Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Prawybory do sejmu/senatu 2005. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/prawybory-sejmu-senatu-2005-a-56937/)

ed hunter 25.09.2005 09:50

ja już byłem, głos oddałem.

A TY?

http://gladstone.uoregon.edu/~rsa/you.gif

sc0rpi0 25.09.2005 09:42

A ja punkt g.6.01 zagłosowałem w swojej komisji :D Haha oczywiście byłem pierwszy.
P.S Nie sądźcie , że jestem takim zagożałym fanatykiem, po prostu wracałem z zebrania ze swojej komisji w której będę siedział i przy okazji zagłosowałem :D

Burak_PL 25.09.2005 08:18

NO WSTAWAĆ!!!!!!! Ludzie już od 6 głosuja Wy śpicie :)

ed hunter 25.09.2005 06:23

no więc nastał ranek i słonko wstaje, więc drogie grono - my też wstajemy, golimy gęby (no chyba, że ktoś brodę nośi jak ja ;) lub jest kobietą - bywa że się nie golą wąsów ||), myjemy zęby, oczywiście prysznic ciepły (zimny będzie po wyborach :P) i idziemy głosować!

wybory to nie zabawa, to poważny obywatelski obowiązek!

do dzieła!!!

andrzejj9 25.09.2005 00:40

Cytat:

Napisany przez pawelblu
BTW. Lider Polskiej Partia Pracy - Daniel Podrzycki zmarl niedawno w skutek obrazen doznanych w wypadku samochodowym. Byl kandydatem na prezydenta.

Kurde.. tutaj to mnie zatkało.. Przecież ja wczoraj czy przedwczoraj oglądałem jakieś studio wyborcze z nim. Co więcej, uważałem, że to całkiem sensowny kandydato, może nie na prezydenta, ale jako lider partii w parlamencie.. Kurde, co jest z tymi wypadkami ostatnio?!?

[']

M@X 25.09.2005 00:22

Ja sie osobiscie do Krakowskiej przeszlosci nie przyznaje - nie lubie tego miasta i tyle (bron boze nie jest to aluzja do Forumowiczow-Krakowiakow! Ave, Czolgista, ktorego niesmiernie polubilem! Ja po prostu nie moglbym tam mieszkac...), dlatego cieszy mnie fakt, ze zostalismy "Slazakami". A teraz zegnam i ide spac, bo za 4 godziny musze wstac, jako ze zostalem... czlonkiem komisji wyborczej ;)!

demek 25.09.2005 00:09

Cytat:

Napisany przez pykson
@demek

ja tam nie jestem jakims tepicielem tzw. goroli, ale to Zaglebie zawsze bylo czerwone
jak jestes z Jaworzna powinienes odrozniac Slask od Zaglebia

jak zaglosuja slazacy i ludzie mieszkajacy na slasku pokaza te wybory, jestem pewien ze sie grubo mylisz

przepraszam cie barzo ale jaworzno od zawsze podchodzilo pod krakow a sytuacja zmienila sie za gierka...i nalezymy do katowic

a czy sie myle zobaczymy po niedzieli

co do ciszy przedwyborczej to nie lamiemy tutaj prawa poniewaz nie zachacmy do glosowania na kogolwiek a rozmawiac nam o tym wolno

pawelblu 24.09.2005 23:51

Przyjrzalem sie sondzie. Sorry, ale co to za wynalazki ??

Stronnictwo Demokratyczne
Krajowa Rada Emerytów i Rencistów
Ruch Odbudowy Polski
Ruch Odrodzenia Gospodarczego
Inicjatywa Dla Polski
Unia Polityki Realnej
Stronnictwo Demokratyczne (po raz drugi)

Powinno byc:
1.) KW Ruch Patriotyczny
2.) KW Polska Partia Pracy
3.) KW Liga Polskich Rodzin
4.) KW Partii Demokratycznej-demokraci.pl
5.) KW Socjaldemokracji Polskiej
6.) KW Prawo i Sprawiedliwosc
7.) KW Sojusz Lewicy Demokratycznej
8.) KW Platforma Obywatelska RP
9.) KW Polskiej Partii Narodowej
10.) KW Polskiego Stronnictwa Ludowego

TE pierwsze 10 obowiazkowo - KW zarejestrowane we wszystkich okregach wyborczych. Nastepne, ktore powinny sie znalezc:

12.) KW Platformy Janusza Korwin-Mikke
13.) KWW Ogolnopolska Koalicja Obywatelska
15.) KW Samoobrona Rzeczypospolitej Polskiej
17.) KW Dom Ojczysty
18.) KW Narodowego Odrodzenia Polski

BTW. Lider Polskiej Partia Pracy - Daniel Podrzycki zmarl niedawno w skutek obrazen doznanych w wypadku samochodowym. Byl kandydatem na prezydenta.

czero 24.09.2005 23:47

Cytat:

Napisany przez Predi
mi wyszla ta partia na ktora zaglosuje wiec... :)

Mi wyszla samoobrona, ale na nia na pewno nie zaglosuje...

Warto sprawdzic jakie byly roznice w pogladach naszych i partii, bo nie kiedy poglady partii zgadzaly sie z moimi pogladami, ale znajdowaly sie w sprostowaniu do odp. "nie mam zdania".

Predi 24.09.2005 23:27

mi wyszla ta partia na ktora zaglosuje wiec... :)

Proton 24.09.2005 23:12

TYLKO PLATFORMA JANUSZA KORWINA-MIKKE!!:) Facet niczego nie obiecuje... i to świadczy o Jego prawdomówności!!

Banana Coctail 24.09.2005 22:03

Hmm mnie też, ale po sprawdzeniu jednak w paru kwestiach się nie zgadzam

sayan 24.09.2005 21:36

mi w tescie wyszła POLSKA PARTIA EMERYTÓW I RENCISTÓW :) :)

hm .. :D
lol

ed hunter 24.09.2005 21:00

więc nie łamiąc ciszy wyborczej (inną złamię chyba || ) oznajmiam, że idę do wyborów głosować na partię, którą wybrałem.

wybrałem jedną z partii i się nie zawiodę, ponieważ wszystkie w swoich programach wyborczych deklarowały rzeczy nie możliwe do spełnienia w 100 procentach, to głosując na jedną z nich nie zawiodę się - nie spełnią obietnic i będę miał na kogo psioczyć :D

pykson 24.09.2005 20:59

@demek

ja tam nie jestem jakims tepicielem tzw. goroli, ale to Zaglebie zawsze bylo czerwone
jak jestes z Jaworzna powinienes odrozniac Slask od Zaglebia

jak zaglosuja slazacy i ludzie mieszkajacy na slasku pokaza te wybory, jestem pewien ze sie grubo mylisz

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:56.