![]() |
Cytat:
ktos kto sie nie zna napisze Ci, "ladny widoczek" a ktos kto naprawde sie na tym zna doradzi jak lepiej, czy poprawnie sformuje zarzuty. A najlepiej sie uczyc na bledach |
Cytat:
|
Zainteresowało mnie to onetfoto i nawet przed chwilą umieściłem swoje zdjęcie. Może będę tam stałym bywalcem? :)
http://onephoto.net/info.php3?id=69296 |
hehe ... sorki, że Wam sie wcinam ale tak patrze i ... 2 posty andrzejj9 potem 2 posty Spock ... 2 posty andrzejj9, 2 posty Spock, 2 posty andrzejj9, 2 posty Spock .... :haha: :haha:
|
Cytat:
|
dowod na to, ze nawet w chaosie (off topicu) mozna odnalesc charmonie;)
przyjzalem sie fotce... ;) |
aha... jest tam taki jeden typ, ktory zaniza wszystkie srednie, jest niereformowalny, stosuje jakas wlasna wykrecona skale ocen. Nie przejmuj sie... nie walcz z nim... nie jeden juz prubowal ;)
zawdzieczam mu prawei wszyskie moje srednie... ale prawde powiedziawszy, to leje na oceny, wiec sie nie przyjmuje ;) |
Hmmm... a propo - nie mogę wejść na Plfoto.. Próbuję od jakiś trzech godzin i cały czas to samo - wpisuję adres, a przeglądarka jakby na to nie reagowała. Serwer im siadł, czy to coś u mnie?
|
Cytat:
??? |
U mnie nie dzialalo. Teraz dziala.
|
Cytat:
|
nie chce nikogo urazic, ale na plfoto to jest troche rynsztok ;)
moze nie bylo by najgorzej, gdyby wszystko zaczynac od 0 :) andrzejj9 - te paprochy tam naprawde sa, moge zaznaczyc i przyslac mailem ;) |
Cytat:
|
spodobalo Ci sie cos w moim portfolio? :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:30. |