![]() |
myślę :) ;) ;) ;) ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja się przyznaję, że daję tylko temu pewnemu kręgowi :taktak: Chyba, że ktoś inny zasłuży to też dostanie. |
Zastanawiałem się, czy ustawiać ten limit wysoki na reputacje i doszedłem do wniosku, że one i tak dawno przestały mieć jakieś odzwierciedlenie tego, jaką ktoś posiada wiedzę. Poza tym, przeważnie nie wyszły one poza pewien krąg osób, które stale udzielają się na forum i o to głównie chodziło :) Tak więc nie przywiązujcie do tego jakiejś wielkiej wagi, bo to i tak nie ma sensu :)
|
Dzięki wszystkim za reputki !!!
Niedługo powrót do czynnego działania na forum - wtedy wszystkich wynagrodzę za starania ;) |
Ostatnio wartosc mojej reputacji wynosila 12 punktow tzn 2 dni temu.
Pamietam, ze jak wprowadzili te reputki to miala moc rzedu 5. Ale czy to wazne kto ile daje?Wazne jest, ze dal i to sie liczy. Proponuje wszystkim sie rozchmurzyc i przestac meczyc ten temat.Sa naprawde wieksze problemy niz te reputki.W zyciu prawdziwym a nie wirtualnym, ktore jest tylko jakas mala odskocznia od codziennych problemow. |
Cytat:
@ Bartek Sid akurat miał już dużo reputek przed tą świąteczną "akcją" i nie wpłynęła ona (lub wpłynęła w minimalnym stopniu) na ich stan. |
dobra wielkie dzięki!!
|
Cytat:
...musiałby sie wypowiedzeć ktos kto dostał odemnie reputke |
aha na a jeśli ty dajesz to ile on dostanie??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no ja mam 41 to jak dam reputkę to on tyle pkt dostanie??
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:00. |