![]() |
A co wy na to...:
...reputacje powinni rozdawać tylko administracja i moderatorzy ZASŁUGUJĄCYM użytkownikom Forum np. za zasługi/pomoc/wykazanie się itp., bez żadnych limitów i z innną punktacją. Napewno będą bardziej cieszyć niż teraz. W końcu medale w wojsku także dostaje się od dowództwa. Myślę , że sens reputacji minął się już dawno...i wiem że niektórzy też tak myślą. Może macie inne pomysły, na sens rozdawania i istnienia reputacji. |
kilka poszlo ;)
|
another ... 25h
|
Seria poszla ;-)
Ale kolejka na liscie cos wcale sie nie skraca hehe |
tez mam liste :D
okolo 00:30 2 pojda a reszta czyli 3 dopiero okolo 10 jutro :) |
@Berion, musisz dać 20 reputek innym osobom zanim daszą ja tej samej osobie ponownie
@Predi, u mnie taka lista też istnieje :) |
Cytat:
|
Hehe mi tez nkt nie chce dac reputki a ja kolejna serie bede mogl rozdac dopiero kolo 23.00 ;p
|
A ja mam taki problem z reputkami:
Otóż korzystam z Mozilla'i i kiedy chcę dać komuś + otwierając to okienko w nowym tab'ie się nie da. Następnie klikam na symbol reputki w celu jej dodania tej samej osobie (po nieudanej próbie) i co? I nico: "powinieneś dać trochę reputacji innym użytkownikom zanim ją dasz xxx". Drugi przykład: Jestem niecierpliwy i zanim się strona całkowicie doczyta kliknę na symbol reputki. Mozilla nie reaguje. Kiedy sie doczyta klikam ponownie i: ten sam komunikat... ... W takim razie: Czy poprzez samo kliknięcie na ikonkę ""inicjowana jest informacja"" (cholera, nie wiem jak to opisać) o fakcie jej przyznania? @MacGyver Raczej nie ;) niestety |
Je też już niektórym dawać nie moge :D Za dużo forów macie u mnie hehehe :D
|
A ja jak zawsze, tym którym chce dać, to nie moge :|
Np. Autorowi posta powyżej.. :) i kilku innym, wyjadaczom z forum ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Tak czytam ten topic... ...czytam... rozdajecie sobie reputki czy jak? Za friko?
Też chcę z jedną :D |
Cytat:
|
aaa mi niekt nie daje, a ja porozdawałem :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:05. |