![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
helpman dostal bana
sopiero teraz czytam ten post podkreslam ze nikt nie ma wplywu na postepowanie moderatora oprocz oczywiscie administratorow wiec proszenie o zrobienie tego czy tamtego nie ma sensu - nie reagujemy na takie prosby a bana dostal za ogolne postepowanie na forum min za to
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.10.2002
![]() |
ok teraz ja do moderatorw!!
wiec tak ja odejde pod 2 warunkami!! 1. Jesli na moj temat nie pojawi sie wiecej zaden post a jak sie pojawi zostanie zamkniety!! 2. Moje IP zostanie niewidoczne jak kiedys (to konkretnie do Majonez`a) odejde z honorem ale przestancie na moj temat wypisywac glupoty!! see ya
|
|
|
#18 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
wiec nie rozumiem ale spoko jak napisalem odejede ale przestancie wypisywac glupoty na moj temat!! tamto co bylo sotatnio to juz byla przesada!! Do Majonez`a Usun lub zablokuj moje konto na forum CDRinfo.pl !!! z gory dzieki!!!
Ostatnio zmieniany przez HelpMAN : 07.12.2002 o godz. 11:46 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Gość
|
Nie HELP man wszyscy się na ciebie uwzieli .... fakt napooczątku nabroiłeś ... ale ludzie są mściwi ....i iwdzisz jak jest .....
|
|
|
#20 | |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Majonez zadzialaj cos i blokuj lub usun moje konto!!!!
Ostatnio zmieniany przez HelpMAN : 07.12.2002 o godz. 12:00 |
|
|
|
|
|
#21 | ||
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() ja ze swojej stony proponuje zbanowac wszystkich cwaniakow 8)
|
|
|
#22 |
|
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
DO-WI-DZE-NIA
Wszystkie logowania jakie były do tej pory użytkownika HelpMAN pochodziły z miasta Kudowy. IP tym razem nie ujawnimy.
Po dokładym sprawdzeniu, okazało się że z tego smaego konta pochodzą jeszcze 2 sesje HelpMANa - które również otrzymały bany, mowa tu o: piatal Koxyn Wszystkie posty tych użytkowników zostały przeanalizowane pod kątem stylu wypowiedzi, podpisów. Same konta dość dokładnie "prześwietliłem" żeby mieć pewność że przez ban nie ucierpią niewinni użytkownicy. Jeżeli jednak tak się stanie - niech będzie to przestrogą dla innych, czasem to co robimy ma wpływ nie tylko na nas samych....
|
|
#23 |
|
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Przed zamknięciem dodam jeszcze, że użytkownik HelpMAN i jego sesje - mają ciekawe adresy e-mail:
np. forumcwel@go2.pl ![]() Topic zostaje uznany za zamknięty....
![]() |
|
|