie widzialem) napisalem odpowiedz, w ktorej zawarlem swoje obiekcje i uwagi na ten temat. Jakas pani, zapewniala mnie, ze nie jest naciagaczka (jak ja wczesniej nazwalem ![]() Podobno to tez nei jest piramidka, system argentynski, ani nic w tym stylu. Wg mnie mocno naciagana sprawa ![]() co o tym myslicie?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|