![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.04.2004
![]() |
mam podobny hamski problem , tyle że nie pojawiał się kiedy nie miałem radiowego neta teraz jak od dwóch dni bez przerwy ciągne z neta i jak już mam prawie cały np. Film następuje reset i godziny ściągania na marne
co radzicie ? |
|
|
|
|
|
#33 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
belzybub: czym ty sciagasz jak nie masz resuma??!!
fur alles: taaak, modecomy shitowe sa... wlaczam kompa a tu przy odpalaniu kompa wylaczyl mi sie nie wiadomo czemu. no to jeszcze raz zapuszczam sprzeciora. wszytko oki. biore wciskam open na dvdrw a tu buch! reset! no niezle mowie... odpalilem winbonda zeby zlookac co jest z napieciami, oczywiscie po wczesniejszym odpieciu napedu zeby mocy nie zrzeralo. no i winbond pokazuje ze wszytko w normie... mysle sobie co jest grane? odpalilem 3dmarka, a tu znowu reset. wkurzylem sie... chcialem zamienc wlansie zasilke z kolega zeby sprawdzic, no i w trakcie odpinania mojego shitowego codegona (350watt mial) na wtyczce do mobo zauwazylem przyjarane(!) styki... biala wtyka w niekotrych miejscach byla zweglona... wypierdzielime ten shit do szafki (moze sie jeszcze przyda ) i zakupielem nowa zasilke. narazie mam spokoj, trzyma napiecia git nawet po o/c
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.10.2002
![]() |
Chiefec to król wśród zasiłek. Oczywiście 360W DF i 420W DF
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
co do testowania pamięci: trzeba potestować ją porządnie np. 2h aby sie ona "nagrzała" bo czesto wtedy zaczynają wyskakiwac błędy.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
dobra nastapil przelom. teraz zamiast reseta wywalil komunikat (Tak jak ustawilem). a w nim pisze tak: IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL a pod spodem: *** STOP : 0x0000000A (0x9ACD5DAC, 0x00000002, 0x00000000, 0x804FQ5C8).
jesli komus cos to mowi to niech pisze PS. po tym pierwszym domyslam sie ze to cos z przerwaniami IRQ wiec pytanie jak zrobic tak zeby nie nachodzily na siebie te przerwania. W PCI mam wpiete: Soundblaster Live 1024, i tyle , a jedyna inna rzecz jaka mam ktora moze sie grysc to karta sieciowa (radiowa) na USB firmy Planet (nie pamietam modelu).
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
ooo a teraz podczas niebieskiego ekranu napis brzmial: PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA robi sie coraz ciekawiej .... co blad to inny :/
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Jak doczytasz komunikat do końca i użyjesz google - to będziesz w domu. 8)
|
|
|
|
|
#40 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
wlasnie doczytalem do konca ale nic innego poza "bablaniem" windowsa nie bylo, nie bylo zadnej tresciwej informacji o tym bledzie
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
A ja nie chciałbym mieć czegoś takiego!! Tylko skończony osioł kupiłby coś takiego... tym bardziej w tej cenie. Nawet gdybym miał mnóstwo pieniędzy, to bym tego nie kupił, bo to byłoby wyrzucanie pieniedzy
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Za tyle to mozna miec niezlego kompa bez monitora ...
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
http://www.xptuneup.com/xptuneup_stopmessages.htm |
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Ten sterownik był wypisany na samym końcu, np. amnon.sys - sterownik modemu od Conexanta, czy kxmixer.sys itd, itp. Twoje aktualne problemy były bardzo szeroko wałkowane na forum infojamy: zajrzyj tam używając opcji SZUKAJ. 8)
|
|
|
|
|
#45 | |
|
![]() |
Cytat:
A dwa, to przepraszam bardzo co kupilbys, bo mowisz ze to wyrzucanie pieniedzy w bloto? moze codegona z przerobka na wodne chlodzenie? ![]() nie lubie jak ktos zaczyna od oslow i nie uzasadnia swojej odpowiedzi. |
|
|
|
|
![]() |
|
|