![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yahol, co ma ten wilson carbon czego nie ma wilson impact (pomijając, że jedna jest carbonowa a druga tytanowa/ różnica wagowa 9g) ? naciąg z tego co widze tan sam, jedna struna więcej...
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IMO wszystko zależy od tego, czy ktoś chce się zająć tym bardziej, czy tylko popykać sobie rozrywkowo raz na pewien czas. Ja kupiłem sobie dawno, dawno temu jakieś tanie drewno, naciągu nie wymieniałem nigdy, owijka oryginalna do dziś, a od czasu do czasu jak wyskakujemy sobie z kumplem na korty jest świetnie. Może i te nowsze lepiej leżą w dłoni, są lżejsze i lepiej zaprojektowane (początkujący, średnio zaawansowany), ale nawet nie zastanawiam się nad wymianą do popykania sobie od święta, czy wielkiego dzwonu... A odniosłem wrażenie, że o to chodzi Patrixowi...
Ale ja się nie znam, to tylko moja opinia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pingwin specjalista.
Reetou widzę, że mnie zrozumiał
![]()
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grafit - sztywnosc.
Wywazenie - jasno okreslone. Glowka. Naciag. I ciekawe jak wyliczyles ilosc "strun"? Bo jak (niedo) widze, i Reflex i Wilson, maja naciag turniejowy ![]() I jeszcze jedno - nie upieram sie! Kup co uwazasz. Sam uczylem sie na swoich bledach. I wiem - nie warto oszczedzac na drobiazgach, kiedy chce sie robic cos dobrze. Najwyzej szybko wymienisz rakiete ![]() Edit: OK! Masz racje! Ten twoj Wilson wystarczy! ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! Ostatnio zmieniany przez yahol : 10.08.2009 o godz. 22:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Ale niech kolega sie wstrzyma z tym zakupem.
Poczekajmy na opinie z dnia jutrzejszego ![]() A moze by tak jakas rakiete wypozyczyc i jak podpasi to kupic taka sama. Jezeli bedzie w normalnej cenie. I bedzie miala superhiper naciagi carbonowo tytanowe i sztywnosc sekwoi kanadyjskiej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Pingwin specjalista.
yahol font size=5 i nie ma to jak kpiny co
![]() Uczepiłeś się tych paletek za 500,- nie wiem czemu a potem jak inni zaczęli "jechać" to zbiłeś do 200,- ![]() Jest racja w tych Twoich wykładach ale ja w temacie wyraźnie ustaliłem jaki zakres cenowy mnie interesuje. Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 10.08.2009 o godz. 23:52 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Po prostu zbyt ambitnie podszedlem do tematu. Nie wiem dlaczego, ale pomyslalem o zaawansowanej nauce, z tnerem, na korcie, ew. z wyrzutnikiem pilek. Tak na full. Jako facet ktory nigdy nie awansowal do polfinalow MP, wlasnie tak pomyslalem ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pingwin specjalista.
No właśnie niedzielnie rekreacyjnie to ma być, wiem, że chcez dobrze ale ja dopiero zaczynam przygodę z tym
![]() Widzę, że yahol miałeś ambicje na pólfinały MP aż tak dobrze szło ? ![]() PS Wilson Impact '09 jednak zamówiony ![]()
![]() |
#9 |
Pingwin specjalista.
Rakieta już u mnie, wygląda bardzo fajnie i lekka jest
![]() W niedzielę dam jej powąchać pierwszą piłkę ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Procesor komputerowy jak rakieta | TORQUE | Off topic | 38 | 26.03.2006 13:10 |