![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Problemy z IE6
Witam !
Kilka dni temu, wystąpił u mnie dziwny problem. Otóż ponieważ używam modemu, to po rozłączeniu się z Internetem, bardzo często czytam i przeglądam odwiedzone strony, korzystając z opcji Historia przeglądarki IE6. Około tygodnia temu, okazało się, że wszystkie tam zapisane strony są nieaktywne ***8211; tzn. po kliknięciu na link, otrzymuję napis Gotowe, ale w oknie nic nie ma. Próbowałem różnych opcji, ostatecznie odinstalowałem przeglądarkę i zainstalowałem od nowa ***8211; pomogło ..... na dwa dni. Nie wiem czy to jakiś nieznany wirus (niby sprawdzałem komputer, ale mam bazę sprzed dwóch tygodni ***8211; bo mam też problem z jej uaktualnieniem). Jeśli ktoś wie jak przywrócić dostęp do tych stron w Historii w trybie Offline ***8211; to bardzo dziękuję za pomoc. Dodatkowo za każdym razem jak po tej reinstalacji IE6 ją uruchamiam, to wyskakuje mi okienko z pytanie, czy chcę wysłać,...że ktoś zobaczy itd. ***8211; dziwne jest to, że mimo odznaczenia, że nie ma pytać - nadal pyta. I jeszcze dodatkowa informacja ***8211; sytuacja którą opisywałem w poniższym poście http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=50580 ***8211; czyli blokada IE6 poprzez klasyfikator treści u mojego Wuja ***8211; znów się powtórzyła dostałem taką informację przez telefon ***8211; będę tam chyba w poniedziałek i chyba szykuje się reinstalacja. A może te moje problemy to właśnie jakiś wirus, który przyniosłem wtedy od Wuja ***8211; ściągnąłem bowiem sobie wtedy u Wuja parę rzeczy na płytę. Sam już nie wiem Pozdrawiam i czekam na rady ro29 P.S. Z góry przepraszam, że na ewentualne pytania i rady mogę reagować z opóźnieniem !!! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|