![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Reetou z telefonu TP zrezygnowano u mnie dość dawno - wtedy wyświetlanie numeru dzwoniącego na stacjonarce nie było jeszcze tak popularne. Komórki mamy na kartę, kontrola kosztów łatwa. Biling nie był nigdy potrzebny, pobieżnie już takie coś widziałem ale generalnie dla nas nigdy jeszcze nie był potrzebny.
Wie ktoś jak wygląda biling w TP ? Bo może to faktycznie nie ma sensu skoro połączeń przychodzących może nie być...
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tu pokazujesz spis połączeń - nie wiem, czy TPSA takie coś w ogóle udostępnia. A na pewno nie wygląda tak to, co dostaje się na papierze (chyba, że od 4 miesięcy się coś zmieniło - bo wtedy ostatni billing tepsy dostałem). A co do rozmowy przygłuchych ludzi - znam (przynajmniej ze słyszenia ) osoby, nie rozumiejące idei telefonu. Przykładają one do ucha i ust słuchawkę, ale równie dobrze mógłby to być kamień - i tak się tak drą, że osoba z którą rozmawiają słyszy ich i bez pomocy nowoczesnych technologii.
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| zmiana koloru tła w oknie rozmowy na Gadu - Gadu | Gupik25 | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 15.01.2008 20:32 |
| rozmowy przez lana. ale jak?! | Jerry from hell | Off topic | 8 | 03.12.2006 16:29 |
| Karta muzyczna full-dupleex i ogólnie rozmowy przez Internet | ro29 | Off topic | 16 | 02.07.2005 22:14 |
| Tańsze rozmowy telefoniczne (ogólnie) - prośba o opinię | andrzejj9 | Off topic | 4 | 06.03.2005 14:51 |
| By rozmowy w GG nie zapisywaly sie w archiwum ... | grappa01 | Off topic | 3 | 13.06.2004 23:32 |