Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Reputka... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/reputka-44622/)

Burak_PL 29.12.2004 14:03

myślę :) ;) ;) ;) ;)

Pagerus 29.12.2004 12:27

Cytat:

Napisany przez Burak_123
TAk to prawda niktórzy mają 5 kwadracików, mało postów no i za dużo nie wiedzą :) nie mówię, że tą osobą jestem ja bo mam 1 kwadracik no i troszeczkę wiem :)

No to jak troszeczkę wiesz - to pewnie zacznie to w końcu punktować zdobytymi reputkami :)

Burak_PL 29.12.2004 11:37

Cytat:

Napisany przez Bartez
........tak dawno przestały mieć jakieś odzwierciedlenie tego, jaką ktoś posiada wiedzę

TAk to prawda niktórzy mają 5 kwadracików, mało postów no i za dużo nie wiedzą :) nie mówię, że tą osobą jestem ja bo mam 1 kwadracik no i troszeczkę wiem :)

B@rtek 28.12.2004 23:16

Cytat:

Napisany przez Bartez
Poza tym, przeważnie nie wyszły one poza pewien krąg osób, które stale udzielają się na forum i o to głównie chodziło :)

:>

Ja się przyznaję, że daję tylko temu pewnemu kręgowi :taktak:

Chyba, że ktoś inny zasłuży to też dostanie.

Bartez 28.12.2004 22:40

Zastanawiałem się, czy ustawiać ten limit wysoki na reputacje i doszedłem do wniosku, że one i tak dawno przestały mieć jakieś odzwierciedlenie tego, jaką ktoś posiada wiedzę. Poza tym, przeważnie nie wyszły one poza pewien krąg osób, które stale udzielają się na forum i o to głównie chodziło :) Tak więc nie przywiązujcie do tego jakiejś wielkiej wagi, bo to i tak nie ma sensu :)

Ghost_mode 28.12.2004 20:32

Dzięki wszystkim za reputki !!!
Niedługo powrót do czynnego działania na forum - wtedy wszystkich wynagrodzę za starania ;)

Weron 28.12.2004 20:00

Ostatnio wartosc mojej reputacji wynosila 12 punktow tzn 2 dni temu.
Pamietam, ze jak wprowadzili te reputki to miala moc rzedu 5.
Ale czy to wazne kto ile daje?Wazne jest, ze dal i to sie liczy.
Proponuje wszystkim sie rozchmurzyc i przestac meczyc ten temat.Sa naprawde wieksze problemy niz te reputki.W zyciu prawdziwym a nie wirtualnym, ktore jest tylko jakas mala odskocznia od codziennych problemow.

andrzejj9 28.12.2004 18:10

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Tego niewiem (moze cos kolo 20 - ale nie dam urwać sobie za to głowy)...
...musiałby sie wypowiedzeć ktos kto dostał odemnie reputke

Wydaje mi się, że my punktujemy po kilkanaście, natomiast moderatorzy dają 20. Ale też nie jestem pewien.

@ Bartek

Sid akurat miał już dużo reputek przed tą świąteczną "akcją" i nie wpłynęła ona (lub wpłynęła w minimalnym stopniu) na ich stan.

Burak_PL 28.12.2004 15:46

dobra wielkie dzięki!!

MacGyver 28.12.2004 15:31

Cytat:

Napisany przez Burak_123
aha na a jeśli ty dajesz to ile on dostanie??

Tego niewiem (moze cos kolo 20 - ale nie dam urwać sobie za to głowy)...
...musiałby sie wypowiedzeć ktos kto dostał odemnie reputke

Burak_PL 28.12.2004 15:01

aha na a jeśli ty dajesz to ile on dostanie??

epol 28.12.2004 15:00

Cytat:

Napisany przez nimal
oj nie przesadzajcie :) reputki tylko pozwalaja sie ywzyc - wyrazic wlasne zdanie na dany temat
przeciez starzy juzerzy i tak wiedza kto na czym sie zna, a mlodzi nie maja zielonego pojecia o co chodzi z tymi kropkami (bo i tak jest tu wokul mnostwo przycikow o tajemnym znaczeniu i cyferek bez znaczenia... a moze jednak... || )
lubie kogos, ktos sie madrze wypowiedzial lub mnie zmusil postem do pomyslunku to mu klikne :)

Swieta racja. Za to nalezy Ci sie :piwo:

MacGyver 28.12.2004 13:37

Cytat:

Napisany przez Burak_123
no ja mam 41 to jak dam reputkę to on tyle pkt dostanie??

...chyba 2 albo 1 ... dokładnie nie pamiętam...

Burak_PL 28.12.2004 13:35

no ja mam 41 to jak dam reputkę to on tyle pkt dostanie??

MacGyver 28.12.2004 13:34

Cytat:

Napisany przez Burak_123
aha to jak ja teraz daje reputacje komuś to ile on otrzymuje pkt??

Tak jak pisałem wyżej ;p jest to zależne od tego ile Ty w danym momencie masz pkt. reputacji...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:00.