![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
qrde a dlaczego nigdzie nie ma sezonow ally mcbeal
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Jakis czas temu sciagnalem juz wszystkie 8 sezonow South Parka - moja najukochansza bajka
![]() Teraz sciagam 10 sezonow Friendsow - najlepszy serial .Pozniej czekaja na sciagniecie Simpsonowie i serial Married with Children (swiat wg. Bundych) .
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Simpsonów sam bym sobie chętnie obejrzał - Bundych ewentualnie też - ale nie obraziłbym się jakbym dorwał odcinki Przystanku Alaska ![]() A na razie na tapecie Trek i anime
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
-=| GodFather |=-
![]() ![]() |
Cytat:
.Jezeli chodzi o anime, to ja bym z checia sciagnal sobie kapitana tsubase (captain Hawk), albo gigi la'trottola . Ta pierwsza jest na mulku, ale niestety z hiszpanskim dubbingiem, a takiej to ja nie chce, wole oryginal (mam nadzieje ze gdzies znajde)
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
z tego co wiem to na torrencie jest dostępnych 10 pierwszych odcinków serii Road to 2002 (o ile dobrze pamiętam tytuł) - niestety tylko 10 - bo suberzy nie kontynuowali serii ![]() A co do Gigi'ego - to parę epków też na torrencie się znajdzie - i to chyba nawet tych w wersji z Polonii 1
|
|
|
|
|
#7 | |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
-=| GodFather |=-
![]() ![]() |
Cytat:
.
Ostatnio zmieniany przez czero : 04.01.2005 o godz. 18:46 |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Do Friendsów przez dłuższy czas namawiała mnie siostra, aż w końcu przywiozła ze sobą ze stanów z 10 kaset wideo, zacząłem oglądać i.... stwierdziłem, że bez tego kretyńskiego dubbingu z canal + to naprawdę świetny serial ![]() Teraz na gwiazdkę dostałem na DVD sezon 4 (na kasetach były pierwsze trzy), tak więc w chwili wolnego czasu (...) będzie co oglądać ![]() A Bundy... taaa.... mój absolutnie ulubiony serial wszechczasów Tu akurat lektor na polsacie był doskonały, ale i tak nie mogłem sobie odmówić przyjemności posiadania tego na DVD. Mam już pierwszy i drugi sezon, plus 4 płyt z najlepszymi odcinkami i czekam na kolejne A zapomniałem dodać, że kiedy serial leciał w TV, tak mi się podobał, że nagrywałem wszystkie odcinki. I do dzisiaj mam je na 15 kasetach 4 godzinnych nagrywanych w lp ![]() ps: Od siostry dostałem jeszcze 24 godziny, pierwszy sezon na DVD. Tu też od dłuższego czasu siostra mnie do tego przekonywała, ale bezskutecznie. Dała mi więc na DVD, zacząłem oglądać i.... rewelacja!
|
|
|
|
#10 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ta, mam wszystkie sesony friendsow - zajmuja mi 5 plyt dvd, sa oczywiscie w divx/xvid (kilka w mpeg)
generalnie kazdy z innej parafi ten film w orginale jest genialny zreszta kazdy traci w przekladzie - moje koronne przyklady filmow zj*^&^%&^ podczas tlumaczenia czy dubingowania to garfield i shrek 2 (jak ktos twierdzi ze dubing do dwojki jest dobry to niech zobaczy orginal - to dopiero mistrzostwo!)
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Co do dubbingów to zgadzam się. Shreka co prawda jeszcze nie widziałem w oryginale, ale będę musiał to nadrobić. Widziałem natomiads Garfielda, ale i brak dubbingu specjalnie mu nie pomógł (chociaż polski dubbing mógł go już dobić ). Generalnie film nie jest zły, ale potencjał postaci Garfielda jest nieporównywalnie większy.
|
|
|
|
#12 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heh - komiksowego orginalu nikt nie doscignie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
-=| GodFather |=-
![]() ![]() |
Dokladnie, dubbing potrafi niezle zj*bac film.Zupelnie zgadzam sie z @nimalem co do dubbingu w shreku2. Najpierw ogladalem w oryginale, potem jak obejzalem dubbing to go wyrzucilem i zostawilem sam oryginal. Murphy, Myers i Banderas odwalili kawal dobrej roboty
.Co do Friendsow, to wiele slyszalem o zbrodni jaka popelnil canal+ nakladajac na niego dubbing. Ja sciagam dvdripy po okolo 130MB kazdy, oprocz 8,9,10 serii, z ktorej odcinki zajmuja po 240-340MB. Ciezko tylko z napisami (ciezko znalezc pasujace, trzeba przesowac, niekiedy w kilku miejscach), dla mnie to w sumie nie problem, bo i tak zazwyczaj filmy ogladam 'na czysto', bez subow, ale jak bede nagrywal na dvd, wolalbym miec caly komplet - odcinki + napisy (jakbym mial pozyczyc komus czy cus ), wiec jak bede mial czas to sie i z napisami sie pobawie .
|
|
|
|
![]() |
|
|