![]() |
Cytat:
wiec musza byc dobre :) |
Cytat:
... cwana szuja z Ciebie Spock ;) :) |
A probowaliscie ONEPHOTO ? Wyglada podobnie jak plfoto, jednak wydaje mi sie, ze jest tam znacznie mniej "towarzystw wzajemnej adoracji" :mruga: jak to ma miejsce na plfoto.
BTW. Ja mam czarnego nikona. |
Cytat:
Cytat:
moze sie znamy z tamtad tez?? :) |
Na onephoto jeszcze nie dawalem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To jest dla mnie coś takiego, jak popularny nick na PlFoto.. Ktoś wyrobił sobie renomę w przeszłości i teraz jest zupełnie bezkrytycznie oceniany, wszyscy wydają się być zapatrzeni w niego i zapominają o prawie do własnego, obiektywnego zdania. Nie chcę przez to powiedzieć, że zdjęcia Natonial Geographic sa złe. Ale na pewno to, że jakieś zdjęcie jest przez nich firmowane, nie oznacza automatycznie, że jest to zdjęcie dobre. |
Cytat:
ja mam tylko kit'owy zoom 28-80, jeszcze w dodatku naprawde stary model. Ale wolalem troche wiecej wydac na samo body, obiektyw latwiej zmienic. W przyszlosci chce sprawic sobie jakis stalo ogniskowy, np. 50mm i jakis zoom do 300mm. jak znajde prace, to mam nadzieje, ze ta "przyszlosc" nastapi predko :) Zastanawiam sie tez nad rozwiazaniam takim - przejsciowka z systemu M42 + jakis obiektyw, np od zenita. 100zl i jest calkiem przyzwoita jakosc |
Cytat:
Roznie ludzie na to patrza, rozne gusty maja. Ja osobicie wole zobaczyc jakies ciekawe zdjecie, np reportazowe zrobione idiotem camera, niz technicznie idealne sztampowe macro. |
Cytat:
|
Cytat:
" Znajomy przesłał mi je kilka dni temu pocztą " |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Stalo ogniskowy to jest naprawde fajna sprawa, chociaz by przyslona w nim 1,7 albo 1,4 :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:20. |