![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pytanie do Warszawiaków (komunikacja w mieście)
No, ewentualnie też do 'niewarszawiaków' ale znających miasto
![]() Będę się musiał we wtorek rano dostać z Dworca Centralnego na Wiśniową (w pobliżu skrzyżowania z Narbutta). Pierwsze pytanie, to czy wystarczy mi na to pół godziny (z zapasem 15-20 minut, ale będę jechał pociągiem z Wrocławia, więc ten zapas obawiam się mogę tu zużyć ![]() Sprawdziłem na internecie i wychodzi mi, że poza metrem (trzeba kawałek przejść, ale przynajmniej często jeździ), wchodzą w grę tramwaje: 17 i 33. Co lepiej wybrać? (tak od praktycznej strony, żeby się nie zmachać biegnąc na metro, ale też nie czekać 15 minut na przystanku jeśli akurat nie trafi się na tramwaj, z tego co widzę na mapie, przystanek metra i tramwaju jest mniej więcej w tym samym miejscu) A może jest jeszcze jakaś linia, której wyszukiwarki nie znajdują? Aha, i czy później na Polu Mokotowskim jakoś trudno dojść na Wiśniową? Nie znam tej części Warszawy, a nie chciałbym żeby moje wyliczenia trafił szlag, bo nie będę mógł znaleźć jakiejś małej uliczki...
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 17.09.2009 o godz. 21:39 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Pytanie o Bartona | Alinoe | Off topic | 18 | 05.09.2002 23:10 |
Pytanie odnosnie LG 32x | GalleyroD | Napędy optyczne CD | 7 | 27.08.2002 22:24 |
Pytanie o ... Płytę ... | Alinoe | Off topic | 14 | 08.06.2002 17:13 |
Moze glupie pytanie na temat SD | Dzony | Napędy optyczne CD | 8 | 15.04.2002 23:28 |
Proste pytanie: jak się liczy szybkoć nagrywania i co to właciwie jest ? | WalDo | Napędy optyczne CD | 2 | 19.10.2001 22:55 |