Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Reputka... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/reputka-44622/)

Turboni 25.12.2004 21:02

niestety doszedlem do limitu na 24 godziny :(

ale nie martwcie sie ten kto ma dostac prezent to dostanie nie wazne kiedy - na dniach tylko jak bede mogl :)

Pagerus 25.12.2004 20:09

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Postaram się ;)

Ale nie ukrywam, że takie proszenie się o reputacje naprawdę mi się nie podoba. Już dobra, każdy pewnie z okazji tej "akcji świątecznej" sporo ich dostał, ale miejmy jakiś umiar. A post wyedytowałem, bo stwierdziłem, że w końcu są święta i nie będę się czepiał. Więc więcej rzeczywiście nie będę. Dla mnie tak, jak poprzednio, czas kończyć tę zabawę i już.

Przecież napisałem to w formie żartu - ale widac, że mimo świąt dobry humor się Ciebie nie trzyma... Co do reputek to już pisałem jakie jest moje zdanie - obok nich powinno byc coś jeszcze - co wyrażało rzeczywisty udział w pomaganiu innych (chocby te medale, o których była kiedyś mowa) - a reputki zostałyby jako wyraz sympatii od userów dla userów...

Eliasz 25.12.2004 18:51

Da, zorganizujemy forumnyj wiec, katoryj obali staryj systjem. Towarzysz możet byt naszim priwódcom, w dążeniu ku nowemu ustrajowi.
Tolka ticho sztoby wladza nie slyszala.
Eto wsjo. Pozdrawiaju wsjich forumowićów.

pykson 25.12.2004 18:47

i tak oto doprowadzilismy do tego, ze prawie wszyscy mamy kilkanascie zielonych kropek pod avatarkiem i "mamy z czego byc dumnymi"

heh, fajnie dostac reputka ale za cos (dobre argumenty w dyskusji, pomoc w rozwiazaniu problemu, ciekawa wiadomosc itp.)
chociaz jako prezencik z okazji swiat tez milo

mr_spock 25.12.2004 18:44

Cytat:

Napisany przez Eliasz
Szykuje się chyba jakaś rewolucja z tymi reputkami, tylko co to będzie ? :idea: Bo wątpie żeby to nie odbiło się jakimiś konsekwencjami. Czyżby reset, albo nowy system naliczania reputek?
Narazie cieszmy się z tego co mamy, bo co będzie potem, to nie wiadomo.
Pzdr.

po pewnie bedzie Czerwona Rewolucja! Ruszymy na barykady, w walce o nowe, socjalistyczne forum!!!

Eliasz 25.12.2004 18:09

Szykuje się chyba jakaś rewolucja z tymi reputkami, tylko co to będzie ? :idea: Bo wątpie żeby to nie odbiło się jakimiś konsekwencjami. Czyżby reset, albo nowy system naliczania reputek?
Narazie cieszmy się z tego co mamy, bo co będzie potem, to nie wiadomo.
Pzdr.

legion 25.12.2004 17:59

no ja wykorzystalem caly limit i ma juz blokade 24 jak o kims zapomnialem to z gory niech mi wybaczy dam jak bedzie moze noworoczna akcja reputka co wy na to :)

ale jak o kims zapomnialem to napewno mu jeszcze dam :)

andrzejj9 25.12.2004 17:47

Cytat:

Napisany przez Weron
To, ze przeedytowales post nic nie daje bo mail z wiadomoscia przychodzi. :)
Nie podchodz do tego tak emocjonalnie. ;)

Postaram się ;)

Ale nie ukrywam, że takie proszenie się o reputacje naprawdę mi się nie podoba. Już dobra, każdy pewnie z okazji tej "akcji świątecznej" sporo ich dostał, ale miejmy jakiś umiar. A post wyedytowałem, bo stwierdziłem, że w końcu są święta i nie będę się czepiał. Więc więcej rzeczywiście nie będę. Dla mnie tak, jak poprzednio, czas kończyć tę zabawę i już.

pykson 25.12.2004 17:35

tym, ktorzy mnie gdzies znalezli i dali reputke pomimo tego, ze nie bralem udzilu w tej dyskusji, dziekuje i oddam oczywiscie, tak szybko jak limity pozwola

p.s. mam nadzieje, ze i reszta userow Swieta spedza w tak milej i spokojnej atmosferze jak ja

Weron 25.12.2004 17:01

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
...

To, ze przeedytowales post nic nie daje bo mail z wiadomoscia przychodzi. :)
Nie podchodz do tego tak emocjonalnie. ;)

andrzejj9 25.12.2004 16:56

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Mnie udało się tylko jedną setkę puścic - na drugą nie zdążyłem się załapac :P Ale jak macie wolne reputki to ja poproszę - bo niewiele brakuje mi już do 1000 punktów :D

...

Pagerus 25.12.2004 16:33

Mnie udało się tylko jedną setkę puścic - na drugą nie zdążyłem się załapac :P Ale jak macie wolne reputki to ja poproszę - bo niewiele brakuje mi już do 1000 punktów :D

ThanatoS 25.12.2004 15:56

Tak, ograniczenia wrocily do normy :) Mialy wrocic o polnocy ale ... pasterki, sen, nie wlaczanie kompa :)

epol 25.12.2004 15:50

Dziekuje wszystkim za reputki :piwo: I przepraszam tych, ktorym zapomnialem dac reputek, jesli tacy sa ;)

mgit 25.12.2004 15:44

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
pewnie prędzej czy później zostaną zlikwidowane...

Nie kracz bo jeszcze wykraczesz i naprawde nie będzie reputek :( :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:37.