![]() |
Tak myślałem !! tyle że jak mam obejrzeć swoją przepowiednie jak ja ze zagłębia ???????
|
Cytat:
hehe ! ŁWD - to ściśle powszechny kanał informacji regionalnej / Łódzkie Wiadomosci Dnia ! / Poprostu Coś jak wiadomosci na 1 tyle ze lokalnie z Łódzkiego ! |
Cytat:
|
Witam !
Nareszcie zobacze twoje oblicze i wóz !!! PS:raz na wozie raz pod wozem ! Nie martw sie ważny jest start i rywalizacja a podium to tylko taki mały bonus ! |
Cytat:
właśnie jestem po rajdzie i tak się zastanawiałem, kto... był tak miły i przepowiedział przyszłość... 2 kapcie i jedna wywalona opona... urwana linka od ręcznego... dwie obręcze do wymiany... dwa limity z winy pilota... jedna taryfa z mojej... klocki do wymiany... i jeszcze nagrali mnie z telewizji, i chcą mnie puścić o 18. w ŁWD... po prostu super!!! |
Cytat:
A tak bilżej Lublina to na taki rajdzik się nie wybierasz? |
Cytat:
|
Powodzenia, tylko nie jedź za wolno8)
|
Po rajdzie, jakbyś potrzebował pomocy to daj znać. Szwagier ma lawete i znajomego blacharza :-D ;) :-D ;) :-D ;)
POWODZENIA !!! |
dzięki wszystkim.
zdjęcie będzie, jak podium będzie;) Laser, start i meta jest pod l'eclerkiem na inflanckiej. troszkę szutru jeszcze pod lublinkiem. zaczyna się o 9.30 kończy 0 18. jeszcze raz dzięki. |
Trzymam kciuki mapsajm.Pokaz im wszystkim.
Hehe. Pozdrawiam. |
mapsajm powodzenia !!!
|
Witam !
Mapsajm mam nadzieję ze jakaś relacja w ŁWD to bedzie ... Gdzie jet ten rajd gdzieś koło giełdy samoschodowej czy na jakimś zakuprzu ?! |
I uważaj na tych pseudokibiców, co to rzucają kłody na trasę.
I... faktycznie, bez zdjęcia na podium się nie pokazuj :) :-D |
dobierz dobrze ogumienie :) masz jakies zdjecie tej swojej skody ???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:17. |