![]() |
Re: rajd
Cytat:
na wstępie życzę POWODZENIA a na występie pytam, czy ten rajdzik będzie gdzieś transmitowany w TV ?? |
Re: Re: rajd
Cytat:
|
Więc SEAT RULEZ !!!!!
Hehe....... Jak kupię takiego kompa który będzie "jeździł" jak seat to będzie SUPERRRRRRRRRRRR.
|
Re: Więc SEAT RULEZ !!!!!
Cytat:
|
No to powodzenia, może się zobaczymy na rajdzie. Jak zobaczyłem Topic to myślałem, że będzie dyskusja jak zrobić raid 0, 1, 2 itd a tu o autkach, zresztą jak zobaczyłem kto zapodał topic to już miałem filling, że nie koniecznie mowa o kompach.
|
No takkkkkkk......
fela felą :) a SEAT to SEAT :). Niech będzie jak fela (ale przynajmniej 1.6, chociaż ta 1.3 też może być) . Oby tylko Lanos się nie trafił....hehehehhee
|
No to połamania osi ..... ( i tak ze 2 kapcie ;).
|
Obyś nietrafił na takiego pilota jakiego ja miałem ,przez niego miałem 6 taryf bo tak mi trase podyktował przez niego byłem 17 w generalce :( .(też w kjs)
|
dobierz dobrze ogumienie :) masz jakies zdjecie tej swojej skody ???
|
I uważaj na tych pseudokibiców, co to rzucają kłody na trasę.
I... faktycznie, bez zdjęcia na podium się nie pokazuj :) :-D |
Witam !
Mapsajm mam nadzieję ze jakaś relacja w ŁWD to bedzie ... Gdzie jet ten rajd gdzieś koło giełdy samoschodowej czy na jakimś zakuprzu ?! |
mapsajm powodzenia !!!
|
Trzymam kciuki mapsajm.Pokaz im wszystkim.
Hehe. Pozdrawiam. |
dzięki wszystkim.
zdjęcie będzie, jak podium będzie;) Laser, start i meta jest pod l'eclerkiem na inflanckiej. troszkę szutru jeszcze pod lublinkiem. zaczyna się o 9.30 kończy 0 18. jeszcze raz dzięki. |
Po rajdzie, jakbyś potrzebował pomocy to daj znać. Szwagier ma lawete i znajomego blacharza :-D ;) :-D ;) :-D ;)
POWODZENIA !!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:28. |