![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#301 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Nie podchodz do tego tak emocjonalnie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#302 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
tym, ktorzy mnie gdzies znalezli i dali reputke pomimo tego, ze nie bralem udzilu w tej dyskusji, dziekuje i oddam oczywiscie, tak szybko jak limity pozwola
p.s. mam nadzieje, ze i reszta userow Swieta spedza w tak milej i spokojnej atmosferze jak ja
![]() |
#303 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale nie ukrywam, że takie proszenie się o reputacje naprawdę mi się nie podoba. Już dobra, każdy pewnie z okazji tej "akcji świątecznej" sporo ich dostał, ale miejmy jakiś umiar. A post wyedytowałem, bo stwierdziłem, że w końcu są święta i nie będę się czepiał. Więc więcej rzeczywiście nie będę. Dla mnie tak, jak poprzednio, czas kończyć tę zabawę i już.
![]() |
![]() |
#304 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
no ja wykorzystalem caly limit i ma juz blokade 24 jak o kims zapomnialem to z gory niech mi wybaczy dam jak bedzie moze noworoczna akcja reputka co wy na to
![]() ale jak o kims zapomnialem to napewno mu jeszcze dam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Szykuje się chyba jakaś rewolucja z tymi reputkami, tylko co to będzie ?
![]() Narazie cieszmy się z tego co mamy, bo co będzie potem, to nie wiadomo. Pzdr.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#307 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
i tak oto doprowadzilismy do tego, ze prawie wszyscy mamy kilkanascie zielonych kropek pod avatarkiem i "mamy z czego byc dumnymi"
heh, fajnie dostac reputka ale za cos (dobre argumenty w dyskusji, pomoc w rozwiazaniu problemu, ciekawa wiadomosc itp.) chociaz jako prezencik z okazji swiat tez milo
![]() |
#308 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Da, zorganizujemy forumnyj wiec, katoryj obali staryj systjem. Towarzysz możet byt naszim priwódcom, w dążeniu ku nowemu ustrajowi.
Tolka ticho sztoby wladza nie slyszala. Eto wsjo. Pozdrawiaju wsjich forumowićów.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#310 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
niestety doszedlem do limitu na 24 godziny
![]() ale nie martwcie sie ten kto ma dostac prezent to dostanie nie wazne kiedy - na dniach tylko jak bede mogl ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
wszystko co dobre - kiedys sie konczy ... >zycie<
![]() |
#312 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim za złożone życzenia i przyznane mi punkty reputacji.Jednak stwierdziłem,że nie jest w porządku wobec wielokrotnie aktywniejszych userów,nie mówiąc już o tych którzy w dniach "szaleństwa reputkowego" byli nieobecni abym ja w ciągu 4 dni nabił wiecej reputacji
niż oni w za tysiąc postów,czy też za dłgookresową aktywność. W związku z powyższym poprosiłem administratora o przywrócenie moich punktów reputacji do stanu sprzed świąt. Jeszcze raz dziękuje za życzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rycho - nie chcesz swiatecznych to masz odemnie poswiateczna
![]() swoja droga nie wiedzialem ze szalenstwo tralo az kilka dni - tak czy siak mnie po preostu nie bylo na linie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Niezasłużenie dostałem w święta prawie 500 punktów.Wszystkie są już odjęte. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poniewaz od zawsze, a nawet jeszcze dawniej, uwazalem reputacje za zbedne/szkodliwe/niepotrzebne/bo i po co* (*niepotrzebne skreslic),
poprosilem Tanathosa o skasowanie i zablokowanie. Co w swojej uprzejmosci wykonal. Za co podziekowanie i chwala. Zamiast reputacji mozecie mi, podarowac....... ....dobra zastanowie sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|