Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.12.2004, 22:34   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
@rycho wedlug mnie nie powinienes tak robic. Dostales to dostales i koniec.
Co nie oznacza, ze nie szanuje Twojej decyzji.
Dlatego daje Ci teraz reputke tylko nie pisz do adminow znowu o kasacje.
Pozdrawiam.
A ja z kolei szanuję i nawet w pewien sposób podziwiam to, co zrobił. Nawet sam zastanawiam się, czy nie poprosić o to samo, ale trudno byłoby mi ocenić, ile reputacji dostałem jako świąteczne prezenty, a ile z konkretnego powodu, bo takich też sporo ostatnio było. Ale zastanowię się jeszcze nad tym. Chciałbym, żeby reputacje rzeczywiście coś znaczyły, a niestety w ciagu ostatnich dwóch tygodni przestały.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.12.2004, 22:59   #2
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
A ja z kolei szanuję i nawet w pewien sposób podziwiam to, co zrobił. Nawet sam zastanawiam się, czy nie poprosić o to samo, ale trudno byłoby mi ocenić, ile reputacji dostałem jako świąteczne prezenty, a ile z konkretnego powodu, bo takich też sporo ostatnio było. Ale zastanowię się jeszcze nad tym. Chciałbym, żeby reputacje rzeczywiście coś znaczyły, a niestety w ciagu ostatnich dwóch tygodni przestały.
Ale ja tez napisalem, ze szanuje tylko chodzi mi o cos zupelnie innego.
W tym wypadku nie osadzam nikogo. Wiem jakie pobudki nim kierowaly.
Co do sytuacji calych reputek to one nigdy nie mialy racji bytu.
Co zauwazylem jak ten twor zaczal powstawac.Ale skoro juz sa to nalezy sie jakos dostosowaci, przyjac tak jak jest.Ja przyjalem tak jak przyjalem. Nie bede sie teraz nad tym rozwodzil ale jest dla mnie wszystko ok.
Reputki i tak nigdy dla mnie nic nie znaczyly.Jestem tu na tyle dlugo, ze zdaje sobie sprawe kto cos wartosciowego moze mi przekazac i nie patrze na jkies reputki.
Stary 27.12.2004, 23:49   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
Ale ja tez napisalem, ze szanuje tylko chodzi mi o cos zupelnie innego.
W tym wypadku nie osadzam nikogo. Wiem jakie pobudki nim kierowaly.
Co do sytuacji calych reputek to one nigdy nie mialy racji bytu.
Co zauwazylem jak ten twor zaczal powstawac.Ale skoro juz sa to nalezy sie jakos dostosowaci, przyjac tak jak jest.Ja przyjalem tak jak przyjalem. Nie bede sie teraz nad tym rozwodzil ale jest dla mnie wszystko ok.
Reputki i tak nigdy dla mnie nic nie znaczyly.Jestem tu na tyle dlugo, ze zdaje sobie sprawe kto cos wartosciowego moze mi przekazac i nie patrze na jkies reputki.
Spoko, nie miałem na myśli, że krytykujesz taką decyzję, tylko chciałem napisać, jak ja sam to widzę. A jeśli chodzi o reputki to ja też nigdy nie patrzyłem na nie pod kątem oceny osoby, która je posiada. Są tylko kolejnym dodatkiem do forum, dla mnie akurat nie wnoszącym, przynajmniej w takiej formie, nic nowego. Ale niech będą - tak jak nie są mi do niczego potrzebne, tak też w niczym mi nie przeszkadzają.

