![]() |
aha to jak ja teraz daje reputacje komuś to ile on otrzymuje pkt??
|
Cytat:
jak bedzisz miał ponad 500 postów to bedzisz mogł zmienic podpis pod nickiem kiedy bedzisz chcial |
Cytat:
Więc liczba postów niema tu znaczenia... Natomiast im więcej masz pkt. reputacji tym większa jest wartość pkt reputacji którą komuś ofiarowywujesz... |
a kwadraciki zależą także od ilości postów??
|
Cytat:
Czyli później chyba liczy się inaczej, bo miałbym już 8 a mam 7 :smutny: |
oki dzięki wielkie!!!
|
Cytat:
Jak zasłużysz od kilku osób to dostaniesz zielony kwadracik:taktak: Chyba od 100 punktów jest nastepny??? |
Cytat:
2 -> 200 3 -> 300 4 -> 400 5 -> 500 Dalej nie wiem, bo nie mam więcej :D Cytat:
|
a kiedy pojawia się drugi zielony kwadracik?? mam już 24 pkt no i dalej 1
|
Cytat:
Masz już tyle postów, że to możliwe, że mogłeś tyle zebrać przez cały ten czas odkąd tu jesteś :taktak: Ale niektórzy ok. 100-300 postow i ponad 650 punktów reputacji ;) |
Dobra kończymy :)
Już za dużo tego dobrego.... @Woitas :spoko: |
bo my jesteśmy narodem kombinatorów :P
chcemy jak najwięcej jak najmniejszym kosztem i wysiłkiem, nie przejmując się niczym. |
ihahaha - zgodnie z przewidywaniami, Polak potrafi popsuc kazda idee, kazdy pomysl i kazdy porzadek..
smiesznie wygladaja te dlugie zielone rzadki kropek pod niektorymi nickami, duzo gorzej wygladaja pojedyncze pod innymi - koljeny dowod na to ze polska nigdy nie bedzie normalnym krajem |
Rowniez dziekuje wam za ten sliczny napis, ktory sie wyswietla po najechaniuna moje zielone kropeczki, takze rzucalem kropeczkami ile sie dalo i mam nadzieje ze o nikim nie zapomnialem ;p
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:41. |