![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Artystka oskarżona o zniewage religiną!!!!!!!
Ogłądałem wiadomości i jako jedną z ostatnich podali że LPR oskarżyła artystkę o zniewagę religijną!!!! Niestety nie wiem jak się ona nazywała ani o co tak dokładnie chodziło!!! Ale wiem że zrobiła jakiś krzyż...
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
ta artystka wykonała krzyz na którym znajdują się genitalia męskie - i o to ją oskarzył jakis kolo z lpr...
ja tam do niej nic nie mam... nie podoba mi się - nie oglądam, a do tego tego dzieła nie można odbierać dosłownie, przeciez to jest sztuka... c h w d lpr
![]() |
#3 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
a moze nie krzyz tylko + (plus) tak jakby czlonkowie LPR nie mieli co robic. Jak mnie to wqrwia jak sie pieprzy o obrazaniu wartosci religijnych !!! Mnie nikt nie obrazil !!!
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
Cytat:
mnie rowniez nikt, bowiem wiem ze tego dzieła nie odbiera się dosłownie, a nawet jesli to co ? lpr chce w ten sposób zwiększyć swoje poparcie poniewaz taka sztuka na ogół obraża stare panny (zapatrzone slepo w radio maryja itp), i te stare panny w kolejnych wyborach bedą głosować na lpr poniewaz ta smieszna partia "walczy o wartości religijne"
![]() |
![]() |
#5 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
LPR szuka rozglosu i tyle pozew pewnie upadnie no chyba ze sedzia slucha radnia Dj'a Rydzyka
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
IMHO babka sama szuka rozglosu - toz
to dla niej najlepsza reklama. Sama pewnie zlozyla pozew ![]()
![]() |
#7 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eh, tak to jest, ze od czasu do czasu ktos sie musi czepic jakiegos artysty. Nie wiem po cholere, moze zeby sie pokazac
![]() Osobiscie to wiekszosc tzw. "dziel sztuki" kompletnie mi sie nie podoba, ale potrafie na to patrzec obojetnie. Pozywanie kogos do sadu z takiego powodu uwazam za naprawde glupote. Ale glupich ludzi nie brakuje, o czym niestety az nazbyt czesto mozna sie przekonac.
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.02.2003
![]() |
Sztuka to sztuka, może mowić o wszystkim i nie musi sie podobac, ale zawsze sztuka pozostanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
krzyż używany przez kościół grecki (krzyż egipski), jest symbolem płodności i stanowi wyobrażenie genitaliów. proponuję oskarżyć historię starożytnego egiptu o zniewagę wiary chrześcijańskiej!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
a tak poza tym, to nie znam babkie, ale dlaczego, jak ktoś zrobi coś kontrowersyjnego, to od razu jest artystą?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.09.2002
![]() |
Ciekawe co by się stało z taką artychą;
1 W kraju muzułmańskim, gdyby przedstawiła w ten sposób Gwiazdę czy Połksiężyc ? 2 W jakimkolwiek kraju, gdyby tak samo sprofanowała Gwiazdę Dawida-symbol Judaizmu ? Pozdrawiam ![]() Ps. nie sądzicie, że jesteśmy niesłychanie tolerancyjną nacją ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.06.2002
![]() |
Ta cala sprawa to reklama zarowno dla artsytki jak i dla "wesolych" panow z LPR-u. Moim zdaniem roznica jest taka, ze dla pani artystki jest to reklama pozytywna a dla kolegow "sympatycznego" pana Giertycha jak najbardziej negatywna.
Ale przeciez LPR nie zalezy na reklamie oni chca jak najlepiej dla kraju i nas wszystkich ![]()
"(...) You have no idea what I'm talking about ? I'm sure. But don't worry. You will someday... (...) ***8221; Ostatnio zmieniany przez DarkestDream : 04.03.2003 o godz. 01:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
i trudno sie nie zgodzic z przedmówcą
![]() |
#14 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
tak a'propos LPR..... mi sie wydaje, ze oni sa troche nie na miejscu...... lub ewentualnie nie na czasie
![]()
![]() |
#15 | |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Cytat:
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|