![]() |
kliknij na USTAWIENIA u góry po lewej.
|
fajnie że jest ten for. bo ja na przykład nie wiedziałem jak dodać komuś reputację. w związku z tym big sorry dla wszystkich którzy kiedykolwiek w czymkolwiek mi pomogli a nie dostali reputacji ode mnie . a w związku z tym mam pytanko - jak sprawdzić kto i kiedy dał mi reputację ?
|
Cytat:
To troche chore. Ale sprawiedliwe. Daje reputacje wszystkim, no bez przesady, ktorych jakos zapamientalem, ale cos mnie tu ograniczaja. Reputacje na kartki? |
Cytat:
Cytat:
|
heh to jest dziwnie czasami dostaje reputki "za nic" a często za coś za co należy się reputka nic nie widnieje ;)
ale co tam :P fajnie że są |
a na mojej narazie 5 ale to jeszcze kwestia 6 godzin :)
|
No to jeszcze na mojej "white list" widnieje 16 (update: już 25 ;p ) nicków :)
Ale puki co to: Cytat:
|
Też porozdawałem, ale coniektórym neistety nie moge dac bo juz kiedys tam dostali.. ale jak bedzie moshna to dam :d
|
A i dzis przyznane reputki zgodnie ze zwyczajem :)
|
1 h do zamkniecia tematu - mam tak rozumiec to :>
ok zgadzam sie z tym bylo milo ale sie skonczylo mikolaj moze byc cichy bez pisania a temat kiedys trzeba skonczyc :) :piwo: |
taa...jeszcze 1 h :)
|
Zgadzam się z tym, że wszystko kiedyś się kończy, a reputkoprezenty skończą się w dniu świąt :) (czyli już bardzo niedługo)
a puki co cza rodzać prare prezentów :D |
Cytat:
Nie wiem, ja jak pewnie większość dostałem kilka reputek, kilka też rozdałem, ale na tym kończę. Może jeszcze przyznam kilka, ale już bez mówienia o tym. Było fajnie, ale wszystko musi się w końcu skończyć :) |
Niedługo wam miejsca na nowe zielone kropki zabraknie ;)
|
ja jeszcze 3 godzinki i daje 5 prezentow :D
ide pokolei jak dostawalem :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:50. |