![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Guru
Data rejestracji: 11.05.2003
![]() |
Tak jest u mnie
Ostatnio zmieniany przez adbok : 03.02.2005 o godz. 19:01 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Jak najbardziej potwierdzam dzialanie tego sposobu na IRDE w win2003 enterprise. Razem z adbokiem glowilismy sie nad tym, ale na szczescie znalazl to gdzies i mozemy sie cieszyc podczerwienia na USB. ;P
![]() PS. W wersji standard nie trzeba tego robic gdyz windows w tej wersji ma juz zaimplementowana usluge laczy bezprzewodowych. PS.2. adbok wiecej postow sie nie dalo napisac ? To nie temat o nabijaniu postow. Jest taka piekna opcja jak ... EDYTUJ !! 8 )
Ostatnio zmieniany przez rosol : 03.02.2005 o godz. 20:29 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
no prosze takiego przepisu nie znałem, nie widziałem
![]() i że jeszcze w biosie coś trzeba ustawiać.... jak bede mial wiecej czasu to na pewno powalcze i mam nadzieje ze mi sie uda, choć czuje, że będę miał pecha. ...
|
|
|
#19 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
zabralem sie za operacje i...
zdecydowanie prosze o 10 razy jaśniejsze rozpisanie punktu szóstego - działania w biosie ja tego wogóle nie czaje, a na czuja nie chce nic ustawiać Cytat:
Coś jestem dobrej mysli ze to sie uda, bo wczesniej nic nie wiedzialem ze trzeba w biosie coś wymusić. czekam i pozdrawiam
nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 04.02.2005 o godz. 01:11 |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Guru
![]() |
Cytat:
A po zainstalowaniu plikow inf ... przywroc ustawienia na NORMAL.... aha i wylacz wszelkie piloty PC, girdery itp. Ostatnio zmieniany przez rosol : 04.02.2005 o godz. 01:59 |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Ja rozumiem to
Cytat:
(czy to są możliwości jakie mogą wystąpić w BIOS ?
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
![]() "FULL DUPLEX, Rx,Tx [hi, low]" że co? ![]() pozdro chłopaki! Wierze ze sie uda
|
|
|
|
#24 |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
mozesz jeszcze sprobowac moj komputer->wlasciwosci->sprzet->podpisywanie sterownikow->ignoruj i zainstalowac sterowniki jeszcze raz
|
|
|
#25 |
|
Guru
![]() |
FULL DUPLEX, Rx,Tx [hi, low] nie wystepuje w kazdym biosie. U mnie np. jest tylko opcja zmiany UART Mode z normal na irda i ustawienie half czy full.
Po uruchomieniu komputera win powinien wykryc nowe urzadzenie i zapytac o sciezke dla plikow... oczywiscie wskazujemy te pliki ktore skopiowalismy wczesniej. PS. Jak cos trzeba pomoc to jestem na GG i tlenie. Ostatnio zmieniany przez rosol : 04.02.2005 o godz. 15:06 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Guru
![]() |
i jak dziala ??
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
szok szok szok!!
Dziala! Przepis jest strzalem w dziesiatke. I wszystko w biosie znalazlem! To co zdawalo sie niemozliwe stalo sie realne ![]() Nigdzie wczesniej nie widzialem takiego przepisu. Inne przepisy mowily takze o tych plikach systemowych ale nie mowily co dalej. wielke dzieki adbok1 i rosol
|
|
|
#28 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Witam! Mam problem
Miałem formata (c,d,e,f, .........) No i zainstalowałem sobie XP Professionala (przedtem tez miałem go) z SP2 (przedtem tylko SP1) mam włączone zapory (przedtem nie) i nie da się połaćzyć z komórką(Nokią 6610). Najpierw podczerwień go widzi jak coś chce przesłać myśli i pisze że połączenia zostalo zerwane lub przeniesione poza obszar(nie nie ruszam komórką wszystko jest OK!!) lub coś takiego jeżeli chodzi o T610 to przesyła na niego bez problemu :/ na innych kompach tak samo proszę o pomoc PS jeśli robię PC Suitem to też robi robi i przestanie pisze że brak połączenia a przedtem go widział
.. Ostatnio zmieniany przez Burak_123 : 05.02.2005 o godz. 00:21 |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Guru
![]() |
problem jest taki ze Nokia 6610 nie moze sama z siebie nawiazac polaczenia z PC. Do ty celow sa specjalne programy np: (chyba najlepszy Oxygen Phone Manager II)Polecam Ci ten program Jest do pobrania w necie po zainstalowanu w opcjach wybirz typ polaczenia na IrDA i bedzie dzialac na 100% A do zrywania polaczenia mysle ze to przez to ze telefon sam wylacza IrDA po jakim czasie ...;/ mialem kiedys podobny problem teraz jest juz oki a moze w poblizu sa jakies inne uzadzenia podczerwieni ??
Ostatnio zmieniany przez adbok : 05.02.2005 o godz. 01:02 |
|
|
|
|
|
#30 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
a co zPC suitem
ale przed formatem wszystko działało!!!!!!!!
|
![]() |
|
|