Stary 27.12.2004, 23:36   #4
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
@rycho wedlug mnie nie powinienes tak robic. Dostales to dostales i koniec.
Co nie oznacza, ze nie szanuje Twojej decyzji.
Dlatego daje Ci teraz reputke tylko nie pisz do adminow znowu o kasacje.
Pozdrawiam.
@yahol nie przesadzaj.Burzysz tylko naturalny porzadek tego forum.
Nie sadze abym cos burzyl
Jest to z mojej strony jawna kontestacja rzeczy, ktora nie podoba mi sie i ktorej nie akceptuje.
Choc uwazam, ze powinny byc nagradzane odpowiedzi ktore wnosza cos nowego, odkrywczego.
Wysyp swiatecznych reputek tylko ten stan rzeczy, w moim przekonaniu, utwierdzil.
Sa za nic i po nic.
Taka ozdobka choinkowa.
I to by bylo na tyle.
Mnie by bardziej zalezalo na docenianiu rzeczywistego wkladu userow na forum, naz na "milych zielonych kwadracikach".
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2004, 00:03   #5
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
oj nie przesadzajcie reputki tylko pozwalaja sie ywzyc - wyrazic wlasne zdanie na dany temat
przeciez starzy juzerzy i tak wiedza kto na czym sie zna, a mlodzi nie maja zielonego pojecia o co chodzi z tymi kropkami (bo i tak jest tu wokul mnostwo przycikow o tajemnym znaczeniu i cyferek bez znaczenia... a moze jednak... )
lubie kogos, ktos sie madrze wypowiedzial lub mnie zmusil postem do pomyslunku to mu klikne
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2004, 09:25   #6
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
oj nie przesadzajcie reputki tylko pozwalaja sie ywzyc - wyrazic wlasne zdanie na dany temat
przeciez starzy juzerzy i tak wiedza kto na czym sie zna, a mlodzi nie maja zielonego pojecia o co chodzi z tymi kropkami (bo i tak jest tu wokul mnostwo przycikow o tajemnym znaczeniu i cyferek bez znaczenia... a moze jednak... )
lubie kogos, ktos sie madrze wypowiedzial lub mnie zmusil postem do pomyslunku to mu klikne
Podpisuję się pod tymi słowami obiema rękami Chociaż mimo wszystko postanowiłem zmienić nieco mój stosunek do reputek - i będę się je od teraz starał przyzawać bardziej słusznie - chociaż pewnie i tak paru nie braknie jako wyrazu zwykłej ludzkiej sympatii... akcję reputka na święta - w moim przypadku (podobnie jak zresztą święta) uważam za zakończoną...

Ostatnio zmieniany przez Pagerus : 28.12.2004 o godz. 09:27
Pagerus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2004, 10:06   #7
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... ja dziękuję wszystkim za kropeczki, które mi podrzucili, sam podrzuciłem ile mogłem :cool:
Stary 28.12.2004, 10:48   #8
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
No i tak powinno byc, chyba taka byla idea reputek... ech te reputki... dzis tez rozdalem
Stary 28.12.2004, 15:00   #9
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
Swieta racja. Za to nalezy Ci sie
Stary 28.12.2004, 15:01   #10
Burak_PL
..

Data rejestracji: 14.07.2004
Burak_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
aha na a jeśli ty dajesz to ile on dostanie??
Stary 28.12.2004, 15:31   #11
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Burak_123
aha na a jeśli ty dajesz to ile on dostanie??
Tego niewiem (moze cos kolo 20 - ale nie dam urwać sobie za to głowy)...
...musiałby sie wypowiedzeć ktos kto dostał odemnie reputke
Stary 28.12.2004, 15:46   #12
Burak_PL
..

Data rejestracji: 14.07.2004
Burak_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
dobra wielkie dzięki!!
Stary 28.12.2004, 18:10   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez MacGyver
Tego niewiem (moze cos kolo 20 - ale nie dam urwać sobie za to głowy)...
...musiałby sie wypowiedzeć ktos kto dostał odemnie reputke
Wydaje mi się, że my punktujemy po kilkanaście, natomiast moderatorzy dają 20. Ale też nie jestem pewien.

@ Bartek

Sid akurat miał już dużo reputek przed tą świąteczną "akcją" i nie wpłynęła ona (lub wpłynęła w minimalnym stopniu) na ich stan.

Stary 28.12.2004, 00:46   #14
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Niewie czemu wszystcy sie czepiacie reputek czy to jest wazne dla was kto ile ich ma bo dla mnie to bez znaczenia
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.12.2004, 11:22   #15
.::piotrek::.
Na emeryturze

Avatar użytkownika .::piotrek::.

Data rejestracji: 27.02.2004
.::piotrek::. zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Rowniez dziekuje wam za ten sliczny napis, ktory sie wyswietla po najechaniuna moje zielone kropeczki, takze rzucalem kropeczkami ile sie dalo i mam nadzieje ze o nikim nie zapomnialem

Twoje uprawnienia: