![]() |
Cytat:
|
PKW jasno mowi co mozna a czego nie mozna. Bilbordy sprzed tygodnia, czy jeszcze dalej, oczywiscie nie lamia ciszy wyborczej. Rozdawanie ulotek to agitacja wyborcza, wiec to lamie cisze wyborcza. Podobnie publikacja sondazy.
|
Widziałem dzisiaj na mieście tą "ciszę wyborczą".. Plakaty wszędzie, bilboardy aż straszą, za wycieraczki wpychają ulotki, na rynku co chwila ktoś chodzi i daje ulotki na lewo i prawo.. Wcale o polityce nie słychać ;)
|
Cisza wyborcza chyba nie pozwala na tego typu akcje. Kara zaczyna sie od 500.000 zl. a badz co badz to miejsce ogolnodostepne, ale to nie moje zmartwienie, tylko ostrzegam :)
Wielce szanowni. Wielce drodzy. Wielce kochani uzytkownicy. . Prosze nie pytac na kogo zaglosuje. Jakkolwiek nie udzielilbym tej odpowiedzi. Kara za zlamanie ciszy moze mnie spotkac. Moge tego jednak uniknac . Polacy. Lecmy jutro wypelniac obywatelski obowiazek. || |
Cytat:
Coś mi się wydaje że autorzy testu za nim nie przepadają ;) Pozdrawiam. |
a gdzie sie zgubiła w sondażu Polska Partia Pracy ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak widać PO i PiS :)
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Pjkm
"świniom trzeba zabrać koryto" |
Cytat:
Przecież forum to miejsce spotkań ludzi z różnych regionów Polski, różnych zawodów, z miast i wsi, z różnym stopniem wykształcenia. |
coś kiepska frekwencja w tych wyborach.
|
Ciekawa strona. Tylko 3 partie maja takie poglady jak ja i to w bardzo malym procencie. A platforma JKM ma 72% na minusie:D (ostatnie miejsce)
|
Jest cisza wyborcza (buehehe) ale zagłosowałem :P
P.S Polecam tą stronkę: http://www.latarnikwyborczy.pl/compass/index.html. Można tam sprawdzić (odpowiadając na pytania) z programem jakiej partii jesteś najbliżej. Mi osobiście wyszła partia, której bym się nigdy nie spodziewał :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:52. |