Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Pytanie o odbitki (na konkurs :)) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pytanie-o-odbitki-konkurs-36432/)

mr_spock 26.06.2004 19:02

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Dokładnie :) Mnie nie interesuje techniczna doskonałość zdjęcia, ważne jest dla mnie, czy zdjęcie się podoba, czy nie. Dlatego też o wiele cenniejsza jest dla mnie opinia różnych osób, które okiem laika patrzą na moje zdjęcia i bardzo im się podobają, niż profesjonalna jego ocena przez jakiegoś zawodowca. A zawodowcem, czy profesjonalistą nie jestem i mam nadzieję nigdy się nie stać (jeśli chodzi o fotografię).

Prawie sie zgadzam :)
ktos kto sie nie zna napisze Ci, "ladny widoczek"
a ktos kto naprawde sie na tym zna doradzi jak lepiej, czy poprawnie sformuje zarzuty.
A najlepiej sie uczyc na bledach

andrzejj9 26.06.2004 19:25

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Prawie sie zgadzam :)
ktos kto sie nie zna napisze Ci, "ladny widoczek"
a ktos kto naprawde sie na tym zna doradzi jak lepiej, czy poprawnie sformuje zarzuty.
A najlepiej sie uczyc na bledach

To tak, ale pod warunkiem, że to jest rzeczywiście konstruktywna krytyka... Bo pierwsza ocena przyznana mi przez jakiegoś "profesjonalistę", wraz z bardzo konstruktywnym uzasadnieniem noty, brzmiała następująco: "knot"... Takim człowiek to dla mnie po prostu prostak, a nie fotograf, nie ważne jak dobry...

andrzejj9 26.06.2004 21:30

Zainteresowało mnie to onetfoto i nawet przed chwilą umieściłem swoje zdjęcie. Może będę tam stałym bywalcem? :)

http://onephoto.net/info.php3?id=69296

MacGyver 26.06.2004 21:42

hehe ... sorki, że Wam sie wcinam ale tak patrze i ... 2 posty andrzejj9 potem 2 posty Spock ... 2 posty andrzejj9, 2 posty Spock, 2 posty andrzejj9, 2 posty Spock .... :haha: :haha:

andrzejj9 26.06.2004 21:51

Cytat:

Napisany przez MacGyver
hehe ... sorki, że Wam sie wcinam ale tak patrze i ... 2 posty andrzejj9 potem 2 posty Spock ... 2 posty andrzejj9, 2 posty Spock, 2 posty andrzejj9, 2 posty Spock .... :haha: :haha:

znaczy się, że teraz nie moja kolej :) upss... ja tego nie napisałem, nie było tego... ;)

mr_spock 26.06.2004 21:57

dowod na to, ze nawet w chaosie (off topicu) mozna odnalesc charmonie;)

przyjzalem sie fotce... ;)

mr_spock 26.06.2004 22:01

aha... jest tam taki jeden typ, ktory zaniza wszystkie srednie, jest niereformowalny, stosuje jakas wlasna wykrecona skale ocen. Nie przejmuj sie... nie walcz z nim... nie jeden juz prubowal ;)

zawdzieczam mu prawei wszyskie moje srednie...
ale prawde powiedziawszy, to leje na oceny, wiec sie nie przyjmuje ;)

andrzejj9 26.06.2004 22:57

Hmmm... a propo - nie mogę wejść na Plfoto.. Próbuję od jakiś trzech godzin i cały czas to samo - wpisuję adres, a przeglądarka jakby na to nie reagowała. Serwer im siadł, czy to coś u mnie?

mr_spock 26.06.2004 23:02

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Hmmm... a propo - nie mogę wejść na Plfoto.. Próbuję od jakiś trzech godzin i cały czas to samo - wpisuję adres, a przeglądarka jakby na to nie reagowała. Serwer im siadł, czy to coś u mnie?

u mnie tez

???

Joe_Doe 26.06.2004 23:30

U mnie nie dzialalo. Teraz dziala.

andrzejj9 26.06.2004 23:43

Cytat:

Napisany przez Joe_Doe
U mnie nie dzialalo. Teraz dziala.

U mnie dalej nic z tego... ale dobrze wiedzieć, że rzeczywiście jest jakaś awaria. Poczekam, aż ją definitywnie usuną.

mr_spock 26.06.2004 23:47

nie chce nikogo urazic, ale na plfoto to jest troche rynsztok ;)
moze nie bylo by najgorzej, gdyby wszystko zaczynac od 0 :)

andrzejj9 - te paprochy tam naprawde sa, moge zaznaczyc i przyslac mailem ;)

andrzejj9 26.06.2004 23:52

Cytat:

Napisany przez mr_spock
andrzejj9 - te paprochy tam naprawde sa, moge zaznaczyc i przyslac mailem ;)

No nie będę się kłócić ;)

mr_spock 26.06.2004 23:59

spodobalo Ci sie cos w moim portfolio? :)

andrzejj9 27.06.2004 00:28

Cytat:

Napisany przez mr_spock
spodobalo Ci sie cos w moim portfolio? :)

Najbardziej to zdjęcie nocne (no, wieczorne :) ), ale jeszcze nie przyjrzałem się wszystkim :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:30.