Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.03.2013, 00:36   #136
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Gosc od anteny dostal na pismie(widzialem papier), dlatego wymienil talerz (dawno mu mowilem zeby wymienic bo "krzoki")
Drugi mowi, ze dostal ale nie widzialem.
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.03.2013, 11:00   #137
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Stracił pracę w NC+, bo "polubił" tekst o kłopotach NC+
http://wyborcza.biz/biznes/1,101558,...#BoxSlotII3img

Swoją drogą, to antync+ już jest bardzo blisko oficjalnego fanpage'a z liczbą fanów.
A jakby odliczyć kupione...
Stary 30.03.2013, 11:24   #138
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Już gryzą własny ogon?
Stary 30.03.2013, 12:31   #139
siwymariusz
Guru

Data rejestracji: 15.06.2002
siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
A niech gryzą , a z drugiej strony nawet jak się ugną pod presją to tylko patrzeć jak coś nowego wymyślą. No mam na myśli jak uwalić klientów . Ja tam drugiego kwietnia wysyłam rezygnacje , ale to moja wola .
siwymariusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.03.2013, 12:32   #140
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez siwymariusz Podgląd Wiadomości
A niech gryzą , a z drugiej strony nawet jak się ugną pod presją to tylko patrzeć jak coś nowego wymyślą. No mam na myśli jak uwalić klientów . Ja tam drugiego kwietnia wysyłam rezygnacje , ale to moja wola .
Ja też zaraz po świętach lecę na pocztę.
Stary 30.03.2013, 12:44   #141
georg
Smakosz... Heinekena!

Data rejestracji: 03.01.2003
georg niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wypowiedzenie też już mam wypisane, wysyłka po świętach i czekam na ruch ze strony nc+, jak będzie kiepska oferta to witaj CP!.
georg jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.03.2013, 13:21   #142
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a swoją drogą, kiepska konkurencja, raptem dwie firmy na rynku,
nie liczę sieci kablowych oczywiście.
Stary 30.03.2013, 13:44   #143
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Konkurencji to nie ma żadnej.
Dwie firmy i to w dodatku mające zupełnie różne grupy docelowe.

Całkiem ciekawy artykuł:
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...ml#BoxSlotIIMT

Ostatnio zmieniany przez Prezesik : 30.03.2013 o godz. 14:48
Prezesik jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.03.2013, 17:49   #144
siwymariusz
Guru

siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>siwymariusz wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
a swoją drogą, kiepska konkurencja, raptem dwie firmy na rynku,
nie liczę sieci kablowych oczywiście.
No fakt , ale po co przepłacać za to samo. Chyba że komuś zależy na " super filmowych i super sportowych kanałach " .
Stary 30.03.2013, 18:10   #145
rcobex
Roman Barbarzyńca

rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
A czy przypadkiem nie da się podpisać umowy na mniejszy abonament ? Czy koniecznie muszę się godzić tylko na to co mi przysłali. Bo jakoś nie moge się doczytać.
Stary 30.03.2013, 18:18   #146
siwymariusz
Guru

Cytat:
Napisany przez rcobex Podgląd Wiadomości
A czy przypadkiem nie da się podpisać umowy na mniejszy abonament ? Czy koniecznie muszę się godzić tylko na to co mi przysłali. Bo jakoś nie moge się doczytać.
No chyba nie , w moim przypadku miałem abo za 59 zł to w liście dostałem " propozycje " tego za 79 zł ( ale z upustem do 64 zł na 18 mc ) . Ale jak wcześniej pisałem mi te super kanały nie są potrzebne . Jak napisałem,że chce z upustem ten za 59 zł , to piszą żebym wszedł na nc+ i zostawił dane kontaktowe? przecież mają to po co?

Ps. Możesz mniejszy jak rozwiążesz umowę i podpiszesz ją jako nowy klient

Ostatnio zmieniany przez siwymariusz : 30.03.2013 o godz. 18:24
Stary 30.03.2013, 18:20   #147
rcobex
Roman Barbarzyńca

Cytat:
No chyba nie , w moim przypadku miałem abo za 59 zł to w liście dostałem " propozycje " tego za 79 zł ( ale z upustem do 64 zł na 18 mc ) . Ale jak wcześniej pisałem mi te super kanały nie są potrzebne . Jak napisałem,że chce z upustem ten za 59 zł , to piszą żebym wszedł na nc+ i zostawił dane kontaktowe? przecież mają to po co?
Aha, czyli na siłę wciskają tak czy owak wyższy abonament. Nie ugram nic.
nc+ - definicja nowej rozrywki
Stary 31.03.2013, 14:53   #148
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.03.2013, 16:19   #149
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez georg Podgląd Wiadomości
Wypowiedzenie też już mam wypisane, wysyłka po świętach i czekam na ruch ze strony nc+, jak będzie kiepska oferta to witaj CP!.
Cytat:
Napisany przez rcobex Podgląd Wiadomości
Ja też zaraz po świętach lecę na pocztę.
Cytat:
Mam przedziwne wrażenie, że początku kwietnia nc+ nie zaliczy do szczególnie udanych. Ciekawi mnie, ile jeszcze osób czeka na "po świętach" z rozwiązaniem umowy (przed zwykle nie ma na to czasu, o czym zresztą spółka dobrze wiedziała).

