Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   rajd (https://forum.cdrinfo.pl/f5/rajd-10671/)

BD 22.09.2002 22:01

Re: Re: Re: Mapsajm.......

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

wiem, że mnie wyśmiejecie, ale ja NAPRAWDĘ lubię skody. są prawie niezawodne, prawie tanie, a co najważniejsze - prawie dobrze się nimi jeździ:-D ;)

hehhee a czy ja napisalem, ze SKODA jest zla?
mi sie bardzo podoba SUPERB - ale jak dla mnie na obecna sytuacje za duza
ale moze kiedys przy zonie i brzdacu sobie kupie taka :)

Adik 22.09.2002 22:08

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

tak właśnie było. trzymałem mocno i wytrwale! aż mi palec nabrzmiał krwią i zaczął powoli pękać na obrzeżach paznokcia...
a potem puściłem i... nie śmiejcie się. to trwało tylko trzy sekundy:(

jak nagrałeś, to może zripuj i zapodaj linka, resztra Polski też chciałaby zobaczyć Twój występ (nie tylko Ci z okręgu Łódzkiego) ;)

Laser 22.09.2002 22:09

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

wiem, że mnie wyśmiejecie, ale ja NAPRAWDĘ lubię skody. są prawie niezawodne, prawie tanie, a co najważniejsze - prawie dobrze się nimi jeździ:-D ;)

wITAM !

jA tAM dO sKÓD NIC nIE mAM .. TYMBARDZIEJ TERAZ jAK tO JEST GRUPA vw!

cHYBA zA dUZO cOLi WPILEM !:)

Sniper 23.09.2002 00:19

Cytat:

Adik napisa***322;(a)

jak nagrałeś, to może zripuj i zapodaj linka, resztra Polski też chciałaby zobaczyć Twój występ (nie tylko Ci z okręgu Łódzkiego) ;)

ottto własnie !!!! a jak 3 sec to nawet jako załcznik ;)

Pedros 23.09.2002 09:29

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
dzięki, Laser!

ale skubańce nie pokazali, jak mi opona wywaliła!!! a wszyscy się tym tak zachwycali - i na widowni, i sądziowie, i my w środku też.:cool:

następny jest 15 października. jak uskładam trzy tysiaczki, to startuję.

Drogie masz hobby :)

-Sid-The-Rat=> 23.09.2002 09:35

powiem ci ze muzyka i granie co tydzien czy nawet czesciej tez jest drogim hobby, kasy za koncert nie starcza czesto na same struny dla gitarzystow a jak talerz pojdzie to juz wogole nie ma o czym gadac bo nagle sie okazuje ze to nie klub nas tylko my klub wynajmujemy

:)

ale 3 tysiaczki to rzeczwiscie ladny kawal grosza...

brzuszki 23.09.2002 21:57

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

Skody-tak-zwłaszcza Fabia 1,9 TDI,masa mniejsza od Octavii,a kopytko to samo.
Jakbys jednak nie wygrał-mam podrasowany Prozac.

mapsajm 24.09.2002 00:42

Re: Re: Re: Re: Mapsajm.......

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)

Skody-tak-zwłaszcza Fabia 1,9 TDI,masa mniejsza od Octavii,a kopytko to samo.
Jakbys jednak nie wygrał-mam podrasowany Prozac.

jak widać wyżej, nie wygrałem...

RiT2 24.09.2002 16:26

Cytat:

Taz40 napisa***322;(a)
To czekam na ciebie mapsjam ...na zimowym 2003 oraz na polskim
Jutro wybieram sie na wycieczke rowerowa do Czech! Zyczcie mi powodzenia!!! NIECH ZYJE EKOLOGIA I ... CZESKIE PIWO!

tomgoo 24.09.2002 17:20

i żebyś nie wpadł do rowu na ostrym zakręcie.......:-D

Flacha1 25.09.2002 00:44

Cytat:

RiT2 napisa***322;(a)

Jutro wybieram sie na wycieczke rowerowa do Czech! Zyczcie mi powodzenia!!! NIECH ZYJE EKOLOGIA I ... CZESKIE PIWO!

Ale do tych Czech to nie jedziesz np z Gdańska, bo jak tak to chłopie podziwiam cię!

mapsajm 25.09.2002 01:05

Cytat:

Flacha1 napisa***322;(a)

Ale do tych Czech to nie jedziesz np z Gdańska, bo jak tak to chłopie podziwiam cię!

cicho, może chłopak goni z Suwałek;) :)

smoka 26.09.2002 10:23

ścigniem się

Ja mam Corsę. Kszynka piwa, dla tego, kto mnie ścignie. Nie powiem co mam pod machą :-) Na maxa 230 kmh. Tak Corsą.

mapsajm 26.09.2002 22:49

Re: ścigniem się

Cytat:

smoka napisa***322;(a)
Ja mam Corsę. Kszynka piwa, dla tego, kto mnie ścignie. Nie powiem co mam pod machą :-) Na maxa 230 kmh. Tak Corsą.
zakłądam, że mogę sobie wybrać czas i miejsce...
pod lublinkiem. błotko po pas, kamyki i kamienie w błotku, parę betonowych płytek pokrytych piaskiem, do tego kilka zakrętów, prędkość średnia 40km/h... nieważne, ile masz koni... jak masz niskie auto, to dla mnie lepiej... nie ważne, jaką masz maxymalną... rowerem cię przegonię!:-D

smoka 27.09.2002 08:10

Re: Re: ścigniem się

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)

zakłądam, że mogę sobie wybrać czas i miejsce...
pod lublinkiem. błotko po pas, kamyki i kamienie w błotku, parę betonowych płytek pokrytych piaskiem, do tego kilka zakrętów, prędkość średnia 40km/h... nieważne, ile masz koni... jak masz niskie auto, to dla mnie lepiej... nie ważne, jaką masz maxymalną... rowerem cię przegonię!:-D

Dobra, biorę rower na plecy, na nogi zakładam narty i zobaczysz jak się ślizgnę na tym błotku, to będziesz dym z rury wydechowej wąchał :-) Jak ja lubię współzawodnictwo.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:28.