![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wg mnie najlepszy odtwarzacz mp3 jest na karty np. SD
np. VERBATIM MP3: http://audiosfera.pl/shop/towar/idt=1025933 (akurat ja kupilem du***380;o taniej )+ karta SD Kingstona 2GB (wieczysta gwara) gdy nie u***380;ywam playera to wk***322;***261;dam owa karte do Kingston TravelLite http://www.kingston.com/flash/travellite.asp i mam 2GB Pendrive'a - c***243;***380; za oszcz***281;dno***347;***263; $$$
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
A por***243;wnywa***322;e***347; parametry ***243;w Verbatima z np iaudio lub innym markowym odtwarzaczem? Ten player przegrywa z konkurencj***261; ju***380; na odtwarzanych formatach a co dopiero ma mocy wyj***347;ciowej itp.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Pingwin specjalista.
Cytat:
a co do mocy wyjściowej... nie jestem głuchy i nie potrzebuje nic w stylu BrainFuck ![]() W przypadku playera MP3 fraza 'moc wyjściowa' jest dla mnie śmieszna Jeśli potrzebujesz mocy to kupujesz odpowiedni kabelek i łączysz tego verbatima (jest specjalne wyjscie) np. z kinem domowym przez wzmacniacz zapewniam, że dźwięk jest dobry a woda w szklance robi kółka Powiedzcie mi po co w odtwarzaczu MP3 kolorowy LCD ![]() mono albo oled całkowicie wystarcza a cena mniejsza...
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Kolorower LCD to ju***380; standard :/ Jest jeden player iaudio, model G3 kt***243;ry trzyma rekordowo d***322;ugo na jednym paluszku AAA, dlatego, ***380;e ma wy***347;wietlacz mono.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pingwin specjalista.
a ja dalej upieram sie, że player jest do grania i kolorowy lcd jest całkowicie zbędny podbija jedynie cene...
Jeśli lubisz wpatrywać się w dema np. stylu media playera to już Twoja sprawa bo do niczego innego to sie nie nadaje a jak sam pisałeś wpływa na długość pracy. Mi wyświetlacz jest jedynie potrzebny do listowania katalogów i tagow mp3 that's all... rynek napędzają piękne reklamy i dzieci siedzące przed TV bo to przede wszystkim ich da się wymanipulować i one chcą to potem dostać... producenci dopasowywuja się do potrzeb rynku... [OT] teraz na komunie chcą dostawać laptopy i po jakiego grzyba dziecku laptop ? Stacjonarka błe? rower błe? [/OT]
|
![]() |
|
|