![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
proponuje wprowadzenie zakazu handlu jajakami niespodziankami - w koncu ich sie nie gotuje przedd spozyciem
skutecznosc dokladnie taka sama jak w przypadku krokow podjetych w toruniu... kiedy w koncu *****e przestana zadzic... |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak, tak
znalezli ptaka w sobote, w niedziele wiedzieli, ze byl zarazony a wirus i tak juz poszedl wpizdu przez 24h imo rozkladanie mat dla picu
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#3 |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
przepraszam ptasia grypa to bardzo poważna sprawa aczkolwiek zarazić się bardzo ciężko nie ma co panikować jak wcześniej pisaliście należy zachować zdrowy rozsądek.
BSE była panika choroba zniknęła SARS też była panika że będzie pandemia - choroba zniknęła ptasia grypa - zobaczymy jednak pozwolę sobie na odrobinę ironi - bardzo szyderczo patrze na wszystko może dlatego ujrzałem coś w stylu "No i u nas jest ptasia grypa inne kraje mają a my biedni jeszcze nie" oczywiście to ostatnie to z przymróżeniem oka bo jak napisałem na początku ptasia grypa to poważna sprawa
|
|
|
#4 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
taaak......ziele dobre na wszystko
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
1. Nazwy glistnikowi nie nadał o. Klimuszko... (został już opisany bodajże XVIII wieku)
2. Należy się najpierw skonsultować z lekarzem, glistnik może mieć bardzo nieprzewidziane skutki uboczne - a w tak częstych dawkach można zatruć organizm... 3. Pierwsze słyszę, że herbata z cytryną szkodzi Jest to jeden z głównych 'wspomagaczy' w walce z objawami grypy!4. Grypa 'hiszpanka' to odmiana H1N1. Możliwe, że pochodził od zwierząt, podobną ma budowę, ale jest to inny wirus (są różnice). Niemniej podobno na podstawie 'hiszpanki' ma powstać szczepionka na ptasią grypę. 5. Pamiętajmy, że nadmiar witaminy C nie jest do końca wydalany, część gromadzi się w nerkach i może doprowadzić do kamicy nerkowej! Ja z tych 'dobrych rad' raczej nie skorzystam... Ostatnio zmieniany przez Kris : 08.03.2006 o godz. 08:41 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
słynna "hiszpanka" z 1919 roku była najprawdopodobniej ptasią grypą, ale wówczas wirus ptasiej grypy zmutował i poszedł po ludziach, H5N1 jeszcze nie zmutował, człowiek zarażony ptasią grypą nie zaraził do tej pory ŻADNEGO człowieka, czyli narazie spoko, będziemy sie martwić, jak zmutuje.
|
|
|
#7 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#8 | |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
Cytat:
Dla mnie to wszystko w tym temacie. Pozdrawiam i nie dajcie się zwariować. Pamiętajcie zawsze skonsultujcie się z lekarzem przed jakimkolwiek 'samoleczeniem'. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
Natomiast jeśli chodzi o herbatę z cytryną, przerywnik humorystyczny i inne posty - proponuję na początek lekturę książek Tombaka, a potem może dalszych dotyczących zdrowego żywienia i podejścia holistycznego do człowieka (akurat to nie w sprawie nawiązania do ptasiej grypy). Może wtedy przekonacie się, że fakt iż coś jecie od zawsze i jesteście do tego przyzwyczajeni, wcale nie oznacza, że jest to dobre dla organizmu. Wbrew przeciwnie, może być bardzo szkodliwe, jak np. nie szukając daleko - chleb z masłem i szynką, popity herbatą. Zainteresowanych odsyłam do powyższych książek, pozostałych.. możecie dalej to lekceważyć i wyśmiewać. Każdy ma prawo do własnego podejścia do życia. Zatruwanie organizmu też jest wolnym wyborem..
|
|
|
|
#10 | |
|
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
wybaczcie, nie moglem wytrzymac, ale tak jakos mnie ten post rozwalil, ze sie pozbierac nie moge ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Nie ciekawi Was dlaczego przez ostatnie tygodnie codzienie słyszymy o padających na tę chorobę ptakach, mimo że tak trudno się nią zarazić, a nikt nie mówi o tym, ile ludzi umiera na raka, z powodu zawału, wylewu lub innych chorób układu krążenia, które są główną przyczyną umieralności coraz młodszych osób?
|
|
|
#14 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() Z drugiej strony przypomniało mi się, jak kiedyś JKM określił dziennikarzy, którzy zbierają newsy. To takie "psy burki". Dlaczego? Bo jak na wsi, albo w wielorodzinnym domu - jeden zaszczeka, to reszta za nim; jeden pobiegnie za furmanką, to reszta za nim... Media są obecnie non-stop poddawane różnym wpływom i naciskom, więc z tego wniosek: Tylko ludzie ograniczeni mają bezgraniczne zaufanie do mediów
Ignorantia legis excusant neminem! ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Morris : 08.03.2006 o godz. 15:10 |
|
|
|
|
![]() |
|
|