Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 08.09.2003, 23:25   #1
AS_Wywiadu
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.05.2002
AS_Wywiadu w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
promocja Neostrady+ terefere buhehe

Zamówiłem w środe przez infolinie Neostrade+ i na 2 dzień w celu weryfikacji danych pani mówi, że jest ok i mogę udać się do najbliższego telepunktu lub tpsa i otrzymam modem do NEO+. Mam SDI więc też powiedziała, że jak zdam odrazu SDI to nie będę obciążony już abonamentem za wrzesień za SDI i powiedziała że zwrot kaucji połowe za SDI dostane. Pomyślałem sobie wow faaajnie. Pędzę do TpSa (mieszkam w Płocku) a tam pani sprawdzała ze 20minut coś tam i powiedziała mi, że pani z infolinii wprowadziła mnie w błąd i mam czekać od nich na telefon w celu wydrukowania umowy dla mnie - powiedziała max 2 dni . Dziś dzwonie do TpSa i ta pani mówi, że system się im zawiesił, a jak wspomniałem o SDI czy zwrot kosztów powiedziała, że nie ma zwrotu za SDI bo opłata 800zł była za podłączenie a czy zdam SDI np. 9 września czy 16 (15 miesięczne rozliczenie) tak i tak będę musiał zapłacić za wrzesnień abonament za SDI bo jest jak ona to nazwała: miesięczna umowa o wypowiedzenie SDI A pani z infolinii mówi że mam port juz gotowy na Neostrade+ i nie widzi przeszkód żeby mi wydali modem. Chyba przyjdzie mi czekać jak na SDI kilka miesięcy zaczym będe mógł się cieszyć Neostradą

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: