![]() |
... ja dziękuję wszystkim za kropeczki, które mi podrzucili, sam podrzuciłem ile mogłem :cool:
|
Cytat:
|
Niewie czemu wszystcy sie czepiacie reputek czy to jest wazne dla was kto ile ich ma bo dla mnie to bez znaczenia :taktak:
|
oj nie przesadzajcie :) reputki tylko pozwalaja sie ywzyc - wyrazic wlasne zdanie na dany temat
przeciez starzy juzerzy i tak wiedza kto na czym sie zna, a mlodzi nie maja zielonego pojecia o co chodzi z tymi kropkami (bo i tak jest tu wokul mnostwo przycikow o tajemnym znaczeniu i cyferek bez znaczenia... a moze jednak... || ) lubie kogos, ktos sie madrze wypowiedzial lub mnie zmusil postem do pomyslunku to mu klikne :) |
Cytat:
|
Cytat:
Jest to z mojej strony jawna kontestacja rzeczy, ktora nie podoba mi sie i ktorej nie akceptuje. Choc uwazam, ze powinny byc nagradzane odpowiedzi ktore wnosza cos nowego, odkrywczego. Wysyp swiatecznych reputek tylko ten stan rzeczy, w moim przekonaniu, utwierdzil. Sa za nic i po nic. Taka ozdobka choinkowa. I to by bylo na tyle. Mnie by bardziej zalezalo na docenianiu rzeczywistego wkladu userow na forum, naz na "milych zielonych kwadracikach". |
Cytat:
W tym wypadku nie osadzam nikogo. Wiem jakie pobudki nim kierowaly. Co do sytuacji calych reputek to one nigdy nie mialy racji bytu. Co zauwazylem jak ten twor zaczal powstawac.Ale skoro juz sa to nalezy sie jakos dostosowaci, przyjac tak jak jest.Ja przyjalem tak jak przyjalem. Nie bede sie teraz nad tym rozwodzil ale jest dla mnie wszystko ok. Reputki i tak nigdy dla mnie nic nie znaczyly.Jestem tu na tyle dlugo, ze zdaje sobie sprawe kto cos wartosciowego moze mi przekazac i nie patrze na jkies reputki. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
@rycho wedlug mnie nie powinienes tak robic. Dostales to dostales i koniec.
Co nie oznacza, ze nie szanuje Twojej decyzji. Dlatego daje Ci teraz reputke tylko nie pisz do adminow znowu o kasacje. Pozdrawiam. @yahol nie przesadzaj.Burzysz tylko naturalny porzadek tego forum. |
Poniewaz od zawsze, a nawet jeszcze dawniej, uwazalem reputacje za zbedne/szkodliwe/niepotrzebne/bo i po co* (*niepotrzebne skreslic),
poprosilem Tanathosa o skasowanie i zablokowanie. Co w swojej uprzejmosci wykonal. Za co podziekowanie i chwala. Zamiast reputacji mozecie mi, podarowac....... ....dobra zastanowie sie :D |
Cytat:
Niezasłużenie dostałem w święta prawie 500 punktów.Wszystkie są już odjęte. |
rycho - nie chcesz swiatecznych to masz odemnie poswiateczna :D
swoja droga nie wiedzialem ze szalenstwo tralo az kilka dni - tak czy siak mnie po preostu nie bylo na linie :( |
Chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim za złożone życzenia i przyznane mi punkty reputacji.Jednak stwierdziłem,że nie jest w porządku wobec wielokrotnie aktywniejszych userów,nie mówiąc już o tych którzy w dniach "szaleństwa reputkowego" byli nieobecni abym ja w ciągu 4 dni nabił wiecej reputacji
niż oni w za tysiąc postów,czy też za dłgookresową aktywność. W związku z powyższym poprosiłem administratora o przywrócenie moich punktów reputacji do stanu sprzed świąt. Jeszcze raz dziękuje za życzenia. |
wszystko co dobre - kiedys sie konczy ... >zycie<
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:19. |