Swoją drogą wypowiedzi pracowników, w tym samego prezesa, do mediów są podręcznikowo pijarowskie, ale autentycznej treści precyzyjnie odpowiadającej rzeczywistej sytuacji w nich żadnej:

Cytat:
Napisany przez http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,13655766,Problemy_z_platforma_NC___Dla_Ca nal___to_zadna_nowosc.html#BoxSlotIIMT
A co z tymi, którzy już wypowiedzieli umowy nowej platformie? - Odejścia abonentów są w naszej branży naturalne. Każdego roku z usług platform N i Cyfra+ rezygnuje po 14-15 proc. wszystkich abonentów, czyli 350-400 tys. osób. Innymi słowy, codziennie ok. tysiąca osób nie przedłuża umowy. Po pierwszych kilku dniach od debiutu NC+ ta liczba jest mniejsza, za to liczba nowych klientów podpisujących z nami umowy jest średnio dwa razy większa od przeciętnej - mówi "Gazecie" Verley.
W każdej branży odejścia są naturalne. Kiedy kilka lat temu przeszedłem w Plusie z abo na kartę (co się realizuje poprzez wypowiedzenie umowy) Plus też mógłby zaliczyć mnie na poczet utraconych klientów - tyle, że w rzeczywistości pozostałem w sieci. Wyrażenie "nie przedłuża umowy" to też nie to samo, co "przechodzi do konkurencji", a nawet jeśli, to migracja między platformami co prawda istnieje, ale liczy się bilans takiej migracji, czyli policzenie także tych klientów, którzy przychodzą z innej platformy. Zdanie "Każdego roku z usług platform N i Cyfra+ rezygnuje po 14-15 proc. wszystkich abonentów" zdaje się nie uwzględnia ilu z nich tylko zmienia platformę. W innym przypadku obie już dawno nie miałyby żadnego klienta. Innymi słowy - bardzo ciekawa wypowiedź mająca pokazać jak to nie istnieje żaden problem, bo klienci zawsze odchodzili i teraz nie dzieje się absolutnie nic negatywnego. A jedyny problem, jak można wywnioskować z innych wypowiedzi, to brak możliwości odpowiedzi na wszystkie pytania klientów, co w domyśle ma mówić, że są oni tacy zafascynowani nową ofertą, a nie że są nią rozzłoszczeni...

Cytat:
Być może dane kontaktowe są im potrzebne, bo gdybyś rozwiązał z nimi umowę, to tracą możliwość kontaktowania się z Tobą, a tak zostawiasz im je niejako osobno w ramach zapytania?

BTW
Martwiłoby mnie bardziej, gdyby to CP zmieniał zasady gry - platforma celuje bowiem przede wszystkim (choć nie tylko) w mniej zamożnego klienta, a przez to statystycznie mniej świadomego. Cyfra i n miały klientów płacących więcej, a więc bardziej zamożnych i o większych wymaganiach, a co za tym idzie - bardziej świadomych. Taki klient zwykle ma wszelkie kompetencje do tego, żeby rozpoznać kiedy chce się zrobić z niego durnia.
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.03.2013, 17:00   #150
rcobex
Roman Barbarzyńca

Cytat:
Napisany przez Jarson Podgląd Wiadomości
Cyfra i n miały klientów płacących więcej, a więc bardziej zamożnych i o większych wymaganiach, a co za tym idzie - bardziej świadomych. Taki klient zwykle ma wszelkie kompetencje do tego, żeby rozpoznać kiedy chce się zrobić z niego durnia.
Miałem platformę "n" przez 4 lata nie dlatego, że jestem jak piszesz "zamożny", tylko dlatego, że za 48zł miesięcznie miałem najwięcej kanałów HD. Polsat w tej cenie nie oferował nic podobnego, o cyfrze nie wspomnę. Promocja się skończyła, kazali placic 59zł plus 2zł za jeden śmieszny "History" na którym non stop można pooglądać "wojny magazynowe" lub specjalistów od "lombardu".
Osobiście nie zgadzam się z twoim stwierdzeniem, po prostu szczegółowo przeglądałem oferty. Uwierz mi, nie lubię przepłacać za coś czego nie oglądam.

Twoje uprawnienia: