Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Pytanie o odbitki (na konkurs :)) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pytanie-o-odbitki-konkurs-36432/)

mr_spock 27.06.2004 00:34

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Najbardziej to zdjęcie nocne (no, wieczorne :) ), ale jeszcze nie przyjrzałem się wszystkim :)

Czesc z nich powstala jako kontynuacja seri, wiec jest marnym echem.
naprawde jestem zadowolony z 3, moze 4 i co ciekawsza, tych gorzej ocenianych
Ale nie zrobie czystki, bo stracil bym mozliwosc oceniania ;)

andrzejj9 27.06.2004 00:43

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Czesc z nich powstala jako kontynuacja seri, wiec jest marnym echem.
naprawde jestem zadowolony z 3, moze 4 i co ciekawsza, tych gorzej ocenianych
Ale nie zrobie czystki, bo stracil bym mozliwosc oceniania ;)

No z tym sposobem oceniania to lekko przesadzili. W sumie to nie, żeby mi specjalnie zależało na takiej możliwości, bo i na PlFoto (dalej mi kurcze nie działa...) rzadko to robię, ale jednak 70 dni przed możliwością postawienia pierwszej oceny (a i to zakładając, że zdjęcia umieszczać się będzie regularnie) to trochę dużo... No ale niech im będzie, może pod koniec wakacji wystawię swoją pierwszą ocenę :)

mr_spock 27.06.2004 00:48

ja moge zamieszczac co 5 dni ;)

zapisalem sie, gdy byly jeszcze inne zasady

7 to troche sporo, faktycznie, ale przez to zdjecia tak nie pedza jak w Pl'owie :)
30min i juz na 2giej albo 3ciej stronie

andrzejj9 27.06.2004 11:14

Cytat:

Napisany przez mr_spock
ja moge zamieszczac co 5 dni ;)

zapisalem sie, gdy byly jeszcze inne zasady

7 to troche sporo, faktycznie, ale przez to zdjecia tak nie pedza jak w Pl'owie :)
30min i juz na 2giej albo 3ciej stronie

Taaa.. to też mnie trochę drażni.. Powinni zwiększyć ilość zdjęć wyświetlanych jako nowe. Bo teraz to faktycznie, jak się umieści jakąś fotkę, to po kilku minutach już jest tylko o niej wspomnienie i na żadne komentarze, albo oceny nie ma co liczyć.

ps: No w końuc PlFoto zaczęło mi działać :)

mr_spock 27.06.2004 11:41

to jest moim zdaniem brak wyobrazni admina.
Na ta chwile plfoto ma 44324 uzytkownikow, niech przynajmniej 1/2 z nich bedzie aktywna i regularnie zamieszcza fotki... i nagle powiedzmy 20000 os. zacznya zalewac glerie.
do d... z czyms takim.

Mily_ 27.06.2004 11:44

Cytat:

Napisany przez mr_spock
nie przeczytales chyba posta, ktorego zacytowales :)

" Znajomy przesłał mi je kilka dni temu pocztą "

Aj to przepraszam towarzyszu.

andrzejj9 27.06.2004 13:19

Cytat:

Napisany przez mr_spock
to jest moim zdaniem brak wyobrazni admina.
Na ta chwile plfoto ma 44324 uzytkownikow, niech przynajmniej 1/2 z nich bedzie aktywna i regularnie zamieszcza fotki... i nagle powiedzmy 20000 os. zacznya zalewac glerie.
do d... z czyms takim.

Taaa, no właśnie dzisiaj miałem tego dobitny przykład... Umieściłem tam swoje zdjęcie, to samo zresztą, co na onet photo, bo nie chciało mi się na razie skanować innych (zwłaszcza, że już pewnie w tym tygodniu zaniosę kilka negatywów do jakiegoś punktu, gdzie zrobią to porządnie - i już nie będzie paprochów ;) ) i dosłownie po 10 minutach już nie było go na głównej stronie... Trzem osobom raptem udało sie je skomentować. ... To rzeczywiście jest bez sensu. Zwłaszcza, że jak patrzę, co tam niektórzy umieszczają, to zaczyna to przypominać jakiś rynsztok, a nie internetowy album fotografii na poziomie. No ale cóż...

mr_spock 27.06.2004 13:28

w sumie ja tylko skanuje w labie. Jakosc raz lepsza, raz gorsza, ale za to sporo taniej :)

moim skromnym zdanie, jedno z moich lepszych zdjeci(ten spiacy facet) na onef... mial sporo komentarzy,
na pl przelcial i nikt go nei zaowazyl...
tak to juz jest :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:58.