![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
@Yahol
Na duronie mialem 100x6.5, teraz na tej starszej plycie mam 66x6.5 Agp na tej pierwszej mialem 4x, a na tej starszej na ktorej teraz jade - 2x Co do napiec podawanych na plyte to.. nie mam pojecia @Sid Te plyty maja zdecydowanie taktowanie synchroniczne, nie krecilem procesora, po prostu cos pierdyknelo po wlozeniu do tej nowszej plyty durona 950 i wzystko sie grzalo; jak wrocilem do starej plyty grzeja sie karty graficzne, ktore wkladam w agp. Poza tym ta stara plyta lezala spokojnie w pudelku i to chyba troche dziwne gdyby tak nagle walnely w niej regulatory czy stabilizatory napiecia. Mam wieeelka nadzieje, ze to wina zasilacza
Ostatnio zmieniany przez DreamCrusher : 17.01.2004 o godz. 23:40 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
instrukcja plyty w dlon (albo na monitor) szukasz zworek odpowiadajacych za wymuszanie dzielnika (sadze ze takie masz) i patrzysz czy przypadkiem nie masz czegos pochrzanionego
moze ten starszy procesor inaczej pracowal z plyta niz nowy? i trzeba bylo tez te zwory zmienic? moze w biosei masz cos zle? to nie tak latwo na pierwszy rzut oka ustalic - i nie tak latwo jest wiesziec jak powinno byc poprawnie instrukcja w dlon
|
|
|
|
#18 | |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Cytat:
Może jednak zaczne smażyć te frytki na mojej grafie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Guru
![]() |
No więc tak - instrukcji od plyty znalezc nie moge, ale na plycie mam tylko 2 zworki - 1 jest od baterii biosu a druga jest przy procesorze i przestawienie jej w druga pozycje nic nie daje - poza tym zawsze pracowala na tej co jest
btw. przy okazji odkrylem ze mam walnieta jedna kostke ramu btw2. co jeszcze ciekawsze - gdy ja wyjalem (ta walnieta kostke) i wlozylem ponownie to... wszystko zaczelo sie grzac (tak jak w tej nowszej plycie)!!!
Ostatnio zmieniany przez DreamCrusher : 18.01.2004 o godz. 18:07 |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Guru
![]() |
nie raczej nie - ta ktora nie jest walnieta przeszla test progamem Memtest bez problemow (czego nie moge powiedziec o tej drugiej) - poza tym win dziala dobrze, czyli wyglada na to ze z ta kostka wszystko w porzadku
|
![]() |
|
|