Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.01.2005, 18:34   #61
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
A masz moze poprzednie
Jestem w trakcie sciagania wszystkich 10 po kolei, a aktualnie mam juz caly 1 sezon, jednak na razie bez napisow, bo ciezko znalezc pasujace i trzeba przesuwac czas, a niestety nie mam teraz zbytnio na to czasu, wiec ogladam bez .

Ostatnio zmieniany przez czero : 04.01.2005 o godz. 18:46
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.01.2005, 22:04   #62
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez czero
Czy wszyscy to nie wiem, wiem ze mi sie podoba .
Jezeli chodzi o anime, to ja bym z checia sciagnal sobie kapitana tsubase (captain Hawk), albo gigi la'trottola . Ta pierwsza jest na mulku, ale niestety z hiszpanskim dubbingiem, a takiej to ja nie chce, wole oryginal (mam nadzieje ze gdzies znajde)
Hehe - jakbyś Tsubasę zdobył to sam byłbym bardzo zainteresowany z tego co wiem to na torrencie jest dostępnych 10 pierwszych odcinków serii Road to 2002 (o ile dobrze pamiętam tytuł) - niestety tylko 10 - bo suberzy nie kontynuowali serii
A co do Gigi'ego - to parę epków też na torrencie się znajdzie - i to chyba nawet tych w wersji z Polonii 1
Stary 04.01.2005, 23:35   #63
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez czero
Teraz sciagam 10 sezonow Friendsow - najlepszy serial .
Pozniej czekaja na sciagniecie Simpsonowie i serial Married with Children (swiat wg. Bundych) .

Do Friendsów przez dłuższy czas namawiała mnie siostra, aż w końcu przywiozła ze sobą ze stanów z 10 kaset wideo, zacząłem oglądać i.... stwierdziłem, że bez tego kretyńskiego dubbingu z canal + to naprawdę świetny serial

Teraz na gwiazdkę dostałem na DVD sezon 4 (na kasetach były pierwsze trzy), tak więc w chwili wolnego czasu (...) będzie co oglądać

A Bundy... taaa.... mój absolutnie ulubiony serial wszechczasów Tu akurat lektor na polsacie był doskonały, ale i tak nie mogłem sobie odmówić przyjemności posiadania tego na DVD. Mam już pierwszy i drugi sezon, plus 4 płyt z najlepszymi odcinkami i czekam na kolejne A zapomniałem dodać, że kiedy serial leciał w TV, tak mi się podobał, że nagrywałem wszystkie odcinki. I do dzisiaj mam je na 15 kasetach 4 godzinnych nagrywanych w lp

ps: Od siostry dostałem jeszcze 24 godziny, pierwszy sezon na DVD. Tu też od dłuższego czasu siostra mnie do tego przekonywała, ale bezskutecznie. Dała mi więc na DVD, zacząłem oglądać i.... rewelacja!

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.01.2005, 23:43   #64
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ta, mam wszystkie sesony friendsow - zajmuja mi 5 plyt dvd, sa oczywiscie w divx/xvid (kilka w mpeg)
generalnie kazdy z innej parafi
ten film w orginale jest genialny zreszta kazdy traci w przekladzie - moje koronne przyklady filmow zj*^&^%&^ podczas tlumaczenia czy dubingowania to garfield i shrek 2 (jak ktos twierdzi ze dubing do dwojki jest dobry to niech zobaczy orginal - to dopiero mistrzostwo!)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.01.2005, 23:49   #65
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
ta, mam wszystkie sesony friendsow - zajmuja mi 5 plyt dvd, sa oczywiscie w divx/xvid (kilka w mpeg)
generalnie kazdy z innej parafi
ten film w orginale jest genialny zreszta kazdy traci w przekladzie - moje koronne przyklady filmow zj*^&^%&^ podczas tlumaczenia czy dubingowania to garfield i shrek 2 (jak ktos twierdzi ze dubing do dwojki jest dobry to niech zobaczy orginal - to dopiero mistrzostwo!)
To kurcze, tylko mój 4 sezon zajmuje 4 płytki DVD

Co do dubbingów to zgadzam się. Shreka co prawda jeszcze nie widziałem w oryginale, ale będę musiał to nadrobić. Widziałem natomiads Garfielda, ale i brak dubbingu specjalnie mu nie pomógł (chociaż polski dubbing mógł go już dobić ). Generalnie film nie jest zły, ale potencjał postaci Garfielda jest nieporównywalnie większy.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.01.2005, 23:50   #66
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
heh - komiksowego orginalu nikt nie doscignie
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.01.2005, 01:35   #67
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Dokladnie, dubbing potrafi niezle zj*bac film.Zupelnie zgadzam sie z @nimalem co do dubbingu w shreku2. Najpierw ogladalem w oryginale, potem jak obejzalem dubbing to go wyrzucilem i zostawilem sam oryginal. Murphy, Myers i Banderas odwalili kawal dobrej roboty .

Co do Friendsow, to wiele slyszalem o zbrodni jaka popelnil canal+ nakladajac na niego dubbing.
Ja sciagam dvdripy po okolo 130MB kazdy, oprocz 8,9,10 serii, z ktorej odcinki zajmuja po 240-340MB. Ciezko tylko z napisami (ciezko znalezc pasujace, trzeba przesowac, niekiedy w kilku miejscach), dla mnie to w sumie nie problem, bo i tak zazwyczaj filmy ogladam 'na czysto', bez subow, ale jak bede nagrywal na dvd, wolalbym miec caly komplet - odcinki + napisy (jakbym mial pozyczyc komus czy cus ), wiec jak bede mial czas to sie i z napisami sie pobawie .
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: