Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.02.2005, 15:44   #1
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
mi sie przypomina jak kiedys dostalem emila od obuzonego uzytkownika tego forum ze wiry rozsylam nie pamietam czy to bylo od Ciebie Weron, ale bylo
To chyba bylem ja

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.02.2005, 16:56   #2
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a mnie tam jest obojetne czy w podpisie jest prawdziwy email czy nie, za późno na takie działania o ładnych parę lat używania tej skrzynki na forach www/grupach dyskusyjnych, harwersterki juz dawno go przechwyciły a jako że jestem do tej emalii przywyczajony to pozostaje mi tylko okopanie się za pomoca programów typu spampal i sprytnych regułek
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.02.2005, 18:14   #3
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Heh pomyslowosc spamerow ciagle wyprzedza moje antyspamerskie reguly i ciagle musze je aktualizowac. Wirki raczej rzadko mnie probuja nachodzic, ale to glownie dzieki mojej czujnosci w otwieraniu obcego badziewia.
Faktem jest ze automaty wylapuja adresy z maili krazacych w sieci, i tu dodam mala uwage - mianowicie wiekszosc ludzi przesylajac meila dalej nie usuwa z jego tresci adresow ludzi ktorzy wczesniej te wiadomosc dostali, czasem trafi sie nascie czy dziesiat adresow i to juz jest extra gratka dla automatow spamerskich.
Rowniez dostawalem juz syf od samego siebie jak i od userow tego forum i zakladam ze nikt swiadomie tego nie robi. Po prostu trzeba uwazac.
Maila z podpisu tez juz dawno usunalem. W sumie moje boje daja efekty, bo chlamu dastaje max kilka dziennie a czesto zadnego, wiec nie jest zle.
Stary 06.02.2005, 18:28   #4
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
czasem wystarczy użyć funkcji przypominania hasła, żeby je poznać
spora część użytkowników podaje po prostu oczywiste odpowiedzi...

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: