![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 | |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() Posty tak szybko sie pojawiaja, że czuje sie jak na czacie chodz z niego nie korzystam. |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
w mgnieniu oka
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#49 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Temat powinnien być już zamknięty...koniec wywodów.
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 24.10.2004 o godz. 12:37 |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#51 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
hmm, a ja powiem tak:
memo - często przesadza i robi z igły widły i nieraz nie mam nawet ochoty czytac jego postów, ale nie dodałem go do listy ignorowanych bo osobiście nic złego mi nie zrobił więc nie mam do niego o nic żalu. a u Sida denerwują mnie teksty w stylu "nie wysilaj sie z odpowiedzia.. i tak nie podejme polemiki" bo wychodzi na to że tylko jego zdanie się liczy, a wszyscy inni są jego pionkami i jeżeli nie postępują tak jak On to są najgorsi itp. Dajcie sobie po ignorze i wszyscy będa mieli wasze klutnie z głowy ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Przeczytalem ten temat i powiem wam ze szkoda slow.
Dajcie sobie siana!. |
![]() |
![]() |
#55 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
Ooo... nie ma mnie na liście ![]() @Memorando, a ja Ci się jak zwykle wyłamię i powiem coś zupełnie odwrotnego niż ogół. Czytając Twoje posty (nie wszyskie) dochodzę do wniosku że albo jesteś straaaaasznie młody albo masz problemy. Zakładasz tematy że płakać się chce, normalnie zacząłem jes omijać. Nic tylko żale albo lament, sporadycznie zdaża się abyś napisał coś fajnego. Nie dziw się więc że czasem komuś pęknie żyłka i Ci dowali! Dość użalania się nad sobą! |
|
![]() |
![]() |
#56 | ||
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Co do textu braku polemiki Sida, to ma jednak troche racji.
Dlaczego: Sidu zwykle tyra ludzi ktorzy pisza glupoty (zwykle do tego nie na temat) BEZ ZASTANOWIENIA. O tak, przyszlo im cos do glowy to napisali. Po co wiec podejmowac polemike z kims, kto pisze nieprzemyslane posty czesto oderwane od tematu i do tego czesto nieczytelne. Cytat:
Orty - ganic !! Nabijacze postow - ganic !! Nowi forumowicze prezentujacy swoja bezczelnosc - ganic !! Ale rowniez mylenie tak podstawowej rzeczy w matematyce jak liczba i cyfra ... Cytat:
No ale powiedzmy ze ten pojedynczy wystepek moze byc darowany. ![]() Wrocmy jeszcze do ortow. Same orty to jeszcze pol biedy. Jak jak ktos ma do tego w dupie interpunkcje, to mnie juz krew zalewa. Jak mozna wyrazac swoje stanowisko, nie uzywajac znakow interpunkcyjnych. Przeciez ich brak powoduje wieloznacznosc wypowiedzi. I to wlasnie brak interpunkcji jest czesto charakterystyczny dla osobnikow piszacych bez zastanowienia. Takze rada ode mnie: zamiast pisac glupoty - slownik w reke i do nauki. Jak juz bedziecie znali zasady poslugiwania sie jezykiem, to sie nim poslugujcie publicznie. W innym przypadku rozmowa na forum publicznym traci sens. |
||
![]() |
![]() |
#57 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Hmm, bede nie lubiany ale powiem ze popieram Sid'a, jego reakcja byla prawidlowa, moze za mocna ale prawidlowa. Ludzie majacy problemy emocjonalne i przybierajace postawe maltretowanej owcy powinny isc do psychiatry, a nie obrazac innych nie zastanawiajac sie nawet nad tym,
|
![]() |
![]() |
#58 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Memo przeczytałem temat Magdy i nie obraź się ale powiem, że lekko przegiołeś.
Każdy kupuje to co mu się podoba i na co go stać, a ty nie powinieneś się tym interesować ![]() Chociaz masz rację, że wszystko idzie w kierunku socket 9xx ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
![]() Pamietam jak kumpela piszac czesto do mnie smsy chciala wiecej zmiescic to pisala: JEDENwyrazDUZYMIliteramiAdrugiMALYMIiNIErobilaZNAK OWinterpunkcjiANIprzerzTOmoznaBYLOsiePOCHLASTACnie DALOsieTEGOozrozumiec uff, dlaej tak pisac nie moge ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez epol : 24.10.2004 o godz. 18:12 |
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
|