![]() |
Powodzenia, tylko nie jedź za wolno8)
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak bilżej Lublina to na taki rajdzik się nie wybierasz? |
Cytat:
właśnie jestem po rajdzie i tak się zastanawiałem, kto... był tak miły i przepowiedział przyszłość... 2 kapcie i jedna wywalona opona... urwana linka od ręcznego... dwie obręcze do wymiany... dwa limity z winy pilota... jedna taryfa z mojej... klocki do wymiany... i jeszcze nagrali mnie z telewizji, i chcą mnie puścić o 18. w ŁWD... po prostu super!!! |
Witam !
Nareszcie zobacze twoje oblicze i wóz !!! PS:raz na wozie raz pod wozem ! Nie martw sie ważny jest start i rywalizacja a podium to tylko taki mały bonus ! |
Cytat:
|
Cytat:
hehe ! ŁWD - to ściśle powszechny kanał informacji regionalnej / Łódzkie Wiadomosci Dnia ! / Poprostu Coś jak wiadomosci na 1 tyle ze lokalnie z Łódzkiego ! |
Tak myślałem !! tyle że jak mam obejrzeć swoją przepowiednie jak ja ze zagłębia ???????
|
Cytat:
zapewne mapsajm jush trzyma rękę na przycisku REC na magnetowidzie czyż nie mapsajm ! ;) |
Z tymi taryfami to niestety wykrakałem sorry już nie będe.
|
witam !
No oglądnołem se normalnie mapsajma w ŁWD ! Pokazali go normalnie ! Zielona SCODA FELICIA z NR 3 ! za kierownica gościu w ciemnych okularach ! Pokazali start i pierwszy zakręt na ręcznym oczywiście start z lekkim piskiem .............;) Dobrze było mapsajm ! " ... głośny pisk ,skoda jego wóz - noga na pedale pełny luz ..." |
Cytat:
a potem puściłem i... nie śmiejcie się. to trwało tylko trzy sekundy:( |
dzięki, Laser!
ale skubańce nie pokazali, jak mi opona wywaliła!!! a wszyscy się tym tak zachwycali - i na widowni, i sądziowie, i my w środku też.:cool: następny jest 15 października. jak uskładam trzy tysiaczki, to startuję. |
Re: Mapsajm.......
Cytat:
SEAT RULEZ (LEON) |
Re: Re: Mapsajm.......
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:09. |