![]() |
|
A ja punkt g.6.01 zagłosowałem w swojej komisji :D Haha oczywiście byłem pierwszy.
P.S Nie sądźcie , że jestem takim zagożałym fanatykiem, po prostu wracałem z zebrania ze swojej komisji w której będę siedział i przy okazji zagłosowałem :D |
NO WSTAWAĆ!!!!!!! Ludzie już od 6 głosuja Wy śpicie :)
|
no więc nastał ranek i słonko wstaje, więc drogie grono - my też wstajemy, golimy gęby (no chyba, że ktoś brodę nośi jak ja ;) lub jest kobietą - bywa że się nie golą wąsów ||), myjemy zęby, oczywiście prysznic ciepły (zimny będzie po wyborach :P) i idziemy głosować!
wybory to nie zabawa, to poważny obywatelski obowiązek! do dzieła!!! |
Cytat:
['] |
Ja sie osobiscie do Krakowskiej przeszlosci nie przyznaje - nie lubie tego miasta i tyle (bron boze nie jest to aluzja do Forumowiczow-Krakowiakow! Ave, Czolgista, ktorego niesmiernie polubilem! Ja po prostu nie moglbym tam mieszkac...), dlatego cieszy mnie fakt, ze zostalismy "Slazakami". A teraz zegnam i ide spac, bo za 4 godziny musze wstac, jako ze zostalem... czlonkiem komisji wyborczej ;)!
|
Cytat:
a czy sie myle zobaczymy po niedzieli co do ciszy przedwyborczej to nie lamiemy tutaj prawa poniewaz nie zachacmy do glosowania na kogolwiek a rozmawiac nam o tym wolno |
Przyjrzalem sie sondzie. Sorry, ale co to za wynalazki ??
Stronnictwo Demokratyczne Krajowa Rada Emerytów i Rencistów Ruch Odbudowy Polski Ruch Odrodzenia Gospodarczego Inicjatywa Dla Polski Unia Polityki Realnej Stronnictwo Demokratyczne (po raz drugi) Powinno byc: 1.) KW Ruch Patriotyczny 2.) KW Polska Partia Pracy 3.) KW Liga Polskich Rodzin 4.) KW Partii Demokratycznej-demokraci.pl 5.) KW Socjaldemokracji Polskiej 6.) KW Prawo i Sprawiedliwosc 7.) KW Sojusz Lewicy Demokratycznej 8.) KW Platforma Obywatelska RP 9.) KW Polskiej Partii Narodowej 10.) KW Polskiego Stronnictwa Ludowego TE pierwsze 10 obowiazkowo - KW zarejestrowane we wszystkich okregach wyborczych. Nastepne, ktore powinny sie znalezc: 12.) KW Platformy Janusza Korwin-Mikke 13.) KWW Ogolnopolska Koalicja Obywatelska 15.) KW Samoobrona Rzeczypospolitej Polskiej 17.) KW Dom Ojczysty 18.) KW Narodowego Odrodzenia Polski BTW. Lider Polskiej Partia Pracy - Daniel Podrzycki zmarl niedawno w skutek obrazen doznanych w wypadku samochodowym. Byl kandydatem na prezydenta. |
Cytat:
Warto sprawdzic jakie byly roznice w pogladach naszych i partii, bo nie kiedy poglady partii zgadzaly sie z moimi pogladami, ale znajdowaly sie w sprostowaniu do odp. "nie mam zdania". |
mi wyszla ta partia na ktora zaglosuje wiec... :)
|
TYLKO PLATFORMA JANUSZA KORWINA-MIKKE!!:) Facet niczego nie obiecuje... i to świadczy o Jego prawdomówności!!
|
Hmm mnie też, ale po sprawdzeniu jednak w paru kwestiach się nie zgadzam
|
mi w tescie wyszła POLSKA PARTIA EMERYTÓW I RENCISTÓW :) :)
hm .. :D lol |
więc nie łamiąc ciszy wyborczej (inną złamię chyba || ) oznajmiam, że idę do wyborów głosować na partię, którą wybrałem.
wybrałem jedną z partii i się nie zawiodę, ponieważ wszystkie w swoich programach wyborczych deklarowały rzeczy nie możliwe do spełnienia w 100 procentach, to głosując na jedną z nich nie zawiodę się - nie spełnią obietnic i będę miał na kogo psioczyć :D |
@demek
ja tam nie jestem jakims tepicielem tzw. goroli, ale to Zaglebie zawsze bylo czerwone jak jestes z Jaworzna powinienes odrozniac Slask od Zaglebia jak zaglosuja slazacy i ludzie mieszkajacy na slasku pokaza te wybory, jestem pewien ze sie grubo mylisz |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:56. |