Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 09.04.2005, 20:42   #1
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Problemy z IE6

Witam !
Kilka dni temu, wystąpił u mnie dziwny problem. Otóż ponieważ używam modemu, to po rozłączeniu się z Internetem, bardzo często czytam i przeglądam odwiedzone strony, korzystając z opcji Historia przeglądarki IE6. Około tygodnia temu, okazało się, że wszystkie tam zapisane strony są nieaktywne ***8211; tzn. po kliknięciu na link, otrzymuję napis Gotowe, ale w oknie nic nie ma. Próbowałem różnych opcji, ostatecznie odinstalowałem przeglądarkę i zainstalowałem od nowa ***8211; pomogło ..... na dwa dni. Nie wiem czy to jakiś nieznany wirus (niby sprawdzałem komputer, ale mam bazę sprzed dwóch tygodni ***8211; bo mam też problem z jej uaktualnieniem). Jeśli ktoś wie jak przywrócić dostęp do tych stron w Historii w trybie Offline ***8211; to bardzo dziękuję za pomoc. Dodatkowo za każdym razem jak po tej reinstalacji IE6 ją uruchamiam, to wyskakuje mi okienko z pytanie, czy chcę wysłać,...że ktoś zobaczy itd. ***8211; dziwne jest to, że mimo odznaczenia, że nie ma pytać - nadal pyta.
I jeszcze dodatkowa informacja ***8211; sytuacja którą opisywałem w poniższym poście
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=50580
***8211; czyli blokada IE6 poprzez klasyfikator treści u mojego Wuja ***8211; znów się powtórzyła dostałem taką informację przez telefon ***8211; będę tam chyba w poniedziałek i chyba szykuje się reinstalacja.
A może te moje problemy to właśnie jakiś wirus, który przyniosłem wtedy od Wuja ***8211; ściągnąłem bowiem sobie wtedy u Wuja parę rzeczy na płytę.
Sam już nie wiem
Pozdrawiam i czekam na rady
ro29
P.S. Z góry przepraszam, że na ewentualne pytania i rady mogę reagować z opóźnieniem !!!
